בלבלות

little BL

New member
בלבלות

הי, אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי עצה קונקרטית למה אני צריכה לעשות..ולעזור לי לא להתבלבל עוד יותר.
אז ככה:
יש לי חבר 5 שנים..אנחנו לא גרים יחד מטעמים כלכליים אבל מאוד רוצים.. ומדברים על זה שברגע שיסתתדר זה יקרה וגםם חתונה כמובן. הזוגיות הזו היתה על לאחרונה הדבר הכי טוב שהיה לי בחיים ..היה לנו טוב בכל מובן החיבור הכימיה הצחוקים הדאגה הסקס התקשורת בנינו אפילו הריביםהוציאו אותנו חזקים תמיד הכל הכל הכל באמת הרגיש אידיליה אמיתית!
אז זהו ש..בחצי שנה האחרונה בערך התחילו בעיות טיפה של שגרה כמו שקורה לכל זוג ועוד אצלנו זה הגיע יחסית מאוחר.. וגם הסקס טיפה נשחק הוא רמז לי בעדינות גם ששמנתי וזה לא יפה לי..וכמעט ולא היינו שוכבים אבל מבחינת האהבה שנינו הרגשנו אותו הדבר אוהבים כמו תמיד מה שטוב גם היה שלא הסתרנו דיברנו על זה בפתיחות והחלטנו לנסות להתמודד ולהוסיף לנו ריגושים..ניסינו וניסנו.. ולא ממש הצלחנו משו שם..כשהגענו למיטה קצת כבה :/ אני הרגשתי שהכל בגללי כי אני עליתי במשקל ושהרסתי הכל..ואז כשלא הלך לנו בתחום הזה התחילו גם הבעיות בתחומים אחרים..הוא אמר שלא טוב לו..וגם לי לא היה טוב..אבל עדיין החלטנו להמשיך לנסות לתקן..עבר עוד חודש ובאמת לאט לאט המצב השתפר.. הסקס ניהיה יותר טוב והשגרה..מסתדרים גם איתה..
פה חלה תפנית משמעותית בעלילה שסיבכה הכל..
הכרתי מישהו,
שהיה לי איתו חיבור מדהים.. ומשיכה לא מהעולם הזה.. כמובן שלא חשבתי שזה יפגע לי בזוגיות כי דיברנו בתור ידידים אבל בתוכי הרגשתי שזו לא רק ידידות (בגלל הקטע של המשיכה) עד שהתודנו אחד בפני השני שאנחנו ממש רוצים..הרגשתי רע כי הייתי מדברת עם הבחור שהכרתי מבלי שחבר שלי יודע..נפגשנו גם כמה פעמים לא קרה בנינו כלום אבל האווירה היתה מאוד אינטימית כמו שמרגישים בדייט נגיד..כל פשהייתי נפגשת עם חבר שלי הייתי מתבאסת שאני לא עם הבחור השני..ואז חשבתי על להיפרד ממנו..אבל אני אוהבת אותו עדיין מאוד ויש לנו חלןמות לעתיד משותף..והבחור החדש..עם כל החיבור יש לי הרגשה שזה מלהיב יותר כי זה אסור..ואם היתה לנו אפשרות זה אולי היה נגמר מהר..זו אמורה להיות כביכול התשובה שלי.. יש לך בחור שאוהב אותך כבר למעלה מ 5 שנים אתם לא ילדים יש ל תוכניות לעתיד היה משבר שהתגברתם עליו..בשביל סקס לא צריך להרוס את זה..אבל לא.. אני לא מצליחה להתייחס לזה כאל התשובה ..אני מרגישה שאני לא יכול לוותר על הבחור החדש וגם על החבר..להנות מ 2 העולמות? ברור לי שאי אפשר..להתנתק מהחדש לגמרי.? אני לא רוצה..לעזוב את החבר.? גם לא.. עוד פרט חשוב..לפני 3 שבועות בערך כמעט קרה משהו ביני לבין הבחור החדש..תאמת שהוא עצר את זה בזמן (הוא יודע שיש לי חבר ולא רצה לגרום לי לעשות משהו שאתחרט עליו)
אשמח לעצות שלא יבלבלו אותי יותר..וינסו לעזור
תודה

המממ

שניהההההה....
בודקת לך מתי שעות הקבלה של מחלקת אן דן דינו.

כאילו מה נדמה לך, שמישהו יכול לבחור במקומך?
אלה החיים שלך, וכמו בכל צומת צריך להחליט לאן הלאה.
ימינה, שמאלה, ישר או יו טרן. לעשות שקלול מושכל או צעד אימפולסיבי, או לא לעשות כלום עד שהמציאות תחליט בשבילך. לבד.

