בלגאן בגולדן סטייט

זה באלאגן?

יש כל כך הרבה מעבר לזה, שזה באמת הפרנצ'ייז הכי רע בNBA כרגע. נתחיל מזה שהקבוצה נראית זוועה. אין שום הגנה, או נסיון לשמור. בהתקפה מאבדים כדורים ולוקחים זריקות רעות. כרגע רייט בחוץ, AB פצוע (הלילה החמיר את הפציעה שלו) וטוריאף כנ"ל. שני הגבוהים היחידים הם מור וראנדולף. אף אחד מהם לא סנטר. השמועות מדברות על סכסוך בין מונטה לראנדולף במשחק מול הקליפרס כשראנדולף לא הבין את ההוראות של מונטה, ומונטה צרח עליו בזמן המשחק ובירידה לחדרי ההלבשה. צרחו שהתגברו בתוך חדר ההלבשה. נלסון לא ממש עושה משהו כדי להשתיק את הבאלגן. הניחוש שלי הוא שגם מונטה רוצה החוצה ומפחד לדבר, אבל משחק בלי חשק. נלסון גם שונא את ראנדולף, ואת סגנון המשחק שלו. הוא השחקן האסל היחיד בווריירס, והיחיד שמתאמץ בהגנה, אבל אצל נלסון אם אתה לא יודע לקלוע שלשה זה לא שווה כלום. בקיצור, פרנצ'ייז בלי הווה, וכרגע בלי עתיד. הסוכן של ג'קסון כנראה נואש אם עשה את מה שעשה. אני מקווה שהתוצאה תהיה השבתת ג'קסון עד הטרייד המיוחל.

go lakers go

New member
הבעייה בגולדן סטייט זה הניהול

ניהול כושל בלשון המעטה ..... לתת למונטה אליס חוזה של 11 מיליון $ פייר עונה שזה שווה ערך לחוזה שרונדו קיבל עכשיו מבוסטון זו בדיחה , בדיחה עצובה. על נלסון אפשר לומר - אבד עליו הכלח , וממזמן . אבל עד שהניהול לא ישתנה שם , ובקיצוניות , שום מאמן X או שחקן Y יעשו את השינוי . רק שלא יעשו טרייד על Stephen Curry .....אם יש עתיד כלשהו לגולדן זה הוא .

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo45.gif

אפשר להאשים את נלסון מהיום עד מחר אבל מי שנותן לו את הקרדיט ומאפשר לו לחרב את הקבוצה הזאת הם ההנהלה והבעלים. מיילא אם היתה שם איזה חשיבה לעתיד או משהו כזה שאפשר להגיד שהם בונים את עצמם אבל פשוט אין! שחקנים מוכשרים בהחלט יש שם אבל נלסון לא יעזור לקידום של אף אחד מהם וככה לא רק שלא יצא מהם כלום בעונה הקרובה אלה גם העתיד שלהם נראה עגום. שיבעטו את הנלסון הזה ויביאו מישהו שיבנה את הקבוצה כמו שצריך כי פשוט חבל על השחקנים שמשחקים שם ועוד יותר חבל על האוהד הישראלי שלהם שכל כך מאמין בהם

carmelo

New member
אליס היה שווה אז הרבה יותר מרונדו כעת

מאז הוא הספיק להיפצע באופן שערורייתי, ולהפגין אופי ילדותי ומסריח...אבל בזמנו, ואולי עדיין יש לו סיכוי לתקן זאת, הוא נראה כמו פרנצ'ייז פלייר. כשרון הרבה גדול ושלם לעומת רונדו שאני מעריך, אבל בואו לא נשכח שהוא זכה לפרוח לצד הטריו של בוסטון.

go lakers go

New member
לדעתי רונדו השחקן הכי חשוב היום בבוסטון

וכיום הוא רכז מספר 3 בליגה , לפחות אצלי , אחרי פול ודרון רונדו עושה הכל על המגרש ( רק צריך לשפר קצת את הקליעה .. ) - התקפית והגנתית. אצלי לפחות הוא השחקן הכי חשוב בהיררכיה של בוסטון , כן כן יותר מגארנט ויותר מפירס . אם אני לא טועה ( לא בטוח ) מונטה אליס קיבל את החוזה של ה11 מיליון פייר עונה בקיץ שעבר. אני לא הייתי נותן לו יותר מ MLE

בגדול מסכים, כמעט

אליס נראה מעולה בשנה השלישית שלו בליגה. גארד עם 20 נקודות למשחק, ביותר מ50% מהשדה. צעיר ונמרץ. הגיע לו קצת פחות, אבל מילא. הטעות הייתה שלא ביטלו לו את החוזה כשיכלו (בעקבות הפציעה). עכשיו הם תקועים איתו.

עידו17

New member
אי אפשר היה לבטל את החוזה של אליס

למרות שאת הפיאסקו של הפציעה לא ישכחו לו כנראה לעולם, יש שטויות יותר גדולות שילדים בני 22 עושים, וגם אליס ילמד מזה ויתבגר. זה קרה, אין מה לעשות. בכל אופן, השרידים של הפציעה האלה נעלמו כמעט לחלוטין, ואליס צפוי לחזור השנה לאותה נקודה בה היה לפני שנתיים - של אחד הגארדים הצעירים הטובים בליגה, סקורר ענק וגם שחקן הגנה טוב. השילוב עם סטפן קארי נוראי בעיני, אבל בסיטואציה המתאימה, אם וכאשר הקרסול ירגיש טוב, אני דווקא חושב ש-11 מליון הוא במסגרת שווי השוק לשחקן בן 24 עם פוטנציאל כמו שלו.

somone44

New member
שאתה רואה משחק של GSW

לפעמים זה נראה לך שחיברו כמה כלומניקים מאיזה שכונה שכל קשר בינם לבין כדורסל קבוצתי ומקצועני הינו מקרי בעליל. פשוט אוסף של שחקנים שאוהבים רק לזרוק, ולזרוק, ולזרוק, ולזרוק, בלי טיפת מחוייבות ל-D, למשמעת, סדר, למאמן שלהם, ולחברים שלהם. אנוכיות היא שם המשחק בקבוצה הזו. לעולם לא הייתי מסוגל להתחבר גם לפרנצ'ייז כזה.. פשוט מגעיל. הדבר היחיד הנורמלי שם זה מונטה. כמו בארון ו-JR, זה רק עניין של זמן עד שגם הוא יועבר בטרייד עבור בחירות דראפט וחיסכון במשכורות. לא מגיע לקהל התומך. מהאולמות הביתיים בליגה. חבל.

למעלה