בלגן בפסח

הקרפיון

New member
בלגן בפסח ../images/Emo10.gif

כמקובל, גם השנה לא נצליח להגיע לסדר לא משפחתי בפסח, על אף כל התוכניות. התרוץ הפעם הוא משפחה קרובה שהגיע בביקור מפתיע מחו"ל סליחה מכל מי שתכנן להצתרף. אולי בשנה הבאה נצליח גם אנו להגיע.

הקרפיון

New member
וגם את עצמי ../images/Emo10.gif

אבל זה היה צפוי. אין, זה אף פעם לא מצליח. השנה יש לפחות תירוץ טוב יחסית (שהופעל כנגדי...) אבל זה תמיד מסתיים באותה הצורה. תראה, אני לא רק לא אהיה באילת לסדר, אלא שאאלץ לעבור סדר "מסורתי" (כלומר ארוחת חג משפחתית עם חובת קריאה של טקסט רווי קסנופוביה תוך התעלמות מוחלטת מהרכיבים ההומנים של הטקסט, אבל עם צווחות של הילדים והסבא שלהם וכל שאר כאבי הראש). מה אני אגיד, גם אני מאוכזב

אבי ע

New member
כשאני הייתי בגילך... ../images/Emo39.gif ../images/Emo95.gif

מעולם, אבל מעולם לא חגגתי סדר משפחתי כנ"ל. רוצים? תבואו לאילת/ מכתש / סיני ותחגגו איתנו... כשהילדים התחילו לגדול כתבתי את ההגדה הנ"ל ועברתי מהאופוזיציה לשלטון...
אולי לפחות תציל את כבודך ותיתן למשפחה אולטימטום: או הגדה חילונית או אינתיפאדה?
ונסיים בטריויה: של מי האימרה "משפחות, אני שונא אתכן!"

הקרפיון

New member
מחיר הזוגיות

ב10 שנים האחרונות המשפחה נוהגת לצאת למסעדה כדי לחגוג את הסדר. ענין לא פשוט, מסתבר, כי בכל ת"א לא מצאנו מקום אחד שפתוח בשעות האילו, ונאלצנו לנדוד עד יפו. (ירושלים קלה הרבה יותר: אמק"א פתוח גם בערב זה, והאוכל, כולל הלחמניות הטריות, מצוין). אבל הצד של ההנהלה יותר "מסורתי" (או אולי צריך לומר "משפחתי") והם נוהגים לערוך סעודות חג. הודענו מראש, עמדנו איתן בלחצים ותיכננו את האלטרנטיבה כשקיבלנו טלפון מניו-יורק, והודיעו על איחוד משפחות מפתיע... תראה, זה לא מחיר יקר יחסית לתמורה, ולי אין עמדת כוח במיוחד... לשנה הבאה באילת החופשיה (או סיני..)

אילוניק

New member
תגיד קרפי

איך זה לחגוג עם אחיך הקרפיונים בתור קציצות
(גפילטע פיש) אילוניק היפה IHB

למעלה