בלבלות

lizliz5

New member
בלבלות

היי אני יודעת שהשאלה שאני מעלה כאן זו שאלה שנשאלה כבר בדרכים אלו או אחרות , אז אחרי נבירה בארכוני הפורם שאלות נפוצות וכ"ו יצאתי רק עוד יותר מבולבלת.... אז החלטתי לשאול שוב .. באופן ספציפי יותר ואני מה זה אודה לכם אם תענו ... אז ככה החלטתי סוף סוף בגילי המופלג 23 להירשם ללימודים קופרייניג ופרסום, זה מקצוע שתמיד משך אותי ( עד כדי מעשים פטתים בגיל 12 כמו הדפסת כרטיסי ביקור לעצמי זה היה משהו בנוסח " ליזי מזרחי פרסומאית מצליחה" חחחח ) בכל מקרה ההתלבטות שלי היא בין לימודים במככלה למנהל ( או ספיר) לבין קורס בתרצה מה עדיף .. זה או זה או שניהם ?.. הבנתי שלא חייב תואר כדי לעבוד במשרד פרסום ( כקוריפייטינג )ומה שחשוב זה יותר הכישרון שאני נוטה להאמין שיש לי .. אזזזז מה לדעתכם עדיף...? להתחיל עם התואר לסיים אותו בגיל 26 (אמאאאלה אני מזדקנת ) ואז לצאת לשוק כפרגית מזדקנת במונחי עולם הפרסום ...או להתחיל בקורס בתרצה.. לרכוש ניסיון ותוך כדי לעשות את התואר ... זה בככל אפשרי? ואני לא מדברת על תואר באונברסיטה הפתוחה.. אלא לשלב לימודים במכללה ועבודה ..( זה יעיל בכלל....?) מצטערת על החפירות הארכיאולוגיות ... וממש אשמח אם תיעצו לי ..

קחי יעוץ בנושא קופיריטינג:

כדי להיות קופירייטרית, את צריכה כמה דברים בסיסיים. 1. ראש מלא רעיונות 2. לדעת לכתוב עברית 3. לדעת לקבל ביקורת שלושת הדברים האלה חשובים בערך באותה המידה. אז מה שאני מציע הוא כזה: קודם כל תיסגרי על סעיף 1: האם את מלאה רעיונות? בהנחה שהתשובה היא כן, התקדמי לסעיף 2: תלמדי לכתוב עברית תקנית. זאת אומרת, אם דרוש לך קורס בנושא, קחי קורס. (אם השורה האחרונה מעצבנת, עברי לסעיף 3). רק אחרי שלמדת לכתוב, קחי קורס קופירייטינג באחד מבתי הספר. (אין צורך בתואר, אלא אם את רוצה לבצע תפקידים אחרים במשרד פרסום). בהצלחה.

lizliz5

New member
טוב תודה אני מניחה

עברתי ישירות לסעיף 3 מאחר וראש מלא רעיונות יש לי וסעיף 2 כולו דיי עיצבן אותי ... גם אחרי שעברתי על הטקסט שרשמתי ודיי פאדיחה .. צודק אז כנראה שגם ביקורת אני יכולה לקבל ( שוב למרות העצבים שקיבלתי מהקטנוניות של סעיף 2.. ) עוד שאלה .. קטנטנה קורס קופרייטינג באחד מבתי הספר מבטיח לי עבודה ?

גת וייס

New member
היי ליזי - ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

אף אחד לא מבטיח לך עבודה, אבל בסיום קורס קופירייטינג הסיכויים שלך להשתלב כקופירייטרית במשרד פרסום יהיו גבוהים הרבה יותר. תואר זה חשוב, אבל לא לגמרי רלבנטי לתפקיד קופירייטר. בהצלחה!

לא התכוונתי להיות קטנוני

ואני בטח לא אבשלום קור... אבל אם גרמתי לך לשים יותר לב לזה, אני כבר שמח...

למעלה