בלבול פטמות?

דובדוב12

New member
בלבול פטמות?

הקטנה שלי בת שלושה שבועות רצופים בבעיות עם ההנקה, בהתחלה הגברת הקטנה לא התחברה כמו שצריך, יועצת הנקה סייעה עם זה ואיבחנה לשון קשורה בנוסף, בשבוע שעבר הותרה הלשון וגם השפה שמצבה היה חמור יותר מסתבר וחל שיפור קל, מראש הצד הנוח יותר לגברת היה ימין (שמאל היה ככ קשה שהיא פצעה אותי מאוד ורק לאחר ההתרה חזרתי להניק בו וגם רק בתנוחת שכיבה אחרת היא לא מסתדרת..) ביומיים האחרונים חל שינוי, בצד שמאל בשכיבה היא מסתדרת יחסית טוב, זה הרבה פחות כואב ונראה שמשתפר ובצד ימין היא פתאום עושה בעיות, מתחברת ומושכת את הראש אחורה, מתנתקת ומתחברת לא נכון ובעיקר מכאיבה לי ומתסכלת את עצמה. במהלך התקופה הזו היא קיבלה בערך בקבוק אחד ביום של חלב שאוב כדי להשלים ועכשיו אני מתחילה לחשוד שיצרתי לה בלבול פטמות ,ההנקה חשובה לי מאוד ( הגדולה שלי ינקה 7 חודשים) ואני לא מעוניינת לוותר על זה ולכן אשמח לעזרתכן/טיפים/עצות מה עושים במצב כזה ואיך ניתן להחזיר את המצב לדרך הנכונה.. תודה רבה מראש!

gudat

New member
איך העלייה שלה במשקל?

לגבי בלבול פטמות- יכול להיות, רק שאז מדוע דווקא בצד ימין היא מתוסכלת, ובשמאל לא?
אם היא לא זקוקה להשלמה הזו- וזה לאור השקילות האחרונות שלה- אפשר לוותר עליה. ואז לנטרל את ההשפעה שעשויה להיות לבקבוק- בלבול פטמות/זרימה.
אם כן זקוקה- אפשר לשקול האכלה עם צינורית על השד. יועצת הנקה יכולה להראות לך איך. עם צינורית על השד היתרון הוא ששוב- אנחנו מנטרלים את ההשפעה הלעתים בעייתית שיש לבקבוק על ההנקה.
האם יכול להיות שבצד ימין יש לך הרבה חלב? לפעמים בצד שלא כואב אנחנו מניקות יותר, ואז באופן טבעי הגוף מייצר באותו זמן יותר חלב. אם זה מלווה בזרימה חזקה, יש תינוקות שמתקשים להתגבר על זה (בעיקר אם החיבור לא אופטמלי), וזה עשוי לגרום להנקה להיות לא שקטה. תנסי לשים לב אם היא משתנקת בזמן ההנקה מהצד הזה, או אם יש לך ממש שפריצים כשהיא מתנתקת...

למעלה