בלאק פיירי

מיצי007

New member
בלאק פיירי

ההודעה הזאת אלייך... תיראי אני מצאתי כנפיים לבנות,ואני מתכוונת לרסס אותם לשחור. עכשיו,כמה זמן לקח לך לרסס אותן?ומה עושים? זה כנפיים שהן מבד אלסטי,כמו שאת קנית נדמה לי רק יותר קטנות...בקיצר תסבירי לי איך עשית את הכנפיים וכמה תרסיס צריך וכל הדברים האלו... מקווה שתוכלי לעזור אגב,מאיפה את?

הנה...../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

אוקי אז ככה.. פרסתי כמה עיתונים והדבקתי אותם שישארו ביחד.. שמתי אותם על הצד האחורי... את הכנפיים יעני... ושמתי שהצד שאני ארסס, זה הצד שצמוד לגב שלי... ואז פשוט לקחתי ספרי שחור... לא חסר מקומות שמוכרים... את צריכה לקנות רק בקבוק אחד... זה מספיק בהחלט... והתחלתי פשוט לרסס... תיזהרי רק לא לרסס את עצמך... ואז שסימתי לרסס צד אחד.. נתתי לזה כמה דקות להתייבש.. ואז שהפכתי... כבר לא ריססתי את הצד השני... כי אז זה נהיה שחור, אבל רואים את הנצנצים... אז זה יצא לי ממש יפה... אבל כעיקרון אפשר לרסס גם את הצד השני... תלוי למה המטרה... כעיקרון זה ממש פשוט... ולוקח ממש כמה דקות... ובלי יותר מדי מאמץ.. אבל סתם עצה... עדיף לך לשים איזשהי כפפה כזו של רופאים מגומי על היד שאיתה את מרססת... בשביל שלא תתלכלך או משו... כעיקרון היא גם לא אמורה להתלכלך... אבללל... לכי תדעי...

למעלה