בלה בלה בלה

בלה בלה בלה

טוב שאלות: 1-איזה מדריך/ה הכי אהבת? ולמה? 2-איזה מדריך/ה הכי לא אהבת? ולמה? 3-איזה פעולה שווה הייתה לכם לאחרונה? 4-מה אתם חושבים על הגדוד שלכם? 5-מה אתם חושבים על יהודה לוי? 6-מה אתם חושבים על זה שכלום לא זז בפורום הזה? 7-למה אתם לא כותבים פה? 8-מה שלומכם היום? 9-מה צבע השיער שלכם? 10-והשאלה החשובה ביותר...מה הצבע האהוב עליכם? משעמםםם לי יוווו יש עוד זמן עד ערב אדיר!!!!! *בתקווה להזיז את הפורום*

תשובות.....

1-יש פה יותר מידי (2...) אנשים מהשבט שלי, אני אשמור את זה לעצמי :) 2-אמ...הייתה לי מדריכה ממש מתוקה שקראו לה סיוון, אבל היא לא ממש התייחסה אלינו כשחברים שלה היו לידינו.....ממש אהבתי אותה, אבל הכי פחות....*אוהבים אותך סיוון* אגב, לידע כללי - אחותה מחליפה בגמנסיה, היא הייתה בגדוד יזהר....מזמממן! או כרמל....אה לא מה פתאום?! 3-פעולה?....המממ שאלה טובה גלי! חחח סתם לא זכור לי כרגע :) 4-יש לי גדוד שיכול להיות אחלה ממש כשהוא רוצה, ויכול להיות לא אחלה ממש כשהוא לא רוצה. 5-הוא חביב....:) חחח סתם מה נראה לכם? בין ה-5 היפים שלי :) (אגב, 2 מהם מהשבט שלי.... חחחחחחחחחחחחחח) 6-זה מעצבן אווווף !!! תכתבו אנשים! קקקקקקקקקקקקקקק 7- אני כותבת! השאלה לא מופנית אליי :) 8-שלומי טוב תודה, מה איתך? 9-חום די בהיר שכולם חושבים שחימצנתי בקצוות אבל אני לאאאא 10-צבע אהוב....כחול ירוק סגול ועוד מלא....... מקווה שעניתי לי על השאלות!

תשובות...

1. הכי אהבתי את המדריך ניצן ארני שהדריך אותי גם בכיתה ז´ וגם בקורס... אהבתי אותו פשוט בגלל שהוא לא התייאש בגללנו ויש לו אופי מדהים
2. המדריך שהכי לא אהבתי זה אסף לב (הוא היה מדריך שלי בכיתה ז´ יחד עם ניצן) כי הוא לא השקיע בנו בכלל... 3. הפעולה הכי "שווה" שהעברתי עד היום היתה פעולת עוגות... 4. אני שונאת את השכבה שלי
הם מפגרים וונדליסטים
(בקרוב הסבר) 5. על יהודה לוי... כלום... 6. חבל שכלום לא זז 7. אני כן כותבת
8. שלומי חרא
9. שיער חום... 10. צבע כחול...

ככה:

1. אוח..על השאלה הזאת אני פשוט לא יודעת איך לענות.... אממ המדריך (זכר) שהכי אהבתי זה...יניב..חח המדריכה זאת.. אוח לא יודעתת.. אם הייתם שואלים אותי בכיתה ז´ או תחילת ח´ הייתי אומרת לכם שאת יעל מאירוב... (הדריכה אותי בכיתה ז´.) כי.. הרגשתי כזה שאני רוצה להיות כמוהה...חח. אבל עכשיו... היו לי כלכךךךך הרבה מדריכות טובות!! מיכל סולטן- שגם הדריכה אותי בכיתה ז´... ומיכל רוזנפלד.. ולילי כהן. וגם המדריכים שלי השנה חמודיםםםםם............ 2. לא רוצה לפרט.... אין כאלה ממש. 3. אין לי כוחח. 4. הוא ממש נחמד.. אבל יש לו קטעים...חח.... 5. כוסון. מה את רוצה שאני עוד אגיד? את חושבת שאני מכירה אותו??? 6.כלום. 7.אני כן. 8.אני בסדר גמור. 9.חחחחחחחח צבע השיער שלי משתנה כל חודש בערך....חח אבל עכשיו אני בהפסקה כי השיער שלי נושר!!! אבל עוד חודש אני רוצה לצבוע לסגול... כרגע השיער שלי חצי אדום חצי חום- כי השורשים גדלו. הצבע המקורי הוא חום בהיר ערמונים כזהה....חחחח..מצחיקולה אני. 10. הצבע האהוב עלי: או ורוד או כחול...או אפור!!!! או שחור!!!! חחחחח אבל לא אדום.....חחח תלוי מה המצב רוח שלי....עכשיו המצב רוח שלי טוב- וחורף אז.....אפור!!!!!

