בלה בלה בלה

Levinzone

New member
בלה בלה בלה

בואו לצאט של תפוז חדר תיכוניסטים -יעל- נ.ב- אירייז.. זה היה רעיון של גלעד:)

רעיון שלי ?

את מנג`סת לי כל הזמן שמשעמם לך ! אז הצעתי ... סיכום ==== כולם התחרמנו על יעל, עד שלי ולערן (שמרסק) היה נמאס ... אז עברנו לחדר ``רק שמנות`` שם התחלנו עם דינמו דובשניה שלא רצתה להזדיין איתי בגלל ששאול מופז פרסי, אבל היא הציעה לי קציצה מחומוס ובשר טחון (לדברי יעל זה ממש טעים) את ערן היא זרקה דיי מהר. ויעל לא יכלה בלעדינו ! אז היא נכנסה לחדר גם ! ואז הציפו אותה בפרטי. ואז גם קורט הגיע ... וכל הפורום היה בחדר ``רק שמנות``.

*may*

New member
מסקנה-

אל תלכו לצ`אט !!.. במיוחד לא בשעות כאלה.. כל יום משעמם לכם. כל יום אתם הולכים לצ`אט. לא נמאס ?? הצ`אט עוד יותר גורם לשיעמום. אה, כן, ולזעזוע. :)

Levinzone

New member
כן, שלך!

אני שונאת שאנשים נכנסים אלי לפרטי, זה משגע אותי!! ואנשים לא קולטים כשאני אומרת להם לעזוב אותי.. היה איזה *קרציה* אחדג- נמר נראה לי, והוא הציק לי כללל הזמן!!!!! והכל באשמתכם!!!!

Levinzone

New member
שכחתי כמה דברים

1) גלעד, לא נראה לי שמישהו שלא היה אתמול יבין את הקטע של שאול מופז. 2) שוב גלעד- שכחת לכתוב על הקטע שהצעת לי נישואים ואני ס-ר-ב-ת-י, זה היה בכוונה? :) 4 ימים יספיקו לי ללמוד למגן בהיסטוריה? -יעל-

Levinzone

New member
מה לא בסדר?

אי אפשר להתחמק מהמשפחה... עזוב הייתי צריכה תירוץ!! פחחח יש לאמא שני כרטיסים להופעת השנה:) -יעל-

*may*

New member
גלעד.. מתגעגע לפעם ?

שהיית מבקש מכל מישהי שניה שתינשא לך ?? (טוב, רק משלוש כולל אותי..) :) הרוב בהתחלה סירבו, אגב.. אחר כך הן הסכימו והיו כמה שגם התגרשו...(או שרק אחת ?) לא סיפקת אותן הא? :)

Levinzone

New member
מה??!!?!?

*מרגישה נבגדת*... חשבתי שאני היחידה!! טוב, תשכח מזה, שום הופעה היום!!

Levinzone

New member
אתה פשוט פרפר!

זה מה שאתה!! מתפרפר עם כולן, או שמא עלי לומר- כולם? לא שזה מונע ממך להיות מדוכא מינית.. עזוב, אין לי חשק לצאת עם מדוכא מינית.. אי אפשר לדעת מה תעשה לי :) מי בא איתי להופעה? -יעל-

*may*

New member
פרפר ?? מה יש לך היום ?? :)

פחחחחחחחח על הראש, פרפר.. מה עוד ?? :) אה וכן, מישהי שאני מכירה שילמה כרטיס על ההופעה הזאת (``הופעת השנה`` כמובן), למדה איזה שיר שלהם בעל פה ולמדה את השמות של כולם. והכל בשביל ההופעה. עצוב, עצוב.. :)

Levinzone

New member
מעיין, אני מתחילה לחשוב ש

משהו לא בסדר איתך.. פרפר, את לא יודעת מה זה??? אווווף! ואת לא יודעת שטונה זה דג.... cause i`m leaving on a jet plane.... -יעל-

*may*

New member
אוף שתקי !! :) ואני מתחילה לחשוב ש

את ממש לא הבנת מה אמרתי. אני כן יודעת מה זה פרפר !!!! אמרתי את זה בצחוק.. כי אמרת.. ואני מצטטת- ``אתה ממש פרפר!``.. אז זה נשמע קצת מצחיק.. :) עזבי אני לא מצליחה להסביר את עצמי בקשר לזה. ואני כן יודעת שטונה זה דג !! מה את דפוקה ? רק אמרתי שהוא לא נכלל ברשימת הדגים כי זה לא בא בצורת דג, ולא צריך להסתכל לו בעיניים כשאוכלים אותו. וכבר אמרתי לך - לא להקשיב לסוכנים חשאיים !!! הם שקרנים ומעוותים הכלללל

Levinzone

New member
מעיין, אנחנו רבות בגלל גלעד?:)

אני חושבת שאחת מהפנטזיות שלו מתגשמות as we speak :) אני אמרתי את הפרפר בצחוק!! אוווף :) וסלמון זה הדג הכי טעים.. סלמון וסול. לא מקשיבה יותר:)

*may*

New member
טוב אז נפסיק. ומהררררר :)

ואני לא רבתי בגללו. אני לא רבתי בכלל.

*may*

New member
אוף שתוק כבר !!! יא סוכן חשאי..

מה שאמרתי היה ככה- טונה לא נכלל ברשימת הדגים בגלל שהוא לא דג אורגינל. לא צריך להסתכל לו בעיניים כשאוכלים אותו. בגלל זה, אצלי לפחות, הוא לא נחשב דג אורגינל (כמו כל הדגים האחרים שמסתכלים להם בעיניים כשאוכלים אותם) ובגלל זה אין לי בעיה לאכול טונה. אבל אולי זאת רק אני. אוף. עכשיו הבנת ?? יא סוכן חשאי אחד.

Levinzone

New member
חיחיחי

אבל את יודעת שמגישים טונה גם שלמה? שמים את כל הטונה (דג ענקיייי) על מגש, ואנשים פשוט לוקחים את ה..הממ בשר מבפנים...

*may*

New member
אף פעם לא נתקלתי בטונה שלמה..

ככה שאני לא יודעת על מה את מדברת. והדבר הכי מגעיל בעולם זה מרק דגים.

למעלה