בלוז - רוק

6565

New member
בלוז - רוק

אפשר לקבל ממכם בבקשה המלצות לאלבומי בלוז-רוק טובים ומומלצים ( ורצוי גם של אמנים שאפשר להשיג את האלבומים שלהם בארץ ) , ואלבומים שלדעתכם מייצגים את הסגנון הזה ? תודה רבה מראש

SickAgain

New member
כמה המלצות שלי:

Led Zeppelin- "Led Zeppelin" קצת קשה לתאר משהו כל כך טוב. לפי דעתי הבלוז רוק לא נשמע אף פעם ככה. Blues Helping"- Love Scolpture דייב אדמונדס בתצוגת תכלית. Ten Years After- "Ten Years After" עוד משהו שאסור לפספס... BluesBreakers- John Mayall with Eric Clapton יותר בלוז ואולי פחות רוק. אבל אריק קלפטון הצעיר נשמע פה הכי טוב שאפשר.

annagr

New member
אם כבר ג'ימי הנדריקס

נראה לי שElectric Ladyland יותר בלוזי מהאלבום שציינת... בעיקר בגלל הגירסא המוארכת לוודו צ'יילד אבל שוב, זאת רק דעתי :)

John LennonS

New member
אם אתה רוצה בלוז-רוק אז אולי תהנה

מ - Morrisson Hotel של הדורס בהחלט בלוזי לא לטעמי אבל אולי לאוהבי הבלוז זה ישמע יותר מהנה

LadyG

New member
פעם לפני מליון שנה

עשינו בפורום הזה את פרוייקט 100 האלבומים ובתוכו היתה קטגוריה "בלוז-רוק. אנ מנסה להביא קישור. אם לא יצליח אפשר למצוא את המלצות חברי הפורום במאמרים תחת הכותרת 100 האלבומים.

וואלה, מזל שבדקתי

רציתי לכתוב משהו ארוך עם איזה עשר אלבומים מומלצים (פחות או יותר) ואז לפני ששלחתי הסתכלתי לראות אולי מישהו כתב כבר את האלבומים שהמלצתי עליהם ואז נכנסתי לקישור שנתת וראיתי שהאלבומים שרציתי להמליץ עליהם נמצאים ברשימה שבחרנו אז... הייתי מוסיף אולי את truth של בק ואת פסל האהבה אבל ככה, רשימה גדולה

למעלה