בלגן בגן

limonana3

New member
בלגן בגן

בשנה שעברה הייתה בגן סייעת בעייתית והורים רבים התלוננו עליה. בשלב מסוים היא יצאה לחופשת לידה וכולם נשמו לרווחה. הגיע סייעת מחליפה נהדרת וכל האווירה בגן השתנתה. את השנה התחלנו עם הסייעת המחליפה אבל העירייה מתעקשת להחזיר בקרוב את הסייעת הקודמת בשעה שההורים מתנגדים. לא ברור לנו מדוע מתעקשים להחזיר אותה דווקא לגן שלנו שהרי בכל שנה יש חילופים בצוות. יש כוונה לשלוח נציגות הורים לעירייה. אשמח לקבל מידע או טיפים ממי שעבר מקרה דומה ומה אפשר לעשות.

schlomitsmile

Member
מנהל
אם היא כ"כ בעייתית (אגב- מה פירוש "בעייתית"? )
נראה לי שאולי כדאי לפנות לועד ההורים העירוני,
כדי לדרוש מהעירייה לא לשלוח אותה לשום גן.
היית מאחלת אותה לילדים אחרים?

limonana3

New member
לגבי שאלתך

סוף סוף מצאתי זמן לענות. אז ככה: השמועות אומרות שהיא לוקחת כדור מסוים ובגלל ההריון היא הפסיקה אותו ויתכן שזו הסיבה שהיא לא תיפקדה טוב. הבעיה שאין מי שיאושש את את זה. יכולה רק לומר שאנשים שעבדו איתה התלוננו שהיא אדם בעייתי. בכל מקרה אני לא רוצה לשלול לה את הפרנסה כי אולי באמת מגיע לה עוד הזדמנות להתחלה חדשה בגן חדש. העניין הוא שאנחנו עברנו איתה תהליך לא קל לכן אנו מעדיפים שלא תחזור.אני מתארת לעצמי שאם יהיו נגדה תלונות נוספות בעתיד זה ידליק אור אדום אצל מי שצריך. הבעיה לשכנע את העיריה שטובת הילדים והגן שהיא לא תחזור כרגע.

schlomitsmile

Member
מנהל
התיק הרפואי שלה הוא עניינה הפרטי מה שבהחלט עניינכם זה איך היא מתנהגת לילדים שלכם.
אם התנהגותה כלפיהם פוגענית,
ונעשו איתה שיחות שלא פתרו את הבעיה,
יש להרחיק אותה מילדים- אף ילד לא צריך לסבול.
אם היא סתם קצת מוזרה, זו בעיניי לא בעייתיות-
לכן שאלתי, ועדיין לא כ"כ הבנתי, מה כוונתך "בעייתית".

limonana3

New member
מגוון של תלונות מהורים רבים

חלק ממה שאני ראיתי: לא השגיחה כמו שצריך בחצר, בהשגחתה בצהרים כשהגננת כבר עזבה הילדים השתוללווהיתה אוירה של בלגן: קפצו מהמגלשה, עלו על השולחנות והכיסאות, התפלשו וזרקו חול האחד על השני, כשהילד סיפר לי שיש לו בעיה בגן במקום לטפל בה היא גלגלה את זה בחזרה אלי ואף התנדבה להקדים ולספר לי לפניו... הוציאה את הילדים בימים קרים לחצר במקום להעסיק אותם כמו שאר הגנים, הילד היה חוזר הביתה עם גרביים רטובות וחול רטוב בנעלים. היא טעתה לחשוב שהתלוננתי עליה כתוצאה מכך היא שינתה את התנהגותה אלי ולא התייחסה כשהיה צריך. היה לי עימות איתה שבו היא התפרצה עלי בגן בנוכחות בני וכל ילדיי הגן. לבסוף נאלצתי להתנצל על מה שלא עשיתי כדי תשנה את היחס שלה אלינו ועוד ועוד...

schlomitsmile

Member
מנהל
אם היא לא מסוגלת לתפקד כמבוגר אחראי היא לא מתאימה לתפקיד בשום גן.
אם זה היה משהו מקרי או תקופתי שהיה ועבר,
אז אני מבינה שלא נעים להפגש בה עם הזכרונות הרעים ממנה,
אבל מבחינת הילדים ותפקודה כסייעת, יתכן שלא תהיה בעיה.

למעלה