או גאד זה הולך להיות ארוך...
אני אנסה ממש לקצר,דאמן זה בטח לא ילך... אז ביום רביעי היה לנו פורים דרדסים והתחפשתי ל"ליצנית חצר קשוחה ואפלה במסווה של לוחמת קרב עם חיבה לבננות" מאוד יצרתי,אני יודעת...אולי תמונות בהמשך... והלכתי לישון בארבע בבוקר וקמתי בתשע בבוקר{
זנות}כי הייתי צריכה לנסוע לעזריאלי למפגשים והתהוללות...אז הגעתי לעזריאלי,היה הזוי כמו תמיד,ניסיתי לצרף אנשים לאגודת בב"ח{בני בליעל חוליגנים}והעמדתי פנים שאני מכירה אנשים ואז כשהם אמרו "רגע מי את?" אחרי שחבקו אותי אז אמרתי להם שאין לי מושג מי הם...בשלב מסויים אנשים היו זונות והייתי מעוצבנת אחרי שתי נשיכות שקיבלתי{עוד יש לי סימנים!} אז חברות שלי עודדו אותי ואז עלה לי הרעיון המטורף והספונטני של לנסוע לכפ"ס איתם להופעה של יוני בלוך! עכשיו זה היה ממש הזוי...כי היה לי כסף בדיוק{אבל לא נשאר לי כסף לאוכל,הו יאי הספונטניות},לא היה לי מקום לישון בו אז אני וחברה בנינו על הפארק{יופי שלא חשבתי שאני הולכת להפוך לפאקינג קרטיב לימון} וגם שיקרתי לאימא ש"הכל בסדר,אני ישנה אצל חברה וזה לא מועדון עם אלכוהול"
אניווי נסענו לכפ"ס ופגשנו לפני אנשים הזויים שקבענו לשתות איתם אחרי ההופעה ולקח לנו מלא זמן למצוא את הבארבי{והוביל אותנו איזה פדופיל שפגשנו ברכבת
}ואז נכנסנו להופעה והיה ממש טוף! ופגשנו את חמי רונדנר וגלעד שגב ודיברנו עם אפרת גוש לפני שהיא עלתה{ידיד שלי חמוד התרגש כי היא לקחה לו את הסיגריה
}והשגתי לחברות שלי פלייליסטים וחברה זנותית שלי קיבלת את המפרט של יוני...פרוצה... ואז הלכנו לנו לשוטט וחיפשנו אלכוהול אבל כולם סגרו והיה לא נחמד ונשארנו רק אני וחברה והגיע אחד שפגשנו קודם אז פשוט הלכנו והתנחלנו בלובי של בניין דירות והיה כל כך קר!!! ולא ישנו
ואז בבוקר נפרדנ מהחבוב והלכנו עד לתחנת רכבת שמה תפסתי אוטובוס לת"א ומשם הבייתה ואז הגעתי הבייתה בתשע בבוקר והלכתי לישון והתעוררתי היום בשבע בבוקר...
ועוד שעתיים אני נוסעת למסיבת פורים של השמו"צ...דאמאט אני מבולבלת צל"ש למי שקרא הכול!