ורק שתדעי, שהבחור הלוהט לא 'קרה' לך 'פתאום', הוא נכנס לחלל שנוצר בשבילו, וממלא צורך <אישור שאת סבבה כמו שאת, גם אם בשביל החבר 'השמנת וזה לא יפה לך'?>

little BL

New member
..

את צודקת..
והמשפט האחרון שלך די הפיל לי אסימון..שאלי הוא מושך כי זה מראה לי שכן יש לי אלטרנטיבות ואני עדיין מושכת.
תודה

seeyou

New member
את במצב בו נימצאים הרבה נשים/גברים רווקים

עם זוגיות ותוכניות לעתיד

אותו הילבטות קיימת גם אחרי כמה שנות נשואים ואפילו עם כמה ילדים

"גורם זר" תמיד מצית את הריגוש במיוחד כאשר יש חריקות בזוגיות

אין בימינו " החלטה הגיונית" אחידה-כול אחד יפעל לפי ההגיון האישי שלו- רק בעתיד הוא יוכל לדעת אם עשה שיקול נכון

בקשר להשמנה שלך כסיבה לבעיות עם החבר- רק תחשבי מה קורה אחרי לידות כאשר הרבה נשים נשארות עם קצת עודף מישקל

אין מה לפחד- תמיד יהיו "מעריצים" (כאשר כוונתם האמיתית לא יהיה ברורה)

מניסיוני אם יש דבר שמתפקד/עובד נכון לא מחליפים או מנסים לשפר(בגלל שיש תמיד סכנה לקלקל)-זה נכון עם בני אדם/מכוניות/מוצרי חשמל

יוסי

little BL

New member
תודה עזרת לי :)

בא לי ממש לחוות משהו עם הבחור החדש.. ואז להמשיך עם הבן זוג שלי.. :/ אין דר לצאת מזה "נקי" אה? :/

seeyou

New member
חוות משהו עם הבחור החדש.. ואז להמשיך עם החבר?

במציאות זה לא עובד ככה
אם "החוויה" היא טובה אז אנשים בדרך כלל ממשיכים בגלישה
ואם היא לא טובה אז......מנסים עם אחרים

בחיים לא מרימים ידיים

little BL

New member
עדכון..

הבחור ההוא די הבהיר לי היום שאני מעניינת אותו אבל למטרות הנאה בלבד..וזה די סגר לי תפינה הזו של ההתלבטות..

Cade Foster

New member
את לא מבינה אה

הבחור הזה הוא סימפטום שעשוי לחזור בכל שלב בחיים. לא יותר מנורה אדומה שנדלקה עבור הזוגיות הנוכחית שלך.

זה לא משנה איך זה נגמר, זה משנה איך זה התחיל. איך את וחבר שלך הגעתם למצב שגבר אחר עושה לך את זה יותר ממנו. איך קרה שאחרי 5 שנים מדהימות פתאום נוצר ביניכם פער כזה.

חבל שבמקום לשאול את השאלות האלה עם עצמך ועם בן הזוג שלך את בוחרת לחכות לפעם הבאה שאיזה גברבר גבוה יוריד לך מוצר ממדף גבוה בסופר ויעשה לך עיניים תוך כדי.

קארניו

New member
ממש מזל שהוא זה שהחליט בשבילך

מעניין מה היה קורה אם הוא סתם זבל ולא היה עוצר בעדך לקיים איתו יחסים
או שלא היה מודיע לך שאת מעניינת רק את איבר המין שלו .........

ובינתיים את יצאת מניאקית כלפי החבר שלך והשאלה אם זה נובע מטפשות או שאת באמת כזו ?

לסיכום, , יכול מאד להיות שהבחור ראה עם מי יש לו עסק ולכן נפנף אותך מעליו ? אני חושבת שכן!

little BL

New member
תגובה

לשמחתי הוא לא יצא זבל.. ובהחלט יש מצב שראה שאני לא נרתעת להתקרב אליו למרות שיש לי חבר וזה גרם לו להבין שלא יכול להיות משהו רציני..
אני ראיתי בו מעבר לסתם סקס..
אני לא יודעת מה לחשוב..אני מאוד מבולבלת..זה קורה בחיים..לא הכל מתנהל לפי חוקים והגדרות ברורות..לפעמים הנסיבות משתנות.סיטואציות נוצרות מבלי שתבחרי..זה היופי מצד אחד בחיים וזה גם הקושי..הלוואי והכל היה קל ופשוט היינו יכולים לנטרל את האמוציות והרגש ולפעול על פי חישוב קר ,לפי מה שהשכל הישר מכתיב לנו..לצערי או שמחתי זה לא ככה וזה הופך אותנו לאנושיים..

