בלבול.

היי

אתחיל בתודה רבה...

בנוסף אפרט, שאני כן מתרחקת למספר ימים,נעלמת,נמצאת עם אנשים אחרים...הוא מתחרפן ולא מבין מה קורה לו..
הבעיה האמיתית,לצערי היא אני..הרגש שלי לא בדיוק נותן לי להמשיך להיות 'חזקה' ולהמשיך באותה הדרך...ברגע שאני רואה שקצת קשה לו אני נשברת שוב..וחוזרת איתו לקשר..
כן,שוב,אני מודעת לכך שהבעיה היא אצלי..

Ricca

New member
פעם הבאה תשאלי את החברים שלו

אם יש להם מישהו להכיר לך.

בפניו.

Ricca

New member
זה יעביר את הנקודה.

אני לא כל כך מבינה את מי שמייעץ לך לזרום איתו כשהוא רוצה ללכת עם ולהרגיש בלי.
זה יכול לסחוב חודשיים שלושה, אבל באיזשהו שלב זה כבר הופך לסתם חוסר רגישות.

אז אם את רק "ידידה" זכותך לצאת עם בחורים אחרים. אם זה לא מתאים לו, שיואיל בטובו להצהיר בפני העולם על יחסייכם.

שירה190

New member
מה זה משנה מה הוא אומר?

יש מצבים בהם המעשים חשובים יותר מהמילים.
לא ברור לי למה את שואלת שוב ושוב. במו ידייך את בונה דפוס של מערכת יחסים בה את מתחננת שיגיד והוא מסרב. הניחי לשאלות והתחילי להתבונן במעשים.

אני שואלת שוב ושוב..

מהסיבה המאד פשוטה שזה מתסכל אותי ...
נורא חשוב לי שידעו שהוא הבן זוג שלי ... ואני לא סתם עוד אחת עבורו...

שירה190

New member
את במסלול הבטוח להתנתקות

את לא סתם עוד אחת עבורו, כי אתם הולכים יחד למפגשים משפחתיים וחברתיים. אף אחד לא יפגוש את המשפחה של מישהי שהיא "עוד אחת" עבורו.
אבל אם תמשיכי לשאול, הוא ימשיך להתעקש עד שישכנע את עצמו שזה באמת ככה. דמייני מצב הפוך בו מישהו שואל אותך שוב ושוב ושוב ושוב. לא תתחרפני?
אם בסופו של דבר מה שהכי חשוב לך זה איך אתם מוגדרים כלפי חוץ, כדאי שתחפשי בחור אחר. הנוכחי יאכיל אותך הרבה קש עד שיתרצה.

I C E M A N 7

New member
הוא משמר את מעמדך כריבאונד

הדרך היחידה שלך לשנות את הסטטוס-קוו היא לעזוב אותו.
אם הוא יחזור ואם תהיי חכמה, תוכלי לקדם את מעמדך במסגרת המו"מ המחודש.

אזהרה:
לא בטוח שהוא יחזור ולא בטוח שמעמדך החדש יתאים לך.

לא

אין מה להילחם על המקום שלך. זה אמור לבוא באופן טבעי מתוך מה שהוא מוכן נפשית להגדיר.
אבל את, בתקופה שהוא מבלבל את היוצרות עם פערי התנהגות/רמה הצהרתית, צריכה להיות ברורה מאוד לעצמך. אם מה שחשוב לך זה איכות הקשר עצמו, את צריכה להסתכל על ולשפוט את הדברים שמתרחשים ביניכם - טוב לך ונעים לך איתו? סבבה. מגניב לך להעביר איתו את הזמן? סבבה. הוא מספק אותך רגשית? מינית? סבבה. מה עוד צריך בשלב הזה של החיים שאת עוד מגדירה את עצמך בעצמך?
אבל אם מה שחשוב לך זה בעיקר איך קוראים למה שיש ביניכם, ואיך את מוכרת אותו לסביבה <קרי את צריכה להציג 'חבר' אחרת צקצקצק>, במקרה כזה אם הוא מתעקש שאתם ידידים <כשבפועל אתם יזיזים פלוס>, תצטרכי להבהיר לו שעם ידידים לא שוכבים, ושאם זה הסטטוס ביניכם אז משיגים את הקשר לאחור, וחוזרים למצב האפלטוני, כי את מעוניינת בזוגיות, ואם כאן אין את זה את צריכה להיות פנויה רגשית ופיזית לבן זוג פוטנציאלי. וכמובן שלעמוד מאחורי הדברים.

..

ללא ספק הכי טוב לי איתו בעולם מלבד הקטע של ההגדרה שקצת חורה...
זה לא מה שבעיקר חשוב לי .. אבל ברור לי מאד שאם הוא מצהיר שאנחנו בסה״כ ידידים למרות שההפך הוא הגמור.. זה כאילו הוא מנסה להשאיר לו פתח לאופציות אחרות .. ולכן אני כל כך מוטרדת מהעניין...

