בלגיה

niceguy2

New member
בלגיה

מחפש עבודה בבלגיה, מישהו מכיר משהו או יודע מה כתובת האתר של השגרירות?

niceguy2

New member
תודה! ובכלל אם מישהו יודע איפה אפשר

במדינה זרה לחפש עבודה של ישראלים מלבד בשגרירות? האם יש מוסדות ישראליים אחרים?

ben_holland

New member
בגדול אתה צריך לחפש

אירגונים יהודיים. במקרה של בלגיה אני יודע שבכל בית ספר יהודי יש מאבטחים ישראלים, בדרך כלל סטודנטים וכו אבל צריך ניירות לרוב העבודות... יש גם תנועות נוער וכל מיני דברים כאלו. תן קצת יותר פרטים על עצמך כדי שנוכל לכוון יותר טוב. בן

niceguy2

New member
אני לא מחפש בשבילי. אני עובר לשם

מטעם החברה שלי לעבודה בתחום המחשבים והעבודה דואגת לי. אני דואג לחברה שלי ומחפש בשבילה. יש לה דרכון גרמני והבנתי שזה יכול לעזור. היא היתה קצינה אבל לא נראה לי שאבטחה זה הכיוון....יש לה תואר במשאבי אנוש שגם איתו אני לא יודע אם היא תמצא שם משהו

ben_holland

New member
אני אבדוק אבל

שוב אני צריך יותר פרטים. שלח לי לאי מייל (גיל,אזרחות,מקום מגורים מיועד) אני בסופש אצל דוד שלי בבריסל ואני אבדוק... [email protected]

Mariguella

New member
עבודה בבלגיה

אם לחברה שלך יש אזרחות גרמנית אז היא לא צריכה כל סידורים נוספים - זה מספיק בשביל לעבוד בבלגיה (יחי האיחוד האירופי). בנוסף, בריסל היא מרכז בינלאומי של כמה וכמה ארגונים ביתכן וזקוקים לדוברי אנגלית, כמו האיחוד האירופי (יחי וכו´) ולכן יש סיכוי לעבודה גם בתחומים אלה, וגם אם היא לא דוברת צרפתית. יש גם קהילות יהודיות/ישראליות לא קטנות, אז ניתן לחפש בארגוניהם, למרות שהם בטח מוצפים ועדיף לחפש באופן כללי ולא רק בארגונים מסוג זה. לעומת זאת, עבודה שאבטחה או בשגרירות לא כל כך קל למצוא. אבטחה - זה בעייה, כי זאת עבודה שלאחריה חברתך "רשומה" אצל הבלגים (וגם צריכה לשאול 100000 פעמים ביום אם ארזנו לבד). מזכירות ושאר עבודות בשגרירות זה די לנשותיהם של העובדים שם ממילא וכל מיני פרוטקציות (לפחות ממה שאני שמעתי). גרוע מכך - חברתך היא בעלת אזרחות של האיחוד האירופי ובכך מוגנת ע"י החוקים הסוציאליים הבלגיים. ישראל מעדיפה להעסיק ישראלים שלא מוגנים ע"י חוקים אלה ושלא צריך לתת להם את הזכויות הנהוגות באירופה. צריך לציין, שכל זה נאמר באופן כללי - אני לא בבלגיה.

Gefen

New member
השגרירות בבריסל../images/Emo82.gif../images/Emo33.gif

שגרירות ישראל בבריסל AV. DE L´OBSER VATOIRE 40 1180 BRUXELLES BRUSSELS [email protected] Mon - Fri 12:30 - 09:30 טלפון- 32-2-3735500 פקס- 32-2-3735677 שיהיה
.. גפן

Gefen

New member
את זה אני משאירה לך..../images/Emo3.gif

מה יש תעבוד קצת..
וכשתמצא תשלח קצת שוקולד..

max2001

New member
מצאתי!

הנה הרשימה של "10 חנויות השוקולד הטובות בעולם" (!) של מר דניאל רוגוב המכובד. יש מקומות בפריס (לא ממש מפתיע), לונדון, ונקובור ועוד, אבל אין שום דבר בבלגיה! באסה.

marsala

New member
זה מראה כמה מר רוגוב

מבין בשוקולד מישהוא מכיר את ליידי גודייבה?

ben_holland

New member
יש גודייבה בכיכר הגילדות בבריסל

ונחשו מי יהיה שם ביום שבת????????????

max2001

New member
תנסי את LEONIDAS

יש סניפים בהרבה מקומות באירופה. יותר טוב בהרבה מגודייבה.

hagelslag

New member
עבודה בבלגיה

מבחינה חוקית, חברתך תוכל לעבוד בבלגיה היות ויש לה דרכון גרמני. לגבי חיפוש עבודה, בקישור המצורף מפורטים כל מוסדות הקהילה היהודית בבלגיה, שם אולי תוכל לברר בקשר לעבודה לדוברי עברית. מידע כללי בקשר לעבודה בבלגיה תוכל למצוא כאן, ובנוסף מצ"ב (למטה) שני קישורים לאתרים לחיפוש עבודה בבלגיה לדוברי אנגלית. אינני יודעת מתי אתם מתכוונים להגיע לבלגיה ובמה חברתך מעוניינת לעסוק, אולם מישהי מבלגיה בפורום שכן חיפשה מטפלת לבתה. אם זה רלוונטי, אנא צור איתי קשר במסרים ואנסה לקשר ביניכם. אם אתה מעוניין במידע נוסף על החיים בבלגיה, אשמח להפנות אותך לעוד כמה אתרים רלוונטיים. בהצלחה, hagelslag

למעלה