בלוטות' בדל D610

ranzz

New member
בלוטות' בדל D610

שאלתי בפורום התמיכה הרשמי של דל, אבל אולי זה איזה Known issue כאן בישראל. בעיקרון הבעיה שלי היא שיש לי תחת Device manager התקן בלוטות' של דל שנקרא Dell Wireless 350 Bluetooth Module, יש לי נורת בלוטות' שמהבהבת ליד הנורית של ה WIFI, יש לי בלוטות' בלוח הבקרה, אבל.... אין שום אפשרות לתקשר עם המחשב בבלוטות'. הוא לא מוצא שום טלפון או אוזניה (שהם במצב גלוי מן הסתם) וגם כשאני שם את המחשב במצב גלוי אי אפשר למצוא אותו. אני תוהה אם למחשב הזה בכלל יש מודול בלוטות', או שווינדוס מזהה את כל זה (את הדרייבר הורדתי מהאתר הרשמי של דל) סתם בגלל שיש איזושהי הכנה למודול. או שמא המודול פשוט תקול... רעיונות מישהו?

bar666xp

New member
מה מופיע במפרט המחשב שלך?

אאל"ט יש צורך להפעיל איזה WIZARD של דל כדי להתאים אותו לסוג חיבור או איך שלא קוראים לזה.

ranzz

New member
המפרט של המשווק? או של היצרן?

אצל המשווק אין לי מושג כי זה לא מחשב חדש, זה מחשב חברה הוא PRE OWNED. במפרט יצרן הבלוטות' הוא OPTIONAL אז אני לא באמת יודע אם המחשב הזה נמכר עם או בלי.. אולי אני יכול לנסות לחפש במפרט שקיבלנו מהמשווק וככה לדעת אם הכרטיס קיים ותקול או לא קיים בכלל. בנוגע ל WIZARD, מה עוד אני יכול לבקש חוץ מדרייבר..?

יאיר B

New member
מפרט היצרן כמובן.

OPTIONAL זה אומר שיכול להיות שיהיה ויכול להיות שלא (אבל כנראה שיש הכנה אצלך). תתקין אוורסט ותראה מה הוא אומר (תקבל מפרט שלם של המחשב).

ranzz

New member
נו, מן הסתם...

זה מה שאמרתי, אצל היצרן זה OPTIONAL ואני לא יודע אם קיים או לא. התקנתי AIDA והיא אומרת בדיוק מה שה DEVICE MANAGER אומר. נראה לי שזה מספיק בשביל להבין שהמודול תקול לא?

liore10

New member
גם לי הייתה את אותה הבעיה !

והורדתי דרייברים מהאתר של dell והכל הסתדר :) הדרייבר שוקל 34 מגה ואני לי מושג מאיפה הורדתי אותו , אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי מייל ל [email protected] ואני אשלח לך את הדרייברים , אני זוכר שאני חיפשתי הרבה זמן ברשת ולא מצאתי עד שאיכשהוא בתוך האתר של dell נמצאה האבידה.

ranzz

New member
זה לא כזה נסתר...

בדף הזה: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&l=en&s=gen&ServiceTag=&SystemID=LAT_PNT_PM_D610&os=WW1&osl=en&catid=&impid= תחת Network יש Applies to: Wireless 350 Bluetooth Internal Module וגם Dell - Patch/Upgrade Applies to: Wireless 350 Bluetooth Internal Module אבל אף אחד מהם לא עושה את זה... בכל מקרה שלחתי לך מייל, אין מה להפסיד. תודה.

ranzz

New member
נפתר!

ה PATCH הבא עזר: http://support.us.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&l=en&s=gen&releaseid=R157674&formatcnt=1&libid=0&fileid=210380 האמת כמו שליאור אמר, הגעתי ללינק הזה רק דרך גוגל ולא דרך האתר... אז כן, אפשר להגיד שזה דיי נסתר. העיקר שעובד עכשיו.

למעלה