בלגאן ב-subtitle workshop

DoronModan

New member
בלגאן ב-subtitle workshop

שלום,
אני עובד חדש עם subtitle workshop
הוספתי בשפת היעד כתובית, שלא היתה קיימת בשפת המקור.
עכשיו יש לי בלגאן, כי יש אי התאמה בין שני הטורים של שפת המקור ושפת היעד: כל כתובית בשפת היעד מנגנת עכשיו לפי תזמון של הכתובית הבאה!! אני צריך 'להרים' את הכתוביות בשורה אחת, אבל כשאני עושה העתק-הדבק רגיל, זה גם מעתיק לי את התזמונים. אבל התזמונים בסדר, רק הטקסט הוא שלא מתאים לתזמונים.
אני ברור איכשהו?
תודה מראש על פתרון הבלגאן.

HassiD

New member
סיימת כבר הכל?

בעקרון היית אמור ללחוץ insert, ואז זה היה פשוט מוסיף שורה, ומשאיר את השאר בתזמון המתאים.

בכל מקרה, אם אתה רוצה בעצם רק למחוק שורה אחת מהתרגום בלבד, פשוט תעמוד על השורה שאתה רוצה למחוק, ותלחץ על Shift+Ctrl+1, זה אמור למחוק את השורה רק מהכתוביות.

מקווה שעזרתי

DoronModan

New member
לא עזרת

הצלת אותי!

אני מעריך עכשיו את כוחו של האינטרנט ושל הפורום.
עכשיו מתוך סקרנות, שתי שאלות:
1. למה שאלת אם כבר סיימתי? לא סיימתי, אבל עשיתי את הרוב.
2. איך, אם בכלל, יכולתי למצוא לבד את shift+ctrl+1? לא מצאתי את זה תחת תפריט עריכה.

אגב, כן לחצתי על Insert, אולי זה קרה, כי הוספתי את הכיתוב בשפת המקור, ולא שמתי כלום בשורה המקבילה, ובסוף שמרתי את הפרוייקט. יכול להיות שזו הסיבה לבלגאן?

שוב הרבה תודה

HassiD

New member
ככה

1. כי בהתחלה לא זכרתי שיש את האפשרות הזאת, אז פשוט רציתי להציע לך להעתיק שורה-שורה.

2. זה נמצא תחת "כלים>סקריפטי פסקל"

וכן, זאת יכולה להיות הסיבה... היית אמור לשים את הכיתוב בתרגום...

HassiD

New member
בנוסף

אם היית מסיים, היית יכול לפתוח את קובץ הכתוביות "רגיל", ולמחוק את השורה שאתה רוצה, ואז לעשות בתזמון "התאם לכתוביות מתוזמנות", וזה היה מביא לך את התזמונים המקוריים...

למעלה