התשובות שלי...../images/Emo13.gif!

1. אני מיתלבטת בין שתיים... אז ניתן לשתיהן
הדר גבירצר שהדריכה אותי בז´, וחן דיאמנט שהייתה בצוות ז´ והדריכה אותי בחלק מהקורס - אני מתה עליהן!!! הן המדריכות הכי שוות בעולם!!! 2. בכיתה ד´ וה´ היו לי מדריכות מפגרות שלא הישתלטו ולא ידעו להעביר פעולות... 3. לי? פעולה? כל הפעולות שיכבה שלנו סתם מגעילות... חצי שעה-שעה של פז"חים וזהו... אבל במיקרה היום עשו לנו פעולת צוות הדרכה והיה סבבה
! 4. שיכבה ממש טובה! באמת!!! מהשכבות היותר טובות שניכנסו לשכב"ג בשנים האחרונות... והשנה אנחנו מרימים את כל צוות הדרכה...! בילעדינו אין שבט! 5. כלום... היצטלמתי איתו בשבוע הספר והוא חתם לאחותי על היומן שלה\שלו... והוא ממש נמוך!!! 6. אהה! מעצבן מאוד מאוד!!! אבל יש אנשים נחמדים כמוך (איזו היתחנפות...) שמזיזים פה ת´פורום -כל הכבוד
! ועכשיו כל מי שקורא את זה - תתחילו ליכתוב יותר ולהביא לפה את החברים שלכם!!! תפרסמו ת´פורום בשבט, או באתר של השבט או לא איכפת לי איפה - העיקר שתביאו אנשים...
! 7. אני כן....! 8. אהה, בסדר... יכול להיות טוב יותר... 9. חום בהיר ומישתנה בקצוות - היה כבר סגול, כחול, ירוק, טורקיז, אדום, וכרגע בלונד...
10. ירוק! גם הצבע של השבט וגם של מכבי חיפה...
*תקוותך היתגשמה* (או מה שאומרים על תיקווה...) נועה.

shabluly

New member
וואי.... בא לי לענות....

1. כל הצוות שלי השנה- האנשים הכי שווים בעולם!!! ומיכל ואהוד(- הוא בצוות שלי גם השנה) מהצוות שלי שנה שעברה(ז´)- אני מתה על כולם!!! 2. המדריך שהכי לא אהבתי היה רוזמן מכיתה ה´ כי הוא פרש באמצע ולפני שהוא פרש הוא עוד היה אומר לנו שהוא מגיע ולא היה מגיע ולא היה לנו מה לעשות בשבט ואז הביאו לנו איזו מישהי שאני לא זוכרת את השם שלה שאף פעם לא הייתה בצופים(!!!) 3. הפעולה האחרונה שהייתה שכתבתי עליה בהרחבה בשרשור אחר- זו היתה פעולה אדירה או לפחות הייתה אמורה להיות אבל החניכים ה#$%&$^& הרסו אותה... 4. חרא של גדוד(הרחבה בשרשור אחר)... אני וכמה חברות עושות פעולת מחאה... לא מגיעות לפעולה מחר *בודקת מה השעה... תיקון- היום* 5. אממ כלום? 6. לא חושבת.... 7. אני חדשה והנה את רואה אני כן כותבת!!! 8. אחלה וחרא... 9. חום בהיר... הוא היה די אדמדם לתקופה מסוימת כי עשיתי שטיפה אבל נראה לי שזה ירד כבר לגמרי... 10. שחור(אחד מצבעי השבט שלי אבל אין לעניין קשר.... אגב הצבע השני הוא אדום... איזה צבעים שולטים)

greeneye

New member
אמממ...

