בלוג שלי אז מותר לי
י י ו ס י ב ן ט ו ב New member 22/2/07 #5 מירן, מה נהיה? חטפת מהתקציבאית? קיבלת בריף על בזק בינלאומי? הקפיצו אותך למיכל המאירי או מודי כידון? אסי התימני עוד עובד שם? שאלתי אותך שאלה, תענה,סתם בשביל הנימוס...
מירן, מה נהיה? חטפת מהתקציבאית? קיבלת בריף על בזק בינלאומי? הקפיצו אותך למיכל המאירי או מודי כידון? אסי התימני עוד עובד שם? שאלתי אותך שאלה, תענה,סתם בשביל הנימוס...
מ מירן פחמן New member 22/2/07 #7 לא הבנתי מה רצית להגיד בכל אופן הלינק אצלך באתר עדיין לא עובד לי. אצלך הלינק הזה פעיל?
C cookimonster New member 23/2/07 #10 או קיי קראתי, הייתי מרותקת עד הסוף (קורה לעיתים נדירות מאוד) המשפט האחרון שלך פשוט לא אמין, איזה קופירייטר מחובר לעם? לאיזה עם? מתי אתם בכלל יוצאים מהמשרד? העם זה לא השלושה אנשים שעובדים במשרד מולך.....
או קיי קראתי, הייתי מרותקת עד הסוף (קורה לעיתים נדירות מאוד) המשפט האחרון שלך פשוט לא אמין, איזה קופירייטר מחובר לעם? לאיזה עם? מתי אתם בכלל יוצאים מהמשרד? העם זה לא השלושה אנשים שעובדים במשרד מולך.....
י י ו ס י ב ן ט ו ב New member 23/2/07 #11 רוצה לומר שללכת רחוק מדי זה לאבד את הפשטות. והפשטות- רק היא עובדת. כנראה שגם אני הלכתי רחוק מדי בשביל להגיד את זה
רוצה לומר שללכת רחוק מדי זה לאבד את הפשטות. והפשטות- רק היא עובדת. כנראה שגם אני הלכתי רחוק מדי בשביל להגיד את זה
נ נאוה עינבר New member 23/2/07 #13 יוסיבןטוב יקירי הפכת ממש לסופר ../images/Emo13.gif סתאאאםםם באמת באמת ש... אני אוהבת אותך! 1 (זה הבלוג שלי) אני אוהבת אותך! 2 (מאמר לשמנמנים) אני אוהבת אותך! 3 (מאמר על הגדול מכולם)
יוסיבןטוב יקירי הפכת ממש לסופר ../images/Emo13.gif סתאאאםםם באמת באמת ש... אני אוהבת אותך! 1 (זה הבלוג שלי) אני אוהבת אותך! 2 (מאמר לשמנמנים) אני אוהבת אותך! 3 (מאמר על הגדול מכולם)