בלה בלה מה קורה?
A AeroDar New member 6/11/04 #3 for so long it's not true... וואו הפורום אשכרה מת... יאללה...עושים את הבאטל שוב! מההתחלה! חחחחחח סתם... אז איך הולך עד עכשיו בבצפר?? לי יש כמה נכשלים...אני חושבת...
for so long it's not true... וואו הפורום אשכרה מת... יאללה...עושים את הבאטל שוב! מההתחלה! חחחחחח סתם... אז איך הולך עד עכשיו בבצפר?? לי יש כמה נכשלים...אני חושבת...
T The Raver1 New member 6/11/04 #4 הפורום מת כמו היחסים שלך עם דונה! מוקדם מדי? ובאמת הבאטל הוא מה שהחזיק את הפורום בחיים תעשו עוד פרויקט
הפורום מת כמו היחסים שלך עם דונה! מוקדם מדי? ובאמת הבאטל הוא מה שהחזיק את הפורום בחיים תעשו עוד פרויקט
H hodaya17 New member 6/11/04 #11 יאוווווווו יאו אני בהלם ממה שגיליתי עכשיו! אמא שלי בילדותה קנתה חוברת לגיטרה של לד של כל התווים של כל השירים מ4 האלבומים!!!!!!!!!!!! וזה היה אצלי כל הזמן בבית ולא ידעתי עד שאחותי זרקה איזה הערה על זה מהצד.. יאאאאאאאא איזה כייף לי.. עכשיו זה התירוץ האמיתי להתחיל ללמוד לנגן..
יאוווווווו יאו אני בהלם ממה שגיליתי עכשיו! אמא שלי בילדותה קנתה חוברת לגיטרה של לד של כל התווים של כל השירים מ4 האלבומים!!!!!!!!!!!! וזה היה אצלי כל הזמן בבית ולא ידעתי עד שאחותי זרקה איזה הערה על זה מהצד.. יאאאאאאאא איזה כייף לי.. עכשיו זה התירוץ האמיתי להתחיל ללמוד לנגן..
J jimorrison New member 6/11/04 #13 וואי שווה אני הולך לקבל עוד חודש ספר תווים של לד...כי זה מגיע עם כל האלבומים שלהם..וכן אני הולך לכתוב את זה בכל הזדמנות שיש כי אני מתלהב מזה
וואי שווה אני הולך לקבל עוד חודש ספר תווים של לד...כי זה מגיע עם כל האלבומים שלהם..וכן אני הולך לכתוב את זה בכל הזדמנות שיש כי אני מתלהב מזה
H hodaya17 New member 6/11/04 #14 וואוווו זה באמת שווה... כמה זה עלה לך? רק אל תגיד שזה מתנה או משהו בסגנון.. שזה לא יהיה טוב מדי... יאו איזה קנאית..
וואוווו זה באמת שווה... כמה זה עלה לך? רק אל תגיד שזה מתנה או משהו בסגנון.. שזה לא יהיה טוב מדי... יאו איזה קנאית..
J jimorrison New member 6/11/04 #15 כן זה מתנה../images/Emo3.gif סבתא שלי קנתה לי את זה באמרקיה והיא תחזור עוד פחות מחודש.. היא קנתה את זה + עוד הרבה דברים של זפלין ולהקות אחרות
כן זה מתנה../images/Emo3.gif סבתא שלי קנתה לי את זה באמרקיה והיא תחזור עוד פחות מחודש.. היא קנתה את זה + עוד הרבה דברים של זפלין ולהקות אחרות
J jimorrison New member 7/11/04 #17 אני לא אבל אולי אני אתחיל. ותמיד טוב שיש דבר כזה בבית...כמו שאמא שלך שמרה את זה
A AeroDar New member 7/11/04 #19 יום אחד הבן של מעין ינגן על תופים או משהו כזה ואז הוא יגיד " מה אבא יש לך תווים של לד זפלין! יוו איזה אבא מגניב אתה! "
יום אחד הבן של מעין ינגן על תופים או משהו כזה ואז הוא יגיד " מה אבא יש לך תווים של לד זפלין! יוו איזה אבא מגניב אתה! "
ש שמאל מנצח 1 New member 7/11/04 #21 הבת שלי (16 ) הקטנה קיבלה ממני את הספר של לד זפלין 4 האלבומים הראשונים + גיטרה חשמלית שנשארה לי מ 1972 היא היחידה שהצלחתי להחדיר לה את האהבה לרוק כבד היא שומעת מטליקה וכו'
הבת שלי (16 ) הקטנה קיבלה ממני את הספר של לד זפלין 4 האלבומים הראשונים + גיטרה חשמלית שנשארה לי מ 1972 היא היחידה שהצלחתי להחדיר לה את האהבה לרוק כבד היא שומעת מטליקה וכו'