בלוז חרדל...

בלוז חרדל...

אז ידידה שלי קנתה לי את הדיסק ליום הולדת המתנה שעלתה הכי זול ששווה הכי הרבה....אז חברה תגידו השיר בלוז חרדל לא מזכיר לכם את השיר של יהודית רביץ נולדה בעיר קטנה..?

I מ י ר ב I

New member
איזה שיר לדעתכם צריך לצאת סינגל../images/Emo35.gif

קרן אמרה שייצא בקרוב עוד שיר אחד. מה הייתם רוצים?

I מ י ר ב I

New member
אני חושבת

שצריך להוציא את בין העיר לכפר או את בלוז חרדל(שמעתי אותו לפני חצי שעה ברשת ב')

השירים שתפסו את האוזן שלי...

בין העיר לכפר,בלוז חרדל כל שאר השירים זה לא שירים שיתפסו אפילו שהם יפים מאוד הם סגנון שתיקת הכבישים של גלגלצ‎.....‎

shay keran21

New member
שוב...לי יש תשובה של שני חלקים../images/Emo26.gif

אני חושב שבשביל הרדיו הטו..מסחריות.."בלוז חרדל" או "בין העיר לכפר" יתאימו מבחינתי,הלב שלי,הרגש שלי- "במכונית של אבא" או דוקא "סאני" כי יש מסתריות בשיר הזה..אנשים יתחילו לחשוב מי זה סאני,וזה וזה...ואז יגלו שזה בעצם תומר,ואז יווצר סיפור..וכבר אנשים יתחילו להתעניין...אני חושב ש"סאני" זה ההמשך של איתי..מבחינה הגישה..לא לא...אוף לא יודע להסביר את עצמי...קרן בשני השירים האלו ב2 מקומות שונים בעליל...אך בשני השירים היא מספרת על ההוא,אז היה חבר,ועכשיו בעל...וזה כאילו הכי דבר מדהים לפי דעתי.... אני חושב שגם "אם" יוכל להיות שיר לרדיו..לא יודע איך יאכלו אותו...

בר יעקב

New member
אני הייתי רוצה את

'בין העיר לכפר' או 'במכונית של אבא' עוד לא הצלחתי להתחבר אל 'בלוז חרדל' והוא היחידי שלא. אני והאלבום הזה סיפור אהבה.

I מ י ר ב I

New member
נכון

ואז קראתי את המילים של השיר וזה התחבר לי לגמרי. זה גם היה בקיץ..

shay keran21

New member
יאא..אני מרגיש כ"כ מוחמא..כאילו אני עצמי

כתבתי את "במכונית של אבא" הייתי כ"כ בטוח שזה השיר שימוקם כאחרון אצל כולם..ואני כ"כ נרגש לראות שלא...אני מהשמיעה הראשונה..עוד מהקטע הקטנטן שהיה בלינק של סלקום..אם אתם זוכרים..אמרתי לעצמי..השיר הזה מעורר אצלי משהו....בבקשהה קרןןן תשירי את השיר בהופעות..פליזזזזז פליזזזז לגביי בלוז חרדל,ה עניין של טעם...זה השיר הכי לא קשור מבחינת לחן...דוקא אל המילים אתה תוכל להתחבר בר לא? אני רק נגנב מהלחן...מהשיר הזה....

משהו קטן../images/Emo250.gif../images/Emo103.gif

אחרי 3 שמיעות של האלבום אני יכולה להגיד - הוא מקסים!!! למרות שאת רוב השירים כבר הכרתי לפני.. בדיסק הם נשמעים אחרת
היחיד שלא ממש אהבתי זה "במכונית של אבא" הקולות של יהודית רביץ ב"בלוז חרדל" הורסים אותי מצחוק
אבל זה שיר מתוק! ל"בין העיר לכפר" כבר התמכרתי
"אם" ו"מה כבר נשאר לקחת" ממש מרגשים.. הם כזה בסגנון של האלבום הראשון. נוסטלגי משהו
ו"סאני", "תקליט שרוט" ו"משהו קטן" - אין דברים כאלה
אני כ"כ שמחה על הסגנון של האלבום הזה.. קטן, אישי, מפוצץ ברגש ובאהבה.. פשוט עושה טוב על הלב
יאללה הופעה!!!

veredmp

New member
בין העיר לכפר נשמע לי הכי רדיו פרינדלי

או אולי במכונית של אבא....

למעלה