בלאק פריידי גם בארץ

בלאק פריידי גם בארץ

אתרי מוצרי חשמל, גיימינכ מה לא

באיבורי 30 אחוז הנחה על משחקי מחשב וקונסולות מהמחיר הנקוב

איול יויטין אין 216 אחרי הנחה
GTA V 240 אחרי הנחה ועוד
אם מצאתם אתרים עם מבצעים טובים שתפו בבקשה

evilplate

New member
הבלאק פריידי שלנו זה המחיר מחירון בארה״ב :|

קניתי כבר את מורדור ב 30$, אלוהים יברך את החנות האמריקאית, ביום שאני אהיה תלוי ב״סיילים״ בארץ זה כנראה היום שנכניס את הפס4 לבוידעם.

לא טענת אחרת ברור שבחול הבלאק טוב יותר

דרך אגב בחנות הישראלית עכשיו איול וויטאין ב-168 והנוסע השמיני ב-177 כנראה בחול זה אף זול יותר

אז אתה פתחת יוזר אמריקאי ורוכש שם בכרטיסי קוד?

תגיד איש נראה שאתה מבין בזה

נכון המחירים באמריקאי הכי טובים, םחות מ-120 שח לאיול וויטאין.

אתה פשוט הופך את האמריקאי לראשי ואז קונה בכרטיסי קוד?

evilplate

New member
אני אישית משתמש באמריקן אקספרס

שרשומה עליו כתובת בחו״ל, אפשר לקנות גם כרטיסים עם כסף טעון מראש, וכן המשתמש האמריקאי עם הפלוס הוא הראשי ובכל מקרה אני גם משחק עליו אז זה לא משנה לי.

ולא דורש אימות זיהוי או תמונה לכרטיס אשראי?

באשראי יותר נוח, בכרטיסי קוד זה לא מסורבל? אתה פשוט מכניס קוד וזהו יש לך תסכום בארנק?

פשוט אני שוקל לשחק ולדלג בין משתמשים, מה שזול יותר באמריקאי אקנה שם ולהיפך, כי סהכ יש דם דילים שונים פה ושם, כמו הנוסע השמיני למשל אין עליו דיל באמריקאי אבל כן בישראלי, או כמו שהיה עם מטרו רידוקס היה הכי זול בישראלי ולא באמריקאי, לכן אני שוקל פעם לשחק במשתמש הישראלי ופעם באמריקאי, ופשוט לשים לפני המשחק את המשתמש שאיתו הורדתי משחק על הראשי אם הבנתי נכון וזה יפתור הבעיה של חסימה כלשהי

evilplate

New member
כמובן שבאשראי יותר נוח

אבל אנשים לא אוהבים שהפרטים שלהם שמורים אצל סוני מחשש לפריצה וכו׳
אישית זה לא מפריע לי וגם בפריצה הגדולה שהיתה בזמנו לא נפגעתי, אני סומך על זה שהם למדו את הלקח אבל כל אחד והשיקולים שלו.
&nbsp
אתה יכול לעשות זאת רק דרך אמריקן אקספרס אבל, יש להם אפשרות לצרף כתובת נוספת על שם הכרטיס מחו״ל, אתה מתקשר אליהם והם מכניסים את הכתובת שלך, מן הסתם אתה יכול גם לקנות איתו גם בארץ על המשתמש הישראלי ולקפוץ ביניהם בחופשיות ללא קודים, על החנות האנגלית זה לא עובד, רק ישראלי ואמריקאי.
&nbsp
וכן, כרטיס קוד אתה קונה באמאזון או כל מקום אחר ומכניס את הקוד ויש לך כסף בחשבון, ככה שאין לאנשים אפשרות לפרוץ ולגנוב לך כמו עם פרטים של כרטיס אשראי, כמובן שזה פחות נוח ולרוב יתקע לך כסף בחשבון כי אם נגיד אתה רוצה לרכוש משחק ב 15$ אתה צריך לקנות קוד של 20$ ואז נשארים לך 5$ עודף שכמובן תוכל להשתמש בהם בקנייה הבאה אבל תמיד נוח יותר שיש לי 0$ בחשבון כי אני מבזבז בדיוק כמה שאני צריך ולא יותר.
הרוב אבל מעדיפים קודים ולא להסתבך יותר מדי עם הפרוצדורה של להוציא אשראי במיוחד ולצרף לו כתובת וכו׳, שיקול שלך.

תודה גבר הבנתי

אז אני אעדיף כרטיסי קוד לאמריקאי ובישראלי יישאר האשראי שלי שם

יש המלצה לחנות טובה/אתר טוב שמוכר כרטיסי קוד(אבל בלי סיבוך שחייב אימות פרטי ותמונה, אלא פשוט קונה ושם את הקוד וישר הכסף עולה לחשבון)? אם נניח אני קונה פלוס קנדי וכרטיסי כסף קנדי אני חייב משתמש קנדי או שזה שיך לחנות האמריקאית וזה בסדר?

