בלגן של ערב

אבל זה בסה"כ לוקח 5 ד' לסדר

אני לא יודעת בנות כמה הילדות וכמה הן, אבל אם הן מתפשטות לבד אז בזמן הזה אפשר לפנות את השולחן ולהכניס את הדברים הנחוצים למקרר. אח"כ אפשר להתפנות לסדר יותר, להכניס לקופסאות, לזרוק לפח את החד פעמי וכו'. לא יודעת, נראה לי ויכוח מיותר. חוץ מזה, שניכם מקלחים, מלבישים, מצחצחים ומקריאים להן סיפור? אם לא, אז שאחד יתפנה לסדר.

כאילו אני כתבתי את זה, בדיוק מה שקורה אצלנו!

בקיץ אני מקפידה יותר להכניס את המוצרים כמה שיותר מהר למקרר אבל בחורף זה נשאר חצי שעה בערך בחוץ ולא קורה לזה כלום, עד כה שום דבר לא התקלקל בעקבות שהיה ארוכה בחוץ. גם בעלי מתעצבן ורוב איתי על זה הרבה.

ulytka

New member
אנחנו מפנים יחד איתם לרוב

לוקח פחות זמן ואם אתם עוברים למקלחות בלי לפנות מפאת השעה אז תתחילו את הארוחה כמה דקות מוקדם יותר תפנו לפחות את המוצרים הקרים גם אני בלאגניסטית אבל מבינה אותו- כיף לחזור למטבח מסודר ונקי אחרי שסמי התעלפת איתם בחדר המוחשך לא בכל מחיר- אם יש ערב קשה אז עדיף לתקתק אותם ורק אז להתפנות לסדר...

פישים

New member
יותר נעים שאחד על המקלחות ושני על הפינוי

מחשב אפשר גם אחרי. או לפנות ביחד אם ההשכבה זריזה. הכי טוב וחינוכי לפנות אתן, השאלה היא האם לכם מתאים (כשאני לבד, על מנת לחסוך לעצמי טיפול סיזיפי במטבח עד שעות לא נעימות, אני משתדלת שנפנה יחד לפני המקלחות, גם אם זה אומר שהן הולכות לישון קצת יותר מאוחר).

תודה על התגובות

בסה"כ המטבח שלנו מסודר, ולכל אחד יש את התפקיד שלו בערב. האוכל בד"כ נכנס למקרר שהבנות באמבטיה, אבל לפעמים הדברים לא מסתדרים והם נשארים בחוץ עד שהן במיטה ואז אני או הוא מסדרים את המטבח. סבלנות היא מילת המפתח כנראה.... הרעיון שהן יעזרו בפינוי השולחן מצויין, אני חושבת שהן כבר גדולות מספיק לעזור, והן גם ממש יתלהבו. נתחיל ליישם היום.

למעלה