לדעתי

עכשיו, כשזה הפך לאישיו מבחינתך, הוא יתמיד בזה כ'סדרת חינוך', לא כדי להשאיר את האופציות פתוחות, אלא כדי לא לתת לך את השליטה המיוחלת שמתלווה מבחינתך <וכפועל יוצא מזה - מבחינתו> לסטטוס.
למה? כי הוא מריח את החרדות שלך מקילומטר
והן עושות לו חלוש'ס.

..

זה כ"כ מתסכל... כמה צדק יש בדברים שלך....
מה שמשגע אותי יותר,זה שאני יודעת שזה נותן לו מין נקודת יתרון עליי...ועדיין..לא מצליחה לשנות את זה..

מגיע לי3

New member
פעם היה לי צלופח

לא ממש התאים לנו הגדרה של חברים אז היינו צלופחים
לשנינו היה ברור שזה לא זה ולא היה ברור לאן זה הולך
"יזיזים" זה היה מעליב, לא רצינו לקרוא לילד בשמו, ניסינו לראות אם זה יהפוך למשהו אחר

הידיד שלך לא משקר, אתם לא חברים

סטנגה Joe

New member
אולי

את לא צריכה להיות עסוקה כל כך הרבה בהגדרות ולהתמקד יותר במהות.

nirity1

New member
את צריכה להחליט מה מתאים לך

את יודעת מה התשובה שלו... את צריכה להחליט אם מתאים לך כן או לא.

seeyou

New member
friends with benefits

Two friends who have a sexual realtionship without being emotionally involved.
Typically two good friends who have casual sex without a monogomous relationship or any kind of commitment

מה עליי לחשוב?
לחשוב זה לפעמים כמו לתחון מים

האם להמשיך להילחם על המקום שלי?
יש אומרים שלא רצוי לבחורה לרוץ אחרי גבר או אוטובוס
תחיד יש עוד אחד

להאמין לתחושה הפנימית שאומרת שיש לו רגש והוא משקר?
רגשות של גבר הם דבר שונה מרגשות של אישה
יש גברים שלא מוכנים להודות על רגשות על מנת לשמור על התדמית של "גבר" חזק

האם הוא הכיר לך את ההורים שלו או בני משפחה אחרים?

בן כמה ה"ילדג"
האם את מכירה בנות אחרות שיצאו איתו?

יוסי

..

הוא הכיר לי את ההורים שלו, אחים,סבתא...
הוא בן 24 ,ואת האמת שאני יודעת שהקשר האחרון שלו היה קשר סבוך בן 3 וחצי שנים..עם מישהי שעשתה לו את המוות...

seeyou

New member
בן 24 יכוללתפקד כגבר ולהתנהג כילד

לדעתי אין סיבה לדאגה-את עדיין צעירה ורק מחשבות יכולות לגרום לך להזקין מהר יותר

תנצלי מה שנפל בחלקך(ביחס לאחרות)

שווה לך לקרוא מה שכתבה "חיה בסרט24 -הסוף?"

בימינו אין חוקים/גלליפ ברורים איך מנהלים קשר זוגי טוב לשני הצדדים

יוסי

נורא פשוט

הוא עושה הכל כמו שצריך חוץ מדבר אחד- וזה להעניק לקשר שלכם את השם המתאים לו. שם שמעניק את המסגרת הראויה והאמיתית שלו- קשר של חבר וחברה, זוגיות.
וזה משהו שאת ממש לא יכולה להתייעץ עם אף אחד לגביו.
כי אם זה באמת לא היה מזיז לך כמו שרוב המגיבים פה טוענים שזה לא כזה ביג דיל ואת עוד צעירה ותגידי תודה על מה שאת כן מקבלת ואל תבריחי אותו וכו' וכו,...- אז סבבה, אבל- זה כן מזיז לך!
ואת לא חיה בשלום עם הכותרת שהוא שם עליך גם בניכם וגם כלפי הסביבה- ידידה...

אז אל תעשי קונצים וסצינות ואוליטמום וכאלה,
תתנהגי את כמו בוגרת ותציבי גבולות אחרים שמאימים לכותרת שהוא נתן לקשר שלכם.
אנחנו ידידים- סבבה. ידידים ע"פ ההגדרה שלי זה- לא להיפגש עם המשפחות, לא לדבר כל יום בטלפון, ובטח שלא לשכב או לפחות לא באופן אקסלוסיבי.
תתחילי לפתח קצת עמוד שדרה ואל תתחנני להגדרה או להכרה מצידו. תהפכי את היוצרות.
לא בטוח שתשיגי ממנו הכרה בדרך הזאת, אבל לפחות תחיי בשלום עם עצמך

למעלה