בלה חדש -_-

GodOfWar

New member
בלה חדש -_-

יצירה שלישית בסדרת הציורים בנושא המיתולוגיה היוונית. הפעם 'מנדה': אישה חסידה של אל היין דיוניסוס. לא יצא הכי הכי,... בעצם לפחות יצא *משהו*, כי כל פעם שפתחתי את פוטושופ הרגשתי כאילו אני עומד לשבור את המחשב החרטא שלי. בגלל זה העבודה גם לא הייתה רציפה ואני לא ממש מרוצה מהאווירה ומהאחידות של התמונה. מה שאני דווקא כן די מרוצה ממנו אלה העננים והעץ שהיה לי כיף לצייר אותם. אני מקווה שבפעם הבאה יהיו תוצאות טובות יותר.... -GoW-

BlueCat

New member
../images/Emo41.gifבהצלחה!

לדעתי היצירה המוצלח ביותר מתוך הסידרה. העץ והעננים משגעים ביותר, גם הדמות ושאר הרקע. מקווה שתמשיך ולא תרים ידיים. תהייה קטנה- היד שמחזיקה את האשכול לא קטנה מידיי? אולי זאת רק אשליה בגלל שהיא מכוסה בחצייה...

amitais

New member
מרשים

נראה כמעט כמו ציור רנסנסי מקורי, חוץ מזה שהבחורה קצת רזה. הבעיה היחידה היא אכן ביד שמחזיקה את האשכול, שהיא קצרה מידי באופן מובהק. השווה לשנייה ותקן, ואז זה יהיה מושלם.

BlueCat

New member
ה, ועוד משהו ששמתי לב אליו-

הצמחים המקושקשים האלה משמאל, מה זה?

GodOfWar

New member
תודה לשניכם :]

אכן, הזרוע הימנית שלה קצת בעייתית. היא כן צריכה להיראות קצת קצרה יותר מהשנייה, מכיוון שהטורסו של הדמות קצת מסובב, אבל כנראה שהגזמתי עם זה. אני מקווה לתקן את זה בקרוב. לגבי הצמחייה בצד ימין, לא הייתי בטוח אם להוסיף אותה או לא, אבל זה היה עדיף מכלום; כמה שהעלים כהים + האיכות הממש לא מדהימה של הקובץ = אין פרטים כמעט. שוב, תודה על התגובות, ו- amitais, החמאתי לי מאוד עם ההערה לגבי הרנסנס. -GoW-

וואו........

איזו סבלנות לפרטים יש לך, ממש להעריץ! הדמות מקסימה (חוץ מהבעיה כאמור עם היד) והבד נופל עליה יופי, העץ חזק מאוד! והרקע - אין מילים... העננים האלו!! - איך לעזאזל ציירת אותם? הם מאוד מזכירים את העננים של טרנר (הצייר הבריטי).

preacher

New member
מדהים, כרגיל

תגיד, ניסית לעניין הוצאות ספרים בציורים שלך? עטיפות לספרי פנטזיה, נאמר?

manic_subsidal

New member
וואי

יש הרבה אנשים בפורום הזה הא? רק צריך עבודה טובה כדי לגרום לכולם להגיב
אולי תפרסמו דברים אנשים? קצת יבש כאן אה וכדי להגיב על העבודה זה ממש יפה :)

GodOfWar

New member
תודה על התגובה

אני אולי צריך לבדוק את העניין הזה עם הוצאות ספרים, אני לא כל כך בטוח עדיין אם אני מספיק מוכן (גם מבחינת היכולת) בשביל זה, אבל תודה על האמון :) -GoW-

oz7

New member
איך אתה עושה את זה?

איך אתה עושה את זה? אתה בטח יושב שעות על המחשב.... שאלה??... אתה משתמש בלוח גרפי או משהו כזה ? או שאתה מצייר את זה על נייר ואז סורק? ועוד דבר איך הגעת לרמה כזאת של יצירת עננים??? אח....כל כך הרבה שאלות... אתה פשוט מלךךךךךךךךךךךךךךךך... כל הכבוד

למעלה