(בלגן)

skiper63

New member
(בלגן)

אני צריכה להיות רזה. לחזור להיות מה שהייתי. לא רק כדי שאני אוכל לסבול את עצמי קצת יותר (כלומר לסבול מעצמי קצת פחות) אלא כי, ככל שאני רזה פחות, יש יותר ממני. הקיום שלי הוא יותר. והקיום שלי שובר לי את הלב. (זה לא דרמטי כמו שזה אולי נשמע) ואולי, אם הפנים שלי יהיו פחות מלאות, ויהיו לי פחות ידיים, ויהיה לי (הרבה) פחות חזה, ותהיה לי פחות בטן, ויהיה לי פחות תחת, ויהיו לי פחות יריכיים, אולי אז, הקיום שלי לא יכביד עליי כל כך, ויהיה קצת פחות קשה. (אבל זה לא יקרה, ברור לי שאני לא אחזור למשקל שאני רוצה, וזה מכאיב לי, אני מרגישה שגזלו ממני משהו שהיה שלי, עקרו ממני בכח משהו שהיה אני, ועכשיו נשארתי חסרת משהו עצום) והטיפול, אני באמת מנסה לעבוד בו. חשבתי על זה השבוע שזה כאילו אני עושה סדר, אז בהתחלה מוציאים הכל החוצה (ואני מגלה כמה בלגן יש לי בפנים, כמה דפקטים, כמה גועל, כמויות של דברים שלא נגמרות, ואני מוצאת כל מיני חלקים של הפזל שהוא אני, שמתחילים אולי להתחבר לאט לאט, ואם כן הם מסבירים כל מיני דברים, אבל אולי זה הפזל הלא נכון, ואם כן, לא בטוח שעדיף לסיים להרכיב אותו). ואז אחרי שמוצאים הכל מבפנים, החלל הפנימי ריק והכל על פני השטח, מתחילים לנקות את כל הלכלוך שהצטבר בפנים (אני לא משלה את עצמי, יש חלקים לא ניתן להגיע אליהם, להוציא או לנקות) ואז מתחילים למלא את החלל מחדש, מסודר יותר, בדברים טובים יותר אולי. הבעיה אצלי היא שאני בנאדם מבורדק, וכשאני מנסה לעשות סדר זה תמיד נגמר בשלב של להוציא הכל החוצה, ואז אני מתייאשת, לא מנקה כמובן וזורקת הכל חזרה פנימה, אולי במצב מבולגן יותר מקודם. וסביר שזה גם מה שיקרה עכשיו. (אני לא יכולה עם עצמי ככה יותר. אני צריכה להיות רזה.) (שלח)

היי, את.

כולי מתקוממת נגד הקביעה הזו. אני רוצה להגיד כל מיני דברים שיסתרו אותה, שיזכירו לך שאין שום רע בלהיות קצת יותר ממך, וגם להגיד כמה את יפה. אבל אני יודעת שברגעים האלו זה לא באמת משנה. יש רגעים כאלו. שהקיום הוא בלתי נסבל, בלי שום קשר למשקל, ושכואב להיות. ברגעים האלו לא היגיון מדבר אלא איזו מצוקה פנימית כזו, אדירה, כל המקומות הפצועים והפגועים. אני יודעת, נראה לי שכולן כאן יודעות, איך זה מרגיש להיות שם. יודעת כמה זה כואב ומה עומק הייאוש. קחי נשימה עמוקה. תבכי קצת. תכתבי לנו. לאט לאט זה עובר, ומרגישים אחרת. את עושה את הדברים הנכונים, וטיפול זה בדיוק הדבר שעוזר לטווח הארוך. שולחת חיבוק.

skiper63

New member
תודה על המילים

ועל ההבנה, זה בהחלט עוזר בשלב הזה. (ואני מקווה שזה באמת עניין של זמן, ושזה יעשה קל יותר, זה לא מרגיש ככה כרגע...)

ככל שיעבור הזמן, וגם ככל

שיהיו לך מקורות אחרים של "עצמיות" (אני ברורה?) להישען עליהם ולשאוב מהם כוחות ולרצות לא לוותר עליהם, לא להפסיד אותם. מה את אומרת? מחבקת חזק

אני יודעת שזו תגובה ממש שטחית,

אבל אני דווקא חושבת שאת יפהפייה כמו שאת.
מצטערת שאין לי שומדבר טוב יותר או חכם לומר.

clastic

New member
(חשבתי וחשבתי...)

ובסוף החלטתי: למה שלא אכתוב לך את התגובה בפורום זהה לתגובה שכתבתי לך בפרטי? את מפגרת!

skiper63

New member
אתה מקסים

(וואו, זה בטח נראה נורא מוזר, אתה קורא לי מפגרת ואני בתגובה אומרת שאתה מקסים
)

קולדון

New member
ט

אני חושבת שיש המון קשר בין זה שהתחלת להוציא דברים החוצה, לבין הרצון לברוח מהחשיפה הזו למקום של הפרעות אכילה. לפחות מהניסיון שלי, כשהייתי מעלה בטיפול דברים שקשה לי להכיל, כאלו מציפים, מייאשים, מלחיצים, מפחידים... הייתי בהחלט נבהלת מזה, ואז, לבד כשהייתי בבית, כבר לא היה לי אומץ שוב להתמודד עם הרגשות האלו... והתחלתי "להרגיש" שמנה או מכוערת... וככל שתמצאי את הכוחות להתעמת עם הדברים האלו שאת מחזירה כל פעם פנימה... את תתחזקי. וככל שתתחזקי, יותר תרצי את הקיום שלך במלואו. כי מה זה בעצם הרצון להיות רזה? כלומר, עכשיו את רזה. אני ראיתי אותך.. אני מרגישה שהרצון להיות רזה זה לחזור למקום שמרגישים הרבה פחות, כביכול. למקום שבו את מטושטשת מרעב ומסחרחורת, את לא מתפקת בכל מקרה, שום דבר לא מעניין אותך כי אין לך אנרגיות לדברים... והכאבים האחרים, מטשטשים מתחת לדבר הזה. וכן, את גם רזה, את גם מביאה בנוסף את הגוף שלך למצב לא טבעי שלו, וזה משרת את השנאה העצמית. כי היכולת לאהוב או לסבול את עצמך רק במשקל שדורש בהכרח חוסר תפקוד כזה או כל צמצום שהוא בעצם... זו השנאה. ואני לא יודעת מה הם הדברים האלו שכל כך מפחיד אותך להוציא, אני אבל יודעת שאת לא מוציאה אותם החוצה אז את מוציאה אותם על עצמך. ולדעתי אם היית מפסיקה להשאיר אותם בפנים היית שונאת את עצמך קצת פחות...

למעלה