בלבול...

Black Star

New member
בלבול...

טוב, אני מבולבלת. זה לא שנדלקתי עליו, זה לא משיכה פיזית כלפיו, זה יותר הרצון הזה להיות איתו, לחבק אותו חזק חזק ולברוח מכל הרע בעולם. הוא אחד האנשים הכי אינטיליגנטים שאני מכירה, ואני מעריכה את מה שהוא אומר, הוא תמיד יודע לעודד ולהגיד את הדבר הנכון. והוא חמוד. באמת לא נראה לי שנדלקתי עליו, זה לא עניין של להיות חברה שלו או משהו. זה רגש של ``הלוואי שהוא יהיה תמיד לצידי, בתור הידיד הכי הכי..``. אני מכירה אותו ממש הרבה זמן- תמיד הערכתי אותו, אבל בזמן האחרון התקרבנו קצת יותר, יצא לנו לדבר קצת יותר. אולי זו רק הרגשה, אבל יכול להיות שגם הוא שינה את דעתו עליי לטובה. לפני יומיים, אחרי הערב פרוייקטים, כשכולם באו וחיבקו אותי- גם הוא בא וחיבק אותי, לא משהו מיוחד. רק שהוא חזר וחיבק אותי כל פעם, ושם עליי ת`יד וכאלה. גם אם זה לא יותר מחיבוקים ידידותיים (וזה לא היה)- הוא חזר וחיבק אותי. ויכול להיות שזה מראה משהו? אני לא יודעת, אני מבולבלת, אני לא יודעת מה אני רוצה. אני רק יודעת שאני רוצה להתקרב אליו קצת יותר. ושכל פעם שאני מבואסת אני רוצה שהוא יבוא וינחם אותי... אני.

Ey@L

New member
יש אנשים שנולדו...

יש אנשים שנולדו להיות הידידים הכי טובים, שניהם ``רוצים`` את השני כל הזמן אבל לא במובן של אהבה והדלקות, פשוט מן תחושה כזאת שאני רוצה להיות לידו, וסתם ככה לחבק אותו, ושוב פעם. ידידים ממש טובים הם כאלה שלא יהיה חצי יום שלא יהיו וביחד יחליפו מילים ואולי חיבוקים. אם כבר אמרת שאת לא דלוקה עליו, אז לכי על ידידות נפלאה שתהיה בניכם. אבל, את צריכה לדעת אם הוא דלוק עליך או לא, את זה תוכלי לדעת רק אם תשאלי אותו ישירות, ולא לפי מעשים שלו!!!! והנה יש לך ידיד, ובאמת ידיד. (הלוואי שהייתה לי ידידה אמיתית )-: )

PsiChO

New member
יש לי כזאת ידידה רק...

חבל שהיא גרה כל כך רחוק ממני... אין לנו זמן להתראות. פעםאחרונה שראיתי אותה זה היה החופש הגדול... בכל מקרה אנחנו שורפים את הטלפון ביחד... זה ממש תחושה טובה שיש לך בן אדם שכל כך קרוב אליך. שעוזר לך, בדיוק מתי שאתה צריך מישהו. בלי שום מעורבות רומנטית. אינ אוהב את זה...

yulia_tb

New member
הלוואי שלי היה ידיד כזה..

אבל עם האופי שלי אפיול החברה הכי טובה של בקושי מסתדרת איתי

erlich

New member
למה את אומרת את זה?

אם תהיי מסוכסכת עם עצמך (כמו שזה נראה לי לפי ההודעה, יכול להיות שאני טועה...) בחיים... לא תהיי בשקט. תודה, ארז.

Black Star

New member
הוא לא הידיד הכי טוב שלי

למעשה, הוא בכלל לא ידיד טוב שלי. אנחנו אפילו לא מדברים בטלפון. רק לאחרונה התחלנו להתקרב קצת יותר, לדבר וכו`. אולי זה אפילו סתם הדמיון שלי... אבל התחושה היא בדיוק התחושה שגם אתה תיארת :) אז זהו..שאני מקווה שנהיה ידידים טובים :)

yulia_tb

New member
את לא דלוקה עליו אבל..

זה נראה שאולי יש לך רגשות כלפיו. אולי את מתאהבת בו, מנסיוני לא תמיד מרגישים כשמתאהבים.

Chilli

New member
לא להלחץ....

אני מבינה שאת מבולבלת, שאת לא מבינה מה אומרים החיבוקים (ידידותיים או יותר...), ההתקרבות שלכם, השיחות שלכם... אני די בטוחה שיש כאן יותר מסתם רגשות ידידותיים, ואני בטוחה שגם את יודעת את זה. מה שיש לי להציע לך, מתוך נסיון,וזה רק דבר אחד- קחי את זה באיזי. אל תחליטי שום החלטה. אם דברים צריכים לקרות אז הם יקרו... בלי לדבר או לחשוב יותר מדיי. אז קחי את זה באיזי וקחי את הזמן! ובסוף יהיה טוב, תאמיני לי...

shirki

New member
זה נורמלי

רציתי להגיד לך שאני מאד מזדהה איתך כי גם לי יש ידיד שאני מאד רוצה שהוא יהיה איתי ואכפת לי ממנו בלי שום קשר לתחום הרומנטי ולפעמים הוא מראה רמזים וכל מיני סיטואציות כמו שאת תיארת ואין לך מושג עד כמה שגם אני מבולבלת.. אבל אני בעצמי לא יודעת מה לעשות עם זה כך שאין לי מה להציע לך רק רציתי להגיד לך שאת לא לבד..

למעלה