Aski7

New member
ובין היתר

אם נתעלם לרגע מעניין ההשמנה שלך שמפריע לו, הופך אותנו/אותך ללא בטוחה.. שהרי עם קצת קשיים את מתפתה לזרוק 5 שנים לפח בגלל משיכה. ואני יודעת ששום דבר לא בטוח בחיים אבל לפחות ואולי אפשר לצפות לפייריות שמי שאוהב אותך/אהב יבוא ויגיד שהוא נסחף/ לפחות במקום אחר קצת.
אני חושבת שחבר שלך העלה משהו שמציק לו.. וזה לגיטימי מאוד למרות שזה פגע בביטחון העצמי שלך..
אולי הוא היה צריך להשכיל ולהוביל אותכם לעבר איזה דיאטה משותפת אבל הוא לא נהיה אדם רע כי זה מפריע לו!
וגם לו יש צרכים אז הוא לא הלך ומצא לו איזה כוסית כתחליף לספק לו את הצורך הוא בא ואמר לך.
ואת בנקום זה הלכת ומצאת לך מישהו אחר שיספק את הצרכים שהוא לא במקום להיות פיירית ולהעלות בעיה זוגית.
אני קוראת לזה חוסר בגרות, אולי אפילו חוסר מוסריות.
ועם כמה שזה נכון שנשים יולדות ומשמינות וגם גברים אבל זה לא אומר שהזנחה עצמית זה בסדר כי יאהבו אותך בכל מחיר וזה לא אומר שאסור לו לבקש שתשתדלי יותר.
הוא הרי לא עזב אותך כי השמנת. הוא שיתף אותך.

מניין לך

שהוא לא הלך למצוא איזו כוסית כשכפה עליה דיאטת סקס? הוא שלח לך בפקס תעודת יושר? הוא לא רק אמר לה שהעליה במשקל מפריעה לו, הוא גם דחה אותה בפועל ויצר משבר = קרע ביחסים. מניין לך שזה לא התחיל להפריע לו בגלל נניח איזו כוסית שבדיוק ניפנפה אותו, ושלא שפך עליה את התסכול שלו על חוסר הביצים להיפרד ממנה <חומר חתונה מבושל וול דאן> לאחר שמאס בה? וגם אחרי שהתעשת וחזר בו, אזי החזרה שם די מגומגמת וכל הספינה הזו רעועה, וזה לא ממש בגללה.
היא התנהלה באופן תגובתי, לא פרואקטיבי. עד שהוא לא התחיל להאכיל את הגברת בסרטים דיאטתיים לא היו בה מחשבות כפירה עצמוניות לטפס על הגבר הראשון שקורץ לה בזמן שההוא ממתין לה חם ואהוב ונוטף תשוקה בבית. לגיטימי שיצוץ דחף איתן לחוש רצויה ומקובלת אחרי פרצי דחייה שכאלה, ואפילו לגיטימי לשקול <שהרי לא קפצה עליו עדיין!> מזור.
וזה שתמים לחשוב שהבחור האקראי שזה עתה עשה לה עיניים מעוניין להחליף את מועמד חמש השנים שלה בחליפת חתן זה כבר חוצה מייסה.

Aski7

New member
ומניין לך

שהיא לא הזניחה את עצמה כי הוא כבר חמש שנים רובץ שם לצידה בכל מחיר וקפריזה והזנחה עצמית, העלתה 100 קילו ופתחה רגליים בקושי והתפלאה שהבחור לא מבסוט וכשהעיז בעדינות כפי שכתבה : "הוא רמז לי בעדינות גם ששמנתי וזה לא יפה לי" להעיר לה אז היא החליטה בהזדמנות הראשונה לחפש לו "תחליף" כי העיז להתלונן המניאק. אז אני לא אומרת שזה מה שהוביל לשם אבל בגלל
שיש כל כך הרבה וריאציות אני מתמקדת באיך שהיא סיפרה את זה:

"וגם הסקס טיפה נשחק הוא רמז לי בעדינות גם ששמנתי וזה לא יפה לי..וכמעט ולא היינו שוכבים אבל מבחינת האהבה שנינו הרגשנו אותו הדבר אוהבים כמו תמיד מה שטוב גם היה שלא הסתרנו דיברנו על זה בפתיחות והחלטנו לנסות להתמודד ולהוסיף לנו ריגושים..ניסינו וניסנו.. ולא ממש הצלחנו משו שם..כשהגענו למיטה קצת כבה :/ אני הרגשתי שהכל בגללי כי אני עליתי במשקל ושהרסתי הכל..ואז כשלא הלך לנו בתחום הזה התחילו גם הבעיות בתחומים אחרים..הוא אמר שלא טוב לו..וגם לי לא היה טוב..אבל עדיין החלטנו להמשיך לנסות לתקן..עבר עוד חודש ובאמת לאט לאט המצב השתפר.. הסקס ניהיה יותר טוב והשגרה..מסתדרים גם איתה.. "

