בלוז......

בלוז......

לילה טוב לך ..לא מצליחה להרדם .. ומה הסיפור שלך , למה אתה ער בשעה כזאת?????

אני באופוריה מנטאלית

פשוט חא יכול לישון מרוב חיוכים ואנרגיה טובה אפילו שיש לי מחר בגרות עיונית בתאטרון חמודה אני רוצה שתדעי כמה שאת יפה בעיניי וכמה שאני מקווה שיש עוד כמוך... אוהב ומעריך בלוז

בלוז לאור ירח ...

תמיד כשהיה לי עצוב הייתי שומעת מוזיקת בלוז .. לא יודעת מה יש למוזיקה הזאת שלוקחת את כל העצב ... ומשנה אותו .. הסקסופון .. החצוצרה ... והזמר שבדרך כלל יש לו קול מדהים שמרעיד את החוטים שבלב והמוזיקה הזאת נחשבת למוזיקת אוהבים ... מוזיקה ששומעים כשנמצאים ביחד ..ורוצים .. היא בשמלה קצת שקופה פרחונית ... יחפה הוא במכנס כותנה ..עם חולצה לבנה גם שקופה .. הם ביחד מחובקים שוכחים מהעולם כולם ... שום דבר לא מטריד אותם .. רק המוזיקת הבלוז שברקע מתנגנת לה .. מוזיקה שמרטיטה להם את הנפש ובחוץ חם .. הם מזיעים קלות ... זה רק הם והמוזיקה השחורה .... מוזיקת הבלוז .. מוזיקה של הלב והנשמה...

עכשיו את יודעת

וכשהבלוז מתנגש באור הכחול של הירח אין צורך במילים פשוט תקשיבי ותשמעי..

שותקת ומקשיבה ...

המוזיקה משגעת מטריפה את החושים .. גורמת לי להרגיש כל מיני רגשות עזים .. אור של הירח הוא בצבע כחול ... הוא אור שמאיר כל פינה גם ביום של אתמול .. והבלוז מתנגן לו במוזיקה שמימיית .. מוזיקה שעושה לי את ההרגשה מלאכית .. ואיזה הרגשה זו לשמוע מוזיקה כזאת .. וזה רק בלוז רבותי .. בלוז ..

שימי את עצמך תחת הצלילים

למעלה בשמיים בין ענן ובין ירח יושב לו שם מלאך כובע שחור משקפיים כהות מחזיק חצוצרה משנהב אלוהי ונושף... וצלילים של בלוז מנגנים את הלילה מנגנים עד הבוקר עננים יושבים מאזינם לו למעלה מזילים דמעות של עצב פואטי אז שימי עמצך תחת הצלילים שימי עצמך תחת גשם דמעות עננים...

בלוז ...

בתוך מועדון אפל וחשוך ... מפזרות כורסאות ושולחנות לחוד ... וישנה במה קטנה .. שמספיקה לשלושה .. וכמה אנשים שישובים להם לבד .. ואני לבדי בצד בפינה .. שוקעת ביגון בצער ובחמלה .. ושומעת את מוזיקת הבלוז וזה לא מוסיף לשמחה .. אני עצובה .. כל כך אומללה... אני אוהבת והוא אוהב אבל לא באותה צורה ... ושותה מגביע כמעט שקופה .. יין לבן חצי יבש קר כמו האדמה .. והלילה קריר , צינה מקררת .. ואני בשמלת כתפיות ..ממשיכה ללכת .. הולכת לעבר הלא נודע .. בעיקר שזה לכיון המיטה ... והכאב אולי יעבור מחר ... הוא יעבור ... הלוואי ויעבור ...

בתוך בועה

ישבתי שם חשוך ומבודד מביט במאפרה מלאה כיביתי עוד סיגריה חסרת משמעות ישבתי בתוך בועה של רגע כואב עם כוס וויסקי שלא הפסיקה לשקר ורק צלילי הבלוז קרעו את הדממה כמו ביום שאת הלכת כשהשארת לי קרע בנשמה...

שימי את עצמך תחת הצלילים

למעלה בשמיים בין ענן ובין ירח יושב לו שם מלאך כובע שחור משקפיים כהות מחזיק חצוצרה משנהב אלוהי ונושף... וצלילים של בלוז מנגנים את הלילה מנגנים עד הבוקר עננים יושבים מאזינם לו למעלה מזילים דמעות של עצב פואטי אז שימי עמצך תחת הצלילים שימי עצמך תחת גשם דמעות עננים...

שימי עצמך תחת הצלילים

טוב אני פורש!!1

שרונינינינישושנונשנונושנונונניינינינושניייייינשנינששיייייש(אני אוהב שמות חיבה ארוכים) היה לי יותר ממספיק להיום אני מוצף באושר והולך לשינה מלאה ואף גדושה בחיוכים מטורפים מקווה תצליחי להרדם ואם לא תעשי פעילויות לילה שלא נרדמים זה מדליק!!! דרך אגב סחתן על המדרגות שאת ובלו עשיתם בניתם בפורום עם ה-21 הודעות שלכם.....!!!!!! שרוני אני נכנס למצב כפית!! אז כדאי שאני אפרוש כבר אז ביי......!!

למעלה