בלוז לאור ירח ......

אני כאן

והיה ליערב לא נעים בכלל סתם קצת עייף קצת מבולבל וקצת מחפס הבנה בעצמי

בלוז טוב שלא היית לא הפסדת

כלום. הייתי בטח מתעלקת עליך לספר לך את הכאב שהיה מלווה בערב הזה. יוניתוש

יונית את יודעת

יונית את יודעת שאני יכול לראות טוב טוב מבעד למה שכתבת ושאם הזכרת את זה את בטח ובטח צריכה להוציא את זה החוצה כי שמזכירים משהו ``בעקיפין`` זה תמיד חשוב מאוד מכיוון שאנו חושבים על זה ומבטאים את זה אפילו שאנחנו לא מודעים לכך.... אז ספרי ספרי חוץ מזה היה לי ערב מזוויע גם כן!!

כשעולם מתפורר

כשעולם מתפורר ואיננו כשהמוכר הופך לזר ומה שהתאים כל כך בעבר לובש את צורתו של הלא מוגדר זה בערך מה שעבר עליי הערב סתם ביקור של חברים ישנים עולם ישן כבר לא מה שאני מחפש ופשוט נו את יודעת איך זה... קצת מעציב קצת מענה אבל לפחות נותן רמז להבנה חדשה של העצמי שלי ומשם אני יכול כבר לצאת למסע..

melalon

New member
יום אחד

יום אחד הוא יגיע הוא יבוא עם פיג`מה, או לא ובידו זר כוכבים פורח ואת תעמדי לך בפתח מולו

יום אחד ..

הוא יבוא אלי .. ינקוש בדלת ... ויכנס לתוך הבית שלי ובידו זר פרחים .. שושנים צחורות בדיוק כמו שאני אוהבת ואני .. אהובה משכבר הימים .. מחכה לו שיגיע מהדרכים שיבוא וששוב אחבק אותו .. שיבוא וששוב אנשק אותו שיבוא וישאר הפעם לתמיד.....

אוקיי!!!

קודם כל פיג`מה סבבה אני חולה על פידג`מות!!!! אבל אתה יודע מזה להגיע עד לשרון לאילת אחי אני מהמרכז זה רחוק!!! יש לי בגרויות!!!

ומה אם הייתי אומרת לך ש.....

אני דווקא בעד בייבי דול .. כזה שחור עם תחרה סקסי .. מטריף חושים .. אז היית בא לאילת ??????

למעלה