בלוגים

בלוגים

שלום האם יש אינדקס לבלוגים בעברית בבלוגר ובוורדפרס...? נכנסתי לוורדפרס בעברית ויש שם רק איזה 10 בלוגים בעברית בעמוד השער וזהו. בבלוגר אפשר להקליק למעלה על "הבלוג הבא"...אבל יש רק 4-5 בלוגים בעברית ברוטציה.

מה יש להבין?

כמו שאתה נכנס כאן לבלוגיה ולישראבלוג ואתה רואה אינדקס בלוגים...אותו דבר ... כרגע כשאתה נכנס לבלוגר או וורדפרס אין לך אינדקס. איך תגיע לבלוגים בעברית שם?

כי אין חיה כזאת

אתרי WP ובלוגים על WP רובם כיום מתוקנים על שרתים פרטים ובעלי דומיינים ולא באתר של וורדפרס. אין אינדקס לכל אלה והם אלפים. בלוגר אני לא מכיר עד כדאי כך

מה פתאום

זה נכון שיש אפשרות להתקין על שרת פרטי אבל אני מדבר עם החינמיים. זה בדיוק כמו בלוגר... זה קצת מוזר שיהיו בלוגים בלי דרך מסודרת להגיע אליהם.

אני יודע שאפשר לחפש דרך גוגל-בלוגים

אבל יש הבדל בין מנוע חיפוש לאינדקס. מוזר שלשרותי בלוגים כאלו גדולים אין קטגוריות לבלוגים.

מה זה "דרך מסודרת להגיע אליהם"?

אנשים מגיעים לאתר שלך דרך גוגל. לא בגלל שהם קמו בבוקר וחשבו לעצמם "הממ... מתחשק לי לצרוך את המידע שלי דרך בלוג". אם הם רוצים לקרוא על BDSM הם יחפשו על זה בגוגל, ואם האתר שלך (בלוג/חנות/פורום/WHATEVER) יעלה במקום טוב אז הם ייכנסו אליו.

לא תמיד

לפעמים אתה נכנס לאינדקס ואומר לעצמך בא לי לקרוא בלוגים מקטגוריית XYZ ומקליק... שזה נשמע הרבה יותר הגיוני...לקבל רשימה מסודרת מאשר לקוות שמנוע חיפוש יתן לך בלוג פב ובלוג שם. http://www.tapuz.co.il/blog

אולי *אתה* לפעמים נכנס לאינדקס ועושה את זה

אני לא עושה את זה. למה שאני אחפש מידע באיזה נושא בכלי אחר חוץ מגוגל?

למעלה