בלההההההה

Zoey Z

New member
בלההההההה

איפה אני יכולה למצוא חומר/תמונות על מכשפות וציד המכשפות? סליחה שאני פותחת הודעה חדשה ועוד שלא קשורה לנושא, אבל אני ממש צכה את זה... אולי יש פורום שקשור לנושא? ב
מראש, זואי.

המטאטא

פיות לא צריכות מטאטא בשביל לנקות את הבית. יש להם בייבידול: מין בד דק שאיתו מנגבים אבק. חוץ מזה אני חושב שהפיות אנאלפבתיות. אף פעם לא ראיתי פייה קוראת ספר. למכשפות לעומת זאת יש חתול. אל תשאל מה הקשר, לא אני המצאתי את החוקים. אה, לדעתי פיות הן פיקציה. קיימות רק באגדה. סתם כי לא ראיתי פיה. מכשפות ראיתי ועוד איך, והם מגניבות לאללה.

מה אף אחד לא מצא ?

טוב, כמו שאפשר להבין מהשם שלי, מכשפות זה לא ממש הצד החזק שלי. עד שמישהו ימצא לך אתר טוב הנה שלושה קישורים. יש לי גם מלא תמונות או בעצם קריקטורות של מכשפות - אם זה מעניין אותך תיתן לי מייל ואני אשלח לך.

okok4

New member
לסבתא של אליסיה אין חתול!

הא הא. התאוריה נפלה! מצד שני, מומין קצת דומה לחתול... אז.... עדיין.
*אוי אני עייף, אסור לי לקום בשבע ועוד ללכת לחדר כושר אח"כ* תסלחו לי

גלי®

New member
צריך להוציא חוק נגד אנשים שקמים

ב-7 בבוקר , ועוד הולכים לחדר כושר ... הם גורמים לנו ,(לשאר האנשים , ה"בטטות העצלניות" ) להראות רע נורא ...

okok4

New member
הולדט! אני האמא של הבטטות!../images/Emo44.gif

השעון מעורר שלי זה שיר הסיום של "קרוב רחוק"!!! פשוט אחותי היתה צרכה טרמפ לרכבת ומי יסיע? למה שלא ניתן לבטטה שלא עושה כלום כל היום חוץ מלדבר על כמה קונאן אובריין הוא גאון? נשלפתי מהמיטה בערך שעתיים אחרי שנדרמתי (מה אנשים בכלל עושים בבוקר?), ראיתי שמשעמם והחלטתי בצד הפגנתי לקפוץ לחדר כושר. מתברר שכולם כנראה ישנים ב9 לפנות בוקר כי היה שם ריק! שומם. אז אנא, לא להשמיץ...

גלי®

New member
"קונאן אובריין" כמו ב"מופע הקולנוע

של רוקי" ? וחדר כושר ב9 בבוקר ? אין קץ לנאיביות ?

קונאן או´בריין....

לא בטוחה אם את שואלת או לא.. אבל אני אענה... ג´ינג´י חמוד ומצחיק שיש לו תכנית לייטנייט מאוד מצליחה בארה"ב, אם אני לא טועה הוא משודר מיד אחרי ג´יי לנו, לפחות ככה זה היה פעם שעוד קלטו את התכניות האלה בכבלים הרגילים. זוכרת את ´לילה גוב´ עם גידי גוב? אז גידי שלנו, לקח את הפורמט מלנו וקונאן.

okok4

New member
אני מרגיש כמו מוסף ערוצים

קונאן משודר בארה"ב בשעה 24:35 בימיי שלישי עד שישי ברשת NBC (אחרי ג´יי לנו שנראה לעומתו כמו ילדה מסכנה בצופים עם לכלוך של גלידה על השמלה הפרחונית). בארץ תוכניתו משודרת בערוץ המשובח +YES, ראשון עד חמישי, בשעה 23:20. לא להחמיץ!!! ה
טופיק הזה הוא בגדר מידע לצרכן הסקרן (במקרה שקישה תיכנס במצב רוח עצבני...).

גלי®

New member
אוי , ריף-רף המיתולוגי ....בתור

ג´אנקית של ה"מופע" , אני משערת שראיתי אותו "קצת" יותר פעמים מהאחרים כאן , אבל לא נתחיל לעשות תחרות של "למי השתחררו יותר ברגים "...

למעלה