מה אתה אומר על האתר הזה

http://www.pcgamesupply.com/buygames/sony-playstation-network-cards/US-Region/

אולי גדאי בכלל לעשות רק 3 חודש בכל חנות כי הדילים משתנים מעת לעת פה ושם, אבל אם עושים שנה שלמה מקבלים 12 משחקים לסוני 3 ו6 משחקים לסוני 4 בחינם, החיסרון שהם מחליטים איזה משחקים יהיו בחינם...

evilplate

New member
אני לא מכיר את האתר הזה

ובכלל אני לא מתעסק עם קודים כמו שאמרתי, בעיקרון הבנתי שאנשים קונים באמזון קודים, אתה לא צריך כרטיס אשראי אמריקאי אלא רק כתובת אמריקאית מזויפת ואין בעיה לקנות שם עם כרטיס ישראלי, הם לא בודקים התאמה בין הכרטיס שלך לכתובת.
&nbsp
ומה לעזאזל איבדת בקנדה? אין לך סיבה לקנות קוד קנדי, המחירים של החנות שלהם לרוב יקרים יותר, פשוט כנס לאמזון ותקנה משם קוד וישלחו לך ישר למייל, אל תסתבך עם אתרים לא מוכרים אם אתה לא חייב, אמאזון זו תמיד האופציה הכי אמינה ובטוחה.
&nbsp
בקשר לסייל הנוכחי בחנות האמריקאית, אין שם הנחה בכלל לפלוס לאף אחד מהמשחקים משום מה, בסייל האירופאי יש.

נכון מה הטעם בפלוס

אם ממילא גם בלי פלוס אתה מקבל אותו מחיר בדיוק

אז אתה אומר שאני הולך לבנק שם על אותו כרטיס אשראי ישראלי כתובת אמריקאית כלשהי ואז באותו כרטיס ממש אוכל להשתמש גם בחנות האמריקאית? הבנק לא שואל למה וכמה על כתובת כזו?

לגבי אמזון אין שם רכישה באמצעות פייפאל, אתה מתכון פשוט לרכוש עם האשראי, זה לא כל כך בטוח, לא?

evilplate

New member
יש טעם בפלוס רק לא במבצע הזה

עדיין באמריקאי לרוב המחירים הכי טובים והפלוס העדיף מבחינת סיילים, הפעם לא נתנו בונוס למחזיקי פלוס, בדר"כ נותנים.
אתה צריך להוציא אמריקן אקספרס ואז להתקשר אליהם ולבקש שיצרפו כתובת אמריקאית נוספת על שם הכרטיס שלך, זה שירות שגם הם בעצמם נותנים והם מעודדים את זה בשביל שתקנה דרכם בחו"ל.

אם אמזון לא בטוח לרכישה עם אשראי אז שום דבר לא.

לא טוב עבורי כתובת אמריקאית על אמריקן אקספרס

או שנעשה דרך כרטיסי קוד א שנרד מהעניין ונשלם יותר בישראלי, זה כאב ראש

דרך אגב יש שני יתרונות למשחק על דיסק לעומת הורדה דיגיטלית, יתרונות משמעותיים בעיניי: ניתן למכור או לחילופין לתת למשפחה ואז חוסך קניה של משחק נוסף
שנית לא צריך זמן הורדה מיגע, מכניס תדיסק ורק עושה התקנה ומהר כבר אתה מתחיל לשחק.

ועובדה שכבר בבלאק פרידי באייבורי למשל וגם בחנות הישראלית

יש דילים טובים יותר מהחנות האמריקאית, למשל הנוסע השמיני היה באייבורי 175 שח, ובחנות הישראלית 177, בעוד שבאמריקאי זה מעל 200 שח, יש עוד דוגמאות כמו קול אוודיוטי החדש וכיוצא בזה, ככה שאין אחידות בענין לצד אחד מנצח, צריך גם כאן לעשות השוואה וללכת על הזול יותר, מי שיש לו גם משתמש ישראליוגם אמריקאי ירוויח יותר אם ידלג בין הדילים השונים

evilplate

New member
בחנות האמריקאית לא היה בכלל דיל על הנוסע השמיני :|

דיל זה 30$ למורדור, אתה יכול למצוא לי כזה בארץ?

ואולי לך יש כח להתעסק עם מכירות של משחק בארץ, בשבילי זה לא שווה את הכאב ראש,ותמיד זה מישהו שלא גר לידך וצריך לשלוח לו ולקוות שישלח את הכסף וכל ההתמקחויות האלה וכו', עזוב אותי מזה, אם היו פה חנויות כמו בארה"ב שנותנות לך על המשחק שלך סכום יפה אז אתה צודק ופיזי היה עדיף בהרבה.

נכון היו שם דילים כמו על מורדור למשל

אבל דוגמת האליין להראות שאין אחידות והכי טוב גם כאן ללכת על הדיל הכי טוב ברגע נתון.
אני מוכר במקום משחק פיזי בטח לא שולח למישהו והוא צריך לבוא אליי, לא אני איליו, אני מוכר לא קונה. אם היתי הקונה הייתי אני זה שהולך איליו.

לדעתי הורדה דיגיטלית עדיף רק שהמחיר הוא באמת דיל משתלם כמו שקנית מורדור אז עדיף דיגיטלי.

גם לא חייב פלוס כרגע לחלק מהסייל באמריקאי

הפלוס מן הסתם בחלק מן המשחקים ייתן הנחה נוספת

אני זוכר בימים של סוני 3

חיכינו יחסית הרבה זמן שיירדו מחירים באופן רגיל וגם בסייל, אבל מכיון שהטכנולוגיה רצה, הפיסי דוהר קדימה אז כנראה הם יודעים שאף אחד לא יקנה במחיר מופרז, ענין של היצע וביקוש בין היתר, באמת שהמצב לטובתינו עם הסילים בחול, תוך שנה משחקים לסוני 4 עולים זול מאוד, אני מרוצה מהמצב

god bless america

למעלה