אז היא לא סיפרה שהבחור מניאק ..ובהתייחס למה שכתוב היא מאשימה את השגרה ועם קצת חוסר ביטחון גם את ההשמנה..ולפי איך שהיא סיפרה לדעתי היה לגיטימי להעיר לה..בעדינות..
אני בטוחה שהיו שם הרבה גורמים שהשפעיו משני הצדדים והתנהגויות.
אבל לפי מה שהיא אומרת היא זו שבחרה לא להעלות את הבעיה שלה ולמוא לספק צורך שלה (שאגב לגיטימי לחלוטין) אבל אי אפשר לתת לזה הצדקה. זה פשוט בא בצורה אגואיסטית על חשבונו.
ורק למזלה הבחור המרגש שלה עצר אותם. מבחינתה אם לא הוא היא כבר בגדה.

לא הפקס ממנו עדיין לא הגיע אבל אם היא היתה מציגה את שהבחור כמניאק שירד עליה ואמר לה שהיא שמנה אז לא בא לו עליה בכלל בצורה הזו תגובתי היתה שונה בהחלט, היא לא נשמעת כועסת עליו.
אז בואי לא נשחק במשחקי וריאציות.
ומכיון שהיא אמרה על כמה הכל משתנה בחיים ובמהירות ורגשות..וגם ככה הכל לא בטוח בחיים ודינמי אבל היא בהתנהגותה בנאדם עוד פחות בטוח להיות אתו..שמילה או בעיה או אי סיפוק כלשהו ממנה מצד בן זוגה במקום לפתור נראה שתרוץ להוכיח את עצמה במקום אחר.
וזה יהיה תכף גם לגביו.

מניין לי?

כי במהירות הקול נמצא מועמד משכיב שסחרר את הראש. כלומר 'כונפה דוחה' היא כנראה לא
.
מה שהיא כן זה קצת תמימה והרבה לא מודעת. לא לעצמה ולא לבן זוגה, ועשן 'האהבה' עדיין לא מאפשר לראות ניואנסים. לפי הכתוב היא לא 'חיפשה' תחליף בהזדמנות הראשונה אלא 'מצאה' לאחר תקופה של סרטים <עדינים - מאמי השמנת ואת לא יפה יותר בעיני, ומרומזים - באמצעות ביטול כמעט מוחלט של יחסי המין> ותקופת יעני שיקום עקומה לאחר מכן. זה שהיא הרגישה אשמה במשבר שלהם, לאחר שאמר שהכל זה בגללה - נו טוב. ברור, זה בהחלט הופך אותה לכזאת
.

קארניו

New member
בחיי שאת אהבלה

הוא , בעל המצפון והמוסר מבין שניכם , בחר להתרחק ממך כי הוא מבין שאת בחורה
בוגדנית ומה שאת עושה לחבר שלך היום את עלולה לעשות לו מחר.

וכדי שלא תהיי אעלק מבולבלת בואי ואעשה לך סדר בבלבול שתקף אותך ושלטענתך הוא זה
שהופך אותך לאנושית
(ותרשי לי לגחך בקול על השטויות שכתבת)
ולומר לך שבמקום לחרטט דברי הבל לכי תעשי דיאטה ותלמדי נאמנות מהי !

hrui2008

New member
ממש בקצרה

לאחר שהידיד הבהיר את הכוונותיו העניין נעשה יותר פשוט,
לכי על זה, תיהני וזהו.

החבר לא צריך לדעת מזה.
למה לעשות את העניין מסובך יותר ממה שהו?

בהצלחה.

סטנגה Joe

New member
אז ככה

הסיפור עם החבר הקובע הוא סיפור של בטחון, של שקט של מקום בטוח.
הבחור החדש הוא סערה, תשוקה, רוח חדשה.
את אומרת שבאופן כללי לא בטוח שהסיפור עם החבר הולך למקום כל כך טוב ואתם אפילו עוד לא נשואים.
מה יהיה אחרי החתונה? הילדים? המשכנתא?

אני במקומך הייתי נותן לעצמי לזרום עם הבחור החדש ולראות מה יקרה.
אולי זה מה שצריך לקרות?
אולי זאת הדחיפה הקלה שאת צריכה על מנת לצאת ממערכת יחסים גוועת שנותנת לך אשליה של מקום בטוח?
ואולי החדש הוא בכלל ה-איש שלך?

ואולי אחרי שהסערה עם החדש תשקוט יבוא לך גם שקט פנימי טוב שיחזיר את מה שיש לך עם החבר הקיים למסלול טוב?
אם לא תנסי לא תדעי.

Reservoir Dog

New member
הכי חשוב

תיקחי החלטה לפה או לשם כי למשוך את שני העניינים בו זמנית עושה את זה קשה יותר.

למעלה