בלוז לחופש הגדול
(מסכמים את הקיץ!)

Mrs Brightside

New member
בלוז לחופש הגדול../images/Emo42.gif (מסכמים את הקיץ!)

בילוי הקיץ- משהו שהרס לך את הקיץ- משהו שעשה לך את הקיץ- הופעת הקיץ- אומן שעשה לך את הקיץ- דיסק שעשה לך את הקיץ- תוכנית טלוויזה של הקיץ- שיר שעשה לך את הקיץ- השיר הגרוע של הקיץ- מ1-10 כמה הקיץ היה מוצלח?

kathrin4

New member
מסכמת...

בילוי הקיץ- ים! משהו שהרס לך את הקיץ- מחסור בסכף.... משהו שעשה לך את הקיץ-יום ההולדת הופעת הקיץ- ראה:מחסור בכסף אומן שעשה לך את הקיץ-jason marz דיסק שעשה לך את הקיץ-הדיסקים של מארון כמובן תוכנית טלוויזה של הקיץ-אמממ נמלטים שיר שעשה לך את הקיץ- אין.... השיר הגרוע של הקיץ-כנ"ל מ1-10 כמה הקיץ היה מוצלח? 7 ושליש :)

sharonik123

New member
מסכמת^^

בילוי הקיץ-אילתD: משהו שהרס לך את הקיץ-שיעורים לחופש:\ משהו שעשה לך את הקיץ-שוב אילתD: הופעת הקיץ-אין:\ אומן שעשה לך את הקיץ-:\ דיסק שעשה לך את הקיץ-מארוןXD תוכנית טלוויזה של הקיץ-אממ..לא יודעת שיר שעשה לך את הקיץ-כל השירים של מארון:p השיר הגרוע של הקיץ-.. מ1-10 כמה הקיץ היה מוצלח?8 וחצי
שנה טובה כולם

מסכמת ../images/Emo13.gif

בילוי הקיץ - אין משו מיוחד, סתם בילויים עם חברים.. משהו שהרס לך את הקיץ - שהוא היה ממממש קצר. אה וגם החום
משהו שעשה לך את הקיץ - לא יודעת הופעת הקיץ - דיפ פרפל!!!!! אבל היא עוד לא הייתה
עוד שבועיים
אומן שעשה לך את הקיץ - מארון
דיסק שעשה לך את הקיץ - האייפוד שלי חחח תוכנית טלוויזה של הקיץ - כל הערוצי המוסיקה (VH1 MTV ) חרשתי עליהם בקיץ שיר שעשה לך את הקיץ - יש הרבה... השיר הגרוע של הקיץ - לא יודעת... מ1-10 כמה הקיץ היה מוצלח? 5 בערך... לא היה קיץ משו

עייינת

New member
קצת באיחור...אבל הייתי חייבת ../images/Emo13.gif

בילוי הקיץ- וואו, היה לי כלכך הרבה, מחנה קיץ, הופעה של אביב גפן, סאמר סקול, ווליום כנרת.. משהו שהרס לך את הקיץ- אמ... לא בדיוק הרס, אבל הפרידה משמינסטים ומהש"ש.. משהו שעשה לך את הקיץ- הסאמר סקווול
והמחנה קיץ..
הופעת הקיץ-אביב גפן עם סקאזי בר"ג, ההופעות בווליום: עברי לידר המלך
, ההופעה של אביב גפן שהייתה אחת הטובות בכל החיים האלה
, וההופעה של התקווה6 [אין הם ממש טובים] אומן שעשה לך את הקיץ- אמ.. נראה לי שאביב גפן, אבל גם נורא ציפית להופעה של עברי לידר אז גם הוא דיסק שעשה לך את הקיץ- אין בדיוק תוכנית טלוויזה של הקיץ- וואו בקושי ראיתי טלוויזיה
אבל אין כמו מגרש ביתי
שיר שעשה לך את הקיץ- וואי כלכך הרבה I'm Yours-Jason Mraz זה באמת ה-שיר של הקיץ הזה
I kissed a girl-katy perry כי זה כלכך מזכיר לי את אנגליה.. Stone Sour - Through Glass American boy כי זה כלכך מחנה קיץ וכמובן IINSYFA-אתם לא מבינים איזה כיף פתאום לשמוע את זה באנגליה.. השיר הגרוע של הקיץ- לא עולה לי כרגע.. מ1-10 כמה הקיץ היה מוצלח? 100!!!!! וחבל נורא שהוא נגמר

למעלה