1. הכי אוהבת- את תום ואדווה המדהימים שהדריכו אותי שנה שעברה... כאלה חמודים!!! תום הוא מאמי אמיתי וכל הזמן היינו (הוא ואני) צובטים אחגד לשני בלחי ואומרים "פוצי!!!" בדיחה אישית... ואדוון מתוקה... היא שרשרה לעמנו את התנועה האדירה בעולם- נותנים לה כיף ביד- היא עושה גל כזה ונותנת כאפה למישהו ביד השניה... והנוכחי... צח! צחצחון... 2. את אופיר ברונהיים! הדריך אותי ב-ד. היינו 20 בנות ואחריו נהינו 5... אבל אז חזרנו להיות גדוד נורמאלי עם 70נ אנשים (כיום) 3. כל 7 הפעולות הראשונות שלנו השנה היו ממש שוות! 4. הם אנשים ממש טובים! אבל יש כמה שהורסים... 5. יודה? לא סתם... אני חושבת שמתי אטלס הרבה יותר חמוד... 6. לא נורא... 7. אני כותבת כל הזמן... 8. רק התעוררתי... 9. בלונד שטני 10. תורכיז

royi00

New member
טוב נו....אני יענה

המדריך שהכי אהבתי זה חזי(כיתה ה´)וליטל(כיתה ז)-הם העבירו את הפעולות בכייייף....והיה נחמד לאללה! המדריך שהכי לא אהבתי זה היה המדריך של כיתה ו´-הוא פשוט לא עשה פעולות,ואז הוא גם רצה שהפעולות יהיו ביום חמישי במקום שלישי ושלא יהיה פעולה עם מפקד וכל השבט,כנראה שהוא לא הבין שזה חלק מהכייף. פעולה שווה שהיה לאחרונה זה היה בסמינר-זה היה כמו מסעדה שכל הזמן היו דיונים(ואני חווווווווווולה על דיונים) על נושאים מעניינים. לפי דעתי יש לי אחלה גדוד-אנחנו מגובשים מדברים תמיד-עוזרים גם כשקשה(אחת הבנות היה לה מצב מביך-אז היא החליטה לדבר על זה עם הגדוד ולא עם החברה הקרובה-זה כי אנחנו מבינים ואוהבים את כולם)אנחנו גם גדוד שמאווווד מקבל את השונה!!!!!שנה שעברה זה היה קצת פחות(יש לנו דיסלקטית בגדוד)השנה היא ואנחנו מרגישים אותו דבר היא לא מרגישה שונה והיא לא מרגישה אצ המגבלות שלה בגדוד-נותנים לה הרגשה של אהבה כמו לכולם. למה אני לא כותב פה???אני כותב... מה שלומי היום...אחלה...(חוץ מהציון באנגלית) צבע השיער(איך הגעת לזה?) שחור כהה צבע שאני הכי אוהב ס-ג-ו-ל!!!!שולט ואחרי סגול זה כחול-מה שהיה לפני שצבע של השבט נבחר!!! ד"ש לכולם רועי

טוב אז... ../images/Emo11.gif

1. אמממ.. אהבתי מאוד מאוד את המדריכה שלי שהייתה ב ה´.. ואת המדריכה של שנה שעברה..... הם היו כ"כ מתוקות.. 2. בה´ הייתה לי מדריכה שממש שנאתי כי היא הייתה ממש כלבה, ושנה שעברה הייתה לי את המדריכה הכי סנובית בעולם וכ"כ שנאתי אותה!!! 3. לא יודעת.. מי זוכר... 4. הגדוד שלי... סביר... אנחנו מלא בנות ואיזה 6 בנים, ויש לי כמה אנשים בגדוד שאני פשוט לא סובלת.. אבל אני חיה
5.את מי הוא מעניין
6. כלום... 7. הנה אני כותבת!!! 8. אצלי הכל טוף ואיתך? 9. צבע השיער שלי הוא חום מגעיל כזה,אני שונאת את השיער שלי מוות ואני מתה לעשות איתו משו כבר!!! 10. הצבעים האהובים עליי.. מה לעשות שאני אובססיבית לגביי השבט שלי, אז צהוב ירוק!!!

טעות קטנה..

ב1- התכוונתי למדריכה של ו´ שאהבתי.. לא ה´.. וגם לנו יש ילד וילדה "בעייתים".. פאק אנ´לא יודעת איך לנסח את זה.. אנלא רוצה להגיד מפגרים כי הם לא, היא חמודה בטירוף וגם הוא.... אז גמ אנחנו גדוד "טוב".. ומי אמר שיש לו 70 חניכים בגדוד?! אנחנו שנה שעברה היינו 30 והשנה אנחנו 20 ומשו..

