בלוג פרסום חדש!

pirzoom

New member
בלוג פרסום חדש!

פאשקעוויל - בלוג פרסום חרדי. כולכם מוזמנים לבוא ולהתרשם, לראות ולהגיב. כל ביקורת תתקבל בברכה בתיבת "צור קשר".. נשתדל להגיב לכל מי שישאיר את הצעותיו לשיפור. תודה רבה. חוצ ניק. דינקיס.

תתחדשו

נראה שהלכתם על לוק "המזבלה", עדיין לא עיינתי, רק במבט חטוף מלמעלה, זה אמור להיות במקום כאן? לעבור?

דינקיס

New member
תודה רבה, את מוזמנת לעבור אלינו

זה אמנם לא יחליף את הפורום, אבל בהחלט יהיה מקום מפגש לפייטרים וקופירייטרים וסתם מקום נשנש קצת פרסום ויח"צ חרדי. הלכנו על לוק נקי ונעים אבל בהחלט החבר'ה מה"מזבלה" המשוקצת נתנו לנו השראה רבה ועל כל תודתינו. היינו מלנקקים להם אבל הבעיה היא שגולשינו יסקלו אותנו בפאשקעווילים אנונימיים על ליקוק לאתרי תועבה.

תודה על ההזמנה

אגב קראתי את "וידויך" על הדרך לפרסום , מאד רציתי להגיב אבל בהרשמה ניתנת הודעה" שם אינו חוקי" ניסיתי באנגלית ובעברית

pirzoom

New member
היי

תודה. זה לא אמור להיות במקום כאן. אי אפשר לפתח דיון מעניין שם בתגובות, זה לא נוח. כאן אפשר לדבר על הכל, שם יהיה יותר "מהדרין". מקווים לקבל "הכשר" מ"נתיב". אני יודע שהפורום כאן קצת רדום, אבל בהמשך הזמן אי"ה נמשיך לתפעל אותו כקדם. שוב תודה, מחכים לך שם ומקווים שלא תברחי מכאן.

pirzoom

New member
אוהב את המבטים האלה

לא חודרים, לא מביישים. עם טאקט כזה... אדיב מאוד מצידך. אתה מוזמן לחזור לשם ולמשש גם עם הידיים. אל תתבייש, זה רק בלוג. אז מה אם אתה לא מכיר אותו? לילה טוב.

דינקיס

New member
איתן אולי תרגע מה זה התיאורים האלו??

חחחח... אני אומר לך חוצניק אנשים פתאטיים בטירוף ציטוט: האם חוצניק מהפורום זה איתן דובקין? (מנכ"ל היחידה החרדית במקאן) אם כן כבוד הוא ליושבי הפורום הזה... סוף ציטוט. קרעתם אותי.....

למעלה