בלגן בלגן

בלגן בלגן

הגעתי למסקנה שיש לי בלגן עצום בראש בחיים בכל מקום אז הגיע הזמן לסדר! ובאופן סימלי ההתחייבות שלי לימים הקרובים היא: לעשות סדר בחדרים (לא הספיק לי הבלגן בחדר אחד,אז השתלטתי על שניים
) ואני מקווה שסדר בחדר יעשה קצת סדר במוח.

הסביבה שלך היא מה שאת/ה

זה משפט שחשבתי עליו (לא שהמצאתי אותו או משהו) אתמול. הייתי 3 ימים בסביבה מדהימה, ולכן חשבתי על כך. זו באמת החלטה מצויינת בעיני, להתחיל מסידור החדר, עד שהסידור יגיע (וירגיע) את חדרי הלב.

../images/Emo45.gif

הבוסית שלי לשעבר תמיד אמרה לי שאם כשאני אבכה אני אקמט את הטישו למלא קימטוטים אז זה סימבולי למצב הנפשי שלי, אבל אם אני אסדר את הטישו ולא אבלגן אותו כזה אז דברים ייראו בצורה שונה. זה נשמע מצחיק ודפוק, אבל זה מאוד נכון. ולכן תמיד כשרע לי קצת הולכת לסדר, לנקות דברים בחדר ודברים מסתדרים לי יותר טוב.

רננהלי

New member
בהצלחה

זה באמת עוזר לחשוב מסודר יותר וחוץ מזה כשאתה עושה משהו למען עצמך או למען העשיה עצמה, זה גורר אחריו הרבה פעמיים עשיה נוספת. מין חשק כזה להמשיך ולהתרחב

שובטמה

New member
תשובה לבלגן,,,,,,,

הבלגן בחיים מתחיל מבלאגן בראש. תתחילי לעשות סדר בראש והכל יסתדר. הצעה שלי -מדיטציה. יוגה. להתבונן בעצמך. לקבל אחריות על החיים שלך. נהצלחה.

../images/Emo45.gif

זה משהו שגם אני כל כך צריכה לעשות. ותודה על התזכורת
ואני כל כך מסכימה איתך. סדר מסביב יכול להשפיע כל כך לטובה על הסדר מבפנים. ככה אני מרגישה כמעט תמיד... כל הכבוד

הממ..

התחלתי לסדר,אבל אז נודע לי שעושים אצלנו ריסוס אז אין טעם לטרוח לפני הריסוס עבר הריסוס ומתביישת לומר שדי מבולגן פה גם האחיין שלי היה ועשה המון בלגן וגם אני ישנה ממש גרוע בימים האחרונים ואני די שבורה צריכה לעשות את זה. מה שכן עשיתי דברים אחרים..:)

סה"כ בלאגן זה לא כזה דבר נורא...

אין מה כל כך להתבייש :) אבל אם את מרגישה שזה מה שיעשה לך טוב ואולי קצת ירים אותך אז אני מקווה בשבילך שתעשי את זה בקרוב... שתשני קצת יותר טוב בלילה ותרגישי קצת יותר שלמה...

למעלה