בלוג של "שפיות"

shfiut

New member
בלוג של "שפיות"

אני מרגיש כמו ילד קטן שעשה היום את הצעד הראשון שלו. כמוכם, "נפלתי" ברשת ופתחתי לי בלוג משלי, בלוג שמנסה לחפש את הפינות הקטנות של השפיות: הדברים הקטנים שגורמים לנו לצחוק, לאהוב, להתרגש. אני מזמין אתכם לביקור ברשימת הביכורים שלי. הצעות, הערות ותגובות יתקבלו בברכה.

akravit

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

נפלת במקום טוב - שיהיה בהצלחה!

איה@

New member
שפיות - ברוך הבא ../images/Emo50.gif

נראה מבטיח ומסקרן.... תוכל לספר לנו קצת פרטים עליך? מקווה לראות אותך כאן הרבה. שנה טובה
איה.

shfiut

New member
המון תודות

תודה על הברכות והפירגונים בפורום ובבלוג. קצת על עצמי: אני בן 26, עומד להתחתן עוד כמה חודשים. מחליף עבודה ממש בימים אלה. הולך למילואים עוד שבועיים (הפעם רק לאימון). משלם יותר שכר דירה, ויותר ריבית על האוברדרפט. אופטימי ללא תקנה, עם רגעי פסימיות קודרים. בקיצור- אזרח ישראלי מדוכא, שמקווה ליום בהיר שעוד יהיה כאן טוב. אז זה מה שאני כותב עליו הוא החרא של היום יום, והתקווה שמהחרא הזה עוד יצמח משהו טוב. אמן. תמשיכו להיכנס לבלוג, להתעדכן וכמובן להגיב. הטעם בכתיבה הוא בידיעה שאתה יודע שקוראים אותך... אני ממש אשמח אם תשימו לינק לבלוג שלי אצלכם... ואם מישהו ילמד אותי איך עושים את זה, אני אשמח להכניס לינקים בעצמי.

איה@

New member
טוב אז ככה......... ../images/Emo26.gif

הנה הקוד להכניס קישור (אני לא יודעת איך זה הולך בבלוגלי - אני מקווה שתצליח)
<a href="http://wwwXXXXXXXXXXXXX.html" target="_blank"></a>​
כיוון שאתה חדש (וכנראה לא מכיר) אני רוצה לספר לך על עוד מערכת ישרא - בלוג - תציץ בה....... אולי יהיה לך יותר קל להסתדר איתה בנוסף אני מכניסה אותך לעמוד הקישורים של הפורום. ואתה גם יכול להרשם באינדקס הבלוגים הישראליים ובטבעת הבלוגים הישראליים זה ירחיב את מעגל הקוראים שלך. והצעה - לרובנו יש עמודת קישורים לבלוגים שאנחנו קוראים - צור לך גם אחת כזו - כי ככה זה כולם מקושרים לכולם - אתה רוצה שיקשרו אליך? תקשר לאחרים גם......
ותכניס גם קטע של "מי אני" אצלך באתר - לטובת אלו שלא יקראו את ההודעה שלך כאן. ו...... טוב זהו לבינתיים אם יהיו לך שאלות - נשמח לעזור והעיקר שתמשיך לשמור על השפיות לטובת כולנו אמממממ עוד משהו קטן (אבל חשוב!) - את הודעות העידכון שלך תשרשר בבקשה ל*שירשור העידכונים* - אנחנו משתדלים להקפיד על כך כאן -
רק בשמחות
איה.

איה@

New member
תיקון לקוד

<a href="http://wwwXXXXXXXXXXXXX.html" target="_blank">12345</a>​
במקום ה-12345 אתה מכניס את המילה או השם שמתאר את הקישור ובמקום ה-XXXXXXX אתה מכניס את הכתובת כמובן רק תקפיד שלא להכניס שוב את ה-http://www

shfiut

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo35.gif

זה בטח ישמע לכל גולשי הפורום מאד טריוויאלי, אבל איפה אני מכניס את הקוד בכל המלל הארוך של התוכנית של האתר, ואיך אני שולט על המיקום שזה יופיע בו. מקווה שאני לא נשמע כמו אנאלפבית גמור, אבל זה ממש חדש לי (ואני מתחיל לאהוב ולהתמכר לזה).

איה@

New member
את הקוד ../images/Emo26.gif

אתה מכניס במקום שאתה רוצה להכניס את הקישור בתוך הטקסט שאתה כותב. דוגמא: בלהללללבלה בלה בלהלללללה בלה
<הקוד> בלהלהלה בלללללה​
שוב - אני לא מכירה את בלוגלי - ואיך המערכת עובדת אצלו. אבל נסה, מה יכול להיות...... ותרגיש נוח לשאול - אף אחד מאיתנו לא נולד מומחה - וכולנו התחלנו בדיוק בנקודה בה אתה מתחיל עכשיו. עוד טיפ - בחתימה שלך כאן בפורום בתגובות שלך - תן קישור ישיר לאתר שלך תוכל לעשות זאת בשורת המחרוזת מתחת לחלון בו אתה כותב תגובה יש שורות לקישור והעיקר שתשמור לנו על השפיות
יום טוב
איה.

איה@

New member
נ.ב.

הקוד יצא לי הפוך - אני מקווה שתבין.... שלחתי לך מסר אישי - תקרא!
איה.

OpyuM

New member
כמה דברים

1) אתה לא נשמע כמו אנאלפבית, אתה פשוט לא יודע וזה לגיטימי. לא נולדים עם הידע הזה. 2) מכיוון שלא נולדים עם הידע הזה זהו יגע נרכש(לומדים את זה) ולכן אולי,אבל רק אם באמת אתה רוצה תתחיל ללמוד html ואח"כ javascript וגם שפות של צד שרת וכיו"ב. 3) זה לא בושה לא לדעת ואם אתה שואל הרווח כולו שלך. 4) מצורף קובץ (דף אינטרנט), תפתח אותו ותלחץ לחצן ימני, שם יש אפצים לראות את הקוד, תלחץ עליה, ותבין איך לעשות לינק פשוט. 5) שאלות תגובות וכו´, אנחנו כאן אבל עדיף לך בנושא בנית אתרים לפנות לפורומים המיועדים לכך. 6) בהצלחה, אנחנו איתך. נ.ב. מקווה לראות עידכונים באתר שלך, ביי

OpyuM

New member
../images/Emo3.gifתיקון כתיבה מהירה...

סעיף 2, מילה 8 יגע=ידע סעיף 4 מילה 12 אפצים=אופציה

shfiut

New member
החלפתי לינק לבלוג

רצ"ב לינק חדש לבלוג (הוא שמור בקישור אחר). תודה על הברכות, העזרה והתגובות. תמשיכו להיכנס ולהשתתף.

למעלה