בלבול...

המחכה

New member
בלבול...

אני כבר יותר משנתיים מנסה שותפת בפורום כמעט שנה... אבל לקראת IVF ראשון אני מרגישה חסרת ידע ומידע... אז סליחה על השאלות החדשות בכל יום אבל.... תמיד קראתי בפורום על 15 ו20 ביציות שנשאבו. אתמול היו לי 5 זקיקים מובילים. ועוד קטנים. והאחות אמרה שזה בסדר גמור, ולא מעט מידי. האם היא רק ניסתה להיות נחמדה אלי ? או אולי הזקיקים הטקנים גם מחביאים בתוכם ביציות ? תודה.תודה.תודה.תודה.תודה.............

אמאשלהם

New member
לוקח לזקיקים זמן לגדול ו-5 מובילים

זה מצויין מכיוון שגם 5 או 4 או 3 או 7 וכו' יכולים להביא את האחד והיחיד אז להרגע ובהצלחה.

נועם@בת

New member
זאת טעות אופטית יקירתי המחכה

לא תמיד קראת על 15-20 ביציות שנשאבו. וכאשר כבר נשאבות 15-20 ביציות, קורה הרבה פעמים שחלק גדול מאותן ביציות הניבו מספר עוברים קטן בהרבה. אמנם 15 ביציות זה מצב אופטימלי, אבל אם היינו אופטימליות לא היינו בIVF
. אני זוכרת שבשאיבה אחת שבה נשאבה רק ביצית אחת, שכבתי מיואשת במיטה ושמעתי את האחות מדברת עם מטופלת ששכבה מעבר לוילון. אצלה נשאבו 16 ביציות. הקנאה צבטה אותי, עד ששמעתי את בעלה שואל את האחות למה בכל פעם יש רק מספר קטן של עוברים ואין הריון. באותו רגע הבנתי שהגדול באמת לא קובע. פחות מהריון זה לא תוצאה מספיקה בשבילנו. 5 זקיקים מובילים ועוד זקיקים קטנים יכולים בהחלט להגיע ל8-10 זקיקים לשאיבה, שזה פוטנציאל ל8-10 עוברים. את באמת לא צריכה יותר מזה. כל מה שאת צריכה זה הריון של עובר אחד שיסתיים בילד בריא שישרוט לך את האוטו בעוד 17 שנים
. שיהיה בהצלחה
נועם

למעלה