הממממממ

1 - יש לי כמה..... זהר שהדריכה אותי בכיתה ה´.....היא היתה מדריכה מעולה! ממש אהבתי אותה אמממ רותם בכיתה ז´ גם היא היתה מדריכה מעולה..... וכל צוות ח´! פשוט אין עליהם הם היו כאלה כלים!.....אני מתגעגעת
2 - בתחילת כיתה ה´ היתה לי מדריכה נוראית ששנאה את כל הקבוצה שלי...קראו לה אורלי....והמרכז החליף אותה עם זהר......הקטע הוא שכשהיא הדרכיה בכיתה יא...היא הדריכה קבוצה של ז´יניקיות אבל גם הן שנאו אותה...אז המרכז החליף גם אותה.....חחח 3 - אמממ....נראה לי פעולת שקט....זאת היתה פעולה מגניבה אין לי כח להסביר מה היה בה.... 4 - שהוא חרא! באמת הוא גדוד חרא! אני שונאת אותו! אבל אני אתגבר....עכשיו עוד ילדים מהשכבה שלי שמים לב לזה אז זה "בשלבי טיפול"..=\ 5 - אני אמורה לחשוב עליו??? 6 - אמממ כלום 7 - אני כותבת פה...מדי פעם.....בערך P= 8 - עד עכשיו הכל טוב מה איתך? 9 - חום..... 10 - ורוד סגול וכחול.......לא יודעת למה אבל בא לי לרשום ורוד... טוב אז אנ ימבינה שהמפגש פורום יהיה ביום שישי..... ה6/12........טוב אז עכשיו צריך למצוא מקום מפגש....

MOLIG

New member
../images/Emo70.gif

1-אני אהבתי את כול המדריכים שהיו לי בכיתה ח, כי הם צוות פשוט מושלם 2-תמדריכים שלי קיום(מדריכי קורס) כי הם לא משקעים הרבה ובמיוחד שיש לי מדריך שאחת החניכות כול הזמן מתחרמנת עליו והוא לא שם לב 3-מסיבת פיזמות בשבט החדש 4-שאנחנו גובשים בצורה לא נורמלית 5-כלום 6-שכדי שהיתחיל לזוז (אנשים תעשו אותו תוסס) 7-עכשיו אני כותבת 8-סבביש 9-שחור ויבש כמו של מכשפה 10-ורוד ותכלת

Alexis14

New member
תשובות.../images/Emo113.gif

אני חולה על סקרים כאלה עם המון שאלות! 1. אמממ... קשה! אבל בגלל שאני עדיין לא מכירה את המדריכה שלי מהשנה- גליה וורטמן שהדריכה אותי בו´. 2. זה לא ששנאתי אותה, אבל מבין כל המדריכים שלי, הכי פחות אהבתי אותה- והיא לא השקיעה בנו. אוף, אבל אני לא רוצה להגיד מי. לא נעים אם היא תכנס. 3. פעולה שווה לאחרונה- סיפרתי עליה, עם כל מיני תחנות שוות כאלה. מאז ומתמיד- לוידעת... לא זוכרת משהו מיוחד כרגע. 4. הגדוד שלי- אחלה גדוד- חוץ מכמה ילדים שהם במקרה בקבוצה שלי (והם גם חברים ממש טובים שלי) שהורסים לאחרונה כל פעולה. 5. יהודה לוי- שווווווווווווה...
6. זה חרא, זה שטויות, וזה עומד להפסק! 7. אני דווקא כן כותבת פה! ´סתכלי על השרשורים האחרונים! 8. אני סבבה- חזרתי הרגע מפעולה שווה. עשינו מדורה
. 9. שטני. 10. לוידעת... שחור, סגול, כחול, ורוד, או כל צבע חוץ מצהוב!!

yuyu yop

New member
תשובות

1) המדריכה שלי עכשיו... 2) המדריך שלי לפני שנה 3) וואי אני לא זוכר כי כל פעולה כמעט מתפוצצת אצלי בקבוצה 4) גדוד סבבה כשהוא סבבה וחרא כשהוא חרא! 5) X *מתעלם* 6) שזה חרא ומשעמם 7) לאחרונה אני לא כותב הרבה בגלל שיעורי בית אוווווף 8) סבבה אגוזים פיצוחים גרעינים שחורים ועוד אצל ששון פיצוחים! 9) שחור - חום כהה כזה... 10) כתום!! 8ב) שכחתי פיסטוקים...

למעלה