בלגן...

בלגן... ../images/Emo53.gif

סליחה מראש על האורך :) הסיפור הוא כזה: אני בת 22, יש לי חבר כבר שנה וחצי. בחודשים האחרונים אני מרגישה שזה לא זה, יש לי הרבה ספקות וכו'. לפני מספר חודשים נפרדנו לשבוע ביוזמתי- אך הגעגועים הרגו אותי וחזרנו. אבל כמובן שהבעיות לא נפתרו- החזרה היתה רק פיתרון זמני וכעבור זמן קצר הבעיות שבו ועלו. מדובר, באופן כללי, על זה שאני לא חושבת שהוא מספיק "טוב" בשבילי. אני אוהבת אותו וקשורה אליו מאוד, קשר נפשי עמוק שאף פעם לא היה לי, אבל אני כבר מוכנה להודות בפני עצמי שזה יותר סוג של תלות, ושאני לא מעריכה אותו כבנאדם- כמו שהפסיכולוגית שלי אומרת, הוא יותר "אובייקט" מאשר "סובייקט". זה עצוב אבל זאת האמת וכמה שאני קשורה אליו אני לא חושבת שאוכל לחלוק את חיי עם בנאדם שאני לא מעריכה ולעיתים קרובות אף מתביישת בו בפני אנשים. ומצד שני, יש בחור חדש... כלומר, לא קרה ביננו שום דבר- אבל זה שם, והוא שם תמיד, ואנחנו מבלים הרבה ביחד, אבל אף פעם זה לא התקדם מעבר לקטע של דיבורים, והוא גם ג'נטלמן מושלם ולא מנסה כי הוא מבין את הסטאטוס. ואני חושבת עליו יותר ויותר, והוא מחזר ומנסה וממש כיף לנו ביחד, והכי נורא- בפעם האחרונה ששכבתי עם חבר שלי חשבתי עליו... לכאורה התשובה ברורה... לא להישאר עם משהו רע רק כי הוא מוכר ונוח ולהפסיק לשחק ברגשות של הבחורים. אבל המצב הזה נמשך כבר כמה חודשים, ואני לא מסוגלת לסיים את הקשר עם החבר, ממש כמו בשיר- try to say goodbye and i choke.... ומצד שני אני כבר לא ילדה, ולמשוך את הקשר הזה כמו גומי לא יעזור לא לי ולא לו... והכי קשה זה שאני כ"כ קשורה אליו, לא יכולה אפילו להסביר עד כמה... יש לנו שפה משלנו, אינסוף כינויי חיבה, אפילו טון דיבור חמוד כזה ומצחיק... במובן מסוים אני מרגישה כאילו הוא "ילד" שלי, פגיע ואהוב שאסור לי פשוט לעזוב... אוף, אני יודעת מה הצעד הנכון אבל עוד לא מסוגלת לעשות אותו... וגם איך לעזאזל עושים את זה? הוא גר רחוק מאוד אז כשאנחנו נפגשים זה תמיד מינימום ללילה... אז מה, להגיד לו בלילה ואח"כ לישון ביחד? או להעמיד פנים שהכל בסדר ואז בבוקר להגיד לו "שלום ולא להתראות"? וד"א כמובן שזה חלק מהעניין- הבחור החדש גר קרוב וזמין... והחבר כ"כ רחוק ונפגשים פעם ב-... עצות בבקשה...........

צומיש

New member
ואת...

עוד אוהבת אותו... ככה לא מתנהגים שאוהבים מישהו.. שחררי אותו...

הייי

היה לי קשר כזה ואני חושבת שקשרים כאלה לא מחזיקים המון זמן את כנראה רגילה אליו ולא אוהבת אותו זה הבעיה שאת מפחדת אולי להישאר לבד אני חושבת שאת צריכה להיפרד ממנו ולהמשיך את חייך לנסות את הקשר עם הבחור החדש תמיד שדלת נסגרת אחרת נפתחת אין מצב שהדלת נשארת סגורה את עדין צעירה ואת יכולה להמשיך את החיים שלך בלעדיו אם את מתביישת בו והכל זה לא טוב בכלל וגם בקושי יוצא לכם להיפגש אני חושבת שתפגשו פעם אחת בצהריים מוקדם תגידי לו שלא מתאים לך כל הקשר הזה את לא מרגישה אהבה באמת ותספרי את כל מה שאת מרגישה ותגידי לו שימשיך הלאה תוכלו להישאר ידידים והכל אבל להיות בקשר זה לא כל כך בריא לשניכם כי אתם רק רבים במקום להנות מהקשר הזה .. וזהו שם תסיימי את הסיפור ותראה באמת מה את רוצה מעצמך ואולי עם הבחור השני תצליחי אז שיהיה לך בהצלחה ורק טוב ... טיפ תעשי לך יתרונות וחסרונות של החבר ותראי באמת מה טוב לך איתו ומה לא ותראי אם שווה לך ואם את באמת אוהבת אותו כדי להישאר איתו

yoli

New member
קבלי מבט קדימה

ממ מאיפה הסיפור הזה מוכר לי... חח . היה לי חבר שנתיים וחצי. עד שהחלטתי שקצת חנוק לי, חנק נמאס לי ובעיקר קצת דביק לי. אני ידועה בחוסר הרצון שלי לפוצי מוצי. והרגשתי שאני איתו מתוך הרגל. ובנוסף לזה היה לי מישהו באופק, שהתחיל להתחמם בינינו, והוא לא סתם אחד, הכרנו שנתיים, והיינו ידידים. לקחתי את עצמי להודו. שם החלטתי שמספיק ודי. הגיע הזמן להיפרד, וזה בכלל לא היה קל. גם אני בכיתי מגעגועים, נחקנתי על הפרידה אבל ידעתי, שזה טוב בשבילי. חזרתי לארץ יצאתי עם אותו בחור "אחר". וזה ממש ממש לא הלך. אחרי שבועיים הכרתי מישהו, מאז נפרדנו וחזרנו . וטוב לנו ממש (חמסה חמסה) אז לקח חשוב. זה לא קשור לבחור האחר, זה קשור אליך. ומקסימום: השניים רבים , השלישי לוקח
בהצלחה

nate2000

New member
אני חושבת שענית לעצמך

הקשר הנוכחי מעיק עלייך ולעומת זאת יש פוטנציאל לקשר חדש שאולי יהיה יותר טוב. אם מה שיש לך עכשיו לא מספק אותך ואת חושבת שמגיע לך משהו יותר טוב, אז לכי על זה, חבל שתחיי כל החיים בפספוס.

בריט23

New member
היה לי קשר דומה קצת, כנסי...

היה לי חבר כמה חודשים, בהתחלה באמת היתה התלהבות אבל היא גם עברה לי מהר. מצאתי בו הרבה פגמים שמאוד הפריעו לי, (פרזיט, חונק, חוצפן, פאדחן) וזה גם הגיע למצב שהתביישתי בו. אמרתי לו שאני רוצה להפרד ממנו, הוא התחנן אלי שלא אעזוב אותו, אמר לי שבלעדי הוא לא רוצה לחיות. והעדיף שנמשיך ביחד בידיעה שאני לא אוהבת אותו. הייתי מגעילה וקרה אליו, כי רציתי שהוא ישחרר אותי כדי שלא אצטרך להרגיש רע עם זה שנטשתי אותו. הוא אמר שהוא לא מאמין שאני הבאתי אותו למצב כזה, שהוא בחיים לא התחנן ככה לבחורה, (הוא בימי התיכון שלו היה דון ז'ואן לא קטן ככל הנראה) בסוף הוא הבין שהוא לא יכול לשמור על מה שלא שלא. נפרדנו, הוא ניסה לחזור אלי אבל לא רציתי. הקשר נותק. לדעתי אל תהיי עם בחור שמבייש אותך, זה סתם מבאס להיות עם מישהו סתם ככה. גם אני נשארתי בקשר כי חשבתי שהוא כזה זקוק לי ואני לא אכחיש שהיה לי כיף להרגיש שמישהו כ"כ רוצה אותי. אבל אם את לא רוצה, אז באמת אין לך מה לעשות בקשר הזה. יש משםט כזה והוא נכון:" אל תאהב את מי שאתה משיג, תשיג את מי שאתה אוהב!" מקווה שיסתדר לך ושתדעי להגיע להחלטה הנכונה מבלי יותר מדי פגיעות בצד השני. בהצלחה!

שנושית

New member
יש לך שתי אופציות

מכיוון שגם לי קרה מקרה דומה אני מרגישה שאני הכי יכולה לייעץ לך בנושא זה..... דרך ראשונה : את יכולה להגיד לעצמך "סליחה אני בת 22 אני לא נשואה לו ולא חייבת לו שום דבר בעולם הזה, מותר לי!" ופשוט מאוד לפחות לנסות להיות עם השני ולראות אם זה הולך כי שוב את לא נשואה לו ואת לא חייבת לו דין וחשבון בעניין שכזה בהמיוחד אם את לא רוצה אותו...... דרך שנייה: את יכולה להגיד לעצמך שמעי... את במשבר עכשיו... היחסים שלך לא נימצאים במצב כול כך טוב... אבל את יכולה להיפרד ממנו ולהיות שבוע שבועים חודש חודשיים עם הבחור החדש ופתאום לקום בבוקר ולהגיד "פאק מה עשיתי?!" ולחשוב למה אני לא איתו עכשיו???ולהיכנס להיסוריי מצפון ורצון עז לחזור אל החבר הישן ומי שם יחכה לך??? לא ניראה לי שהוא..... בכול מקרה אני אישית בחרתי בדרך השניה... היה לי נורא קשה רמזתי לחבר שלי שכול כך רע לי איתו ושלא טוב לי בקשר אבל זה היה משבר והוא עבר כמו כול משבר בחיים... והיום? היום טוב לי כול כך איתו ממש כמו שהיה לפני המשבר.... וזהו... אבל זאת את ואילו החיים שלך ואת מחליטה בזה הכול.....

תגובה

צריך להיות עם אדם בגלל הערכה רגשית אליו, כלומר אהבה, ולא בגלל הערכה שכלית. אם אינך נהנית אתו, הרחיקי אתו את הקשר. פחות עשי אתו דברים אישיים. עם הבחור החדש התנהגי לפי רגשותיך אליו. אם את רוצה, התידדי אתו בהתחלה.

למעלה