בלאק בוק שטן?

EvilFlame

New member
בלאק בוק שטן?

לא יודע מצאתי אתר גיבוי של מיסדר הONA (ORDER OF NINE ANGELS) שבו יש העתק של הדבר האגדי אצל המסורות שלהם שניקרא בלאק בוק של השטן או משהו כזה.. מישהו יודע אם זה שווה משהו? לתת קישור? :/ אני לא יודע אם זה ממש שווה ערך אגב האתר כולל גם עוד כמה מאמרים שם על הטקסים שלהם או מה שהם לא עושים וכו'..

EvilFlame

New member
אז תגיד..

איך? שווה משהו? נהנה? משהו תן תגובה תסביר מה דעתך אני מסוקרן מאד.. אגב כל מישהו אחר שקרא אני מבקש תגובה אני רוצה לשמוע את דעתכם מאד בבקשה..

EvilFlame

New member
אוקיי

א' כל לאלה שחולמים להפוך לשטניסטים אם אתם לא רצינים כדאי שתוותרו על זה בין כה וכה חצי מהאלה שמנסים להצטרף לכתות האלה נהפכים לרוצחים ולא מבינים את הבסיס ואת מה שכן שטניזם כולל. וחצי גם לא יצליחו להתקבל וחצי אולי יתאבדו או ירצחו או יאנסו אז אזהרה מראש,אל תצטרפו לסתם שטניסטים אחרים שהם מה שמכונה WANNA BEים ורק אם אתם חושבים שאתם אמיצים וחזקים מספיק כדי ללמוד את מה שאני נותן כאן תבדקו עדיפות למישהו אם קצת ידע במאגיה ובגרות נפשית לבדוק את זה נכון גם מי שלא יכול לנסות אבל לא מומלץ צריך קצת ידע או ניסיון במאגיה או בתאולוגיה/מיתולוגיה כי לפעמים זה קצת מזעזע. את המידע שיש כאן תלמדו את המיסות השחורות תלמדו את העקרונות תלמדו את טקסי ההריגה ועוד כמה דברים. שוב רק אם אתם בטוחים שאתם יכולים לעמוד בפני זה תסתכלו בפנים ואל תהיו סקרנים או רוצים לההפך לכאלה כי זה מגניב. אני סומך על רוב הותיקים של הפורום שאין לכם בכלל בעיה להתמודד אם זה. אז הינה בבקשה :) קישור לאתר המשני של מסדר תשעת המלאכים אחד המסדרים השטניסטים הגדולים ברחבי העולם שמכיל בתוכו מאמרים והסברים וגם קישור ישיר לבלאק בוק שהם מאכסנים. אגב אם למישהו יש קישור לאתר הראשי שלהם בבקשה שיכתוב. זהו.. תהנו ושוב ל"סקרנים" זהירות.

neophile

New member
כמה הארות

קראתי את השיטה שלהם וזה פחות או יותר כאוס מג'יק כדאי לך לקרוא מה הם אומרים בין השורות , הם מנסים להראות כאילו יש להם חזון לעידן חדש ונפלא...עידן בו השטן ישלוט חשבת על האפשרות שהשטן כבר שולט בעידן הנוכחי או שלפחות יש לו חלק נכבד במתרחש? וגם בקודמים? אז בעצם מה ה"חזון" הזה אומר? אני לא רואה שום דבר חדש במה שהם מציעים רק את מה שכבר היה גם אם תשים לב השיטה ה"זמנית" שהם מעונינים בה היא נאציונל סוציאלזים\נאציזם.

EvilFlame

New member
כן אני יודע.

אני כבר קראתי חומר על זה ואני יודע שהם בעד דברים שמכונים כאוס מג'יק אני יודע שהם רוצים שהשטן ישלוט בעולם וכן חשבתי על זה וטכנית השטן משמש כאל של הרבה מאד אנשים כבר אלפי שנים,בכל מיני