Black Star
New member
בלה בלה בלה 
טוב, אחרי אתמול, אני מרגישה יותר טוב. לפחות בקטע הלימודי. הייתה לי היום בגרות בהגדרת צמחים (אווווו, הקושי + חשיבות לציון...)... אני לא מאה אחוז מעולה בזה, אבל הלך לי אחלה. קודם כל זיהיתי את המשפה ואת הצמח כבר מהתחלה...אז יכולתי לבדוק את עצמי, וידעתי למה צריך להגיע. היה שם משהו מוזר מאוד עם העלים אבל זה היה בסדר, לפי מה שהבנתי. יאי, איזה כיף, זה עבר והלך לי טוב
חוצמיזה, קיבלתי חזרה את המתכונת בהבעה וקיבלתי סה``כ 90, שזה טוב.. ועל אחד מהקטעים שכתבתי קיבלתי 99! זה כבר ממש נותן הרגשה טובה
מחר יש לי מבחן במתמטיקה (איחס, לבוא לבי``ס ביום שישי. איזה מוזר זה) ואני חושבת שאני אבטל את השיעור הפרטי שיש לי היום, כי אני לא מרגישה שאני חייבת עוד אחד.. והכי טוב, זה שהמחאה שלנו עזרה ועוד שבוע אנחנו מסיימים ללמוד ובאים רק למבחנים ושיעורי השלמה וכאלה! יאי!!!!! טוב, אז אחלה. למרות שאני לא אוכל כנראה לעשות עבודת גמר ואמא שלי הולכת להרוג אותי...אאוצ`. וקיבלתי את הפרטים על המחנה של מתא``ן וזה נראה פשוט אחלה... חוץ מהאוכל (זה בגבעת חביבה, אאוצ`). ו...... זהו? יעלי, שהגדירה היום את לוע הארי וזה צמח שעיר אך חביב ביותר. ועדיין די חורשת על find the river.. גמילה?
טוב, אחרי אתמול, אני מרגישה יותר טוב. לפחות בקטע הלימודי. הייתה לי היום בגרות בהגדרת צמחים (אווווו, הקושי + חשיבות לציון...)... אני לא מאה אחוז מעולה בזה, אבל הלך לי אחלה. קודם כל זיהיתי את המשפה ואת הצמח כבר מהתחלה...אז יכולתי לבדוק את עצמי, וידעתי למה צריך להגיע. היה שם משהו מוזר מאוד עם העלים אבל זה היה בסדר, לפי מה שהבנתי. יאי, איזה כיף, זה עבר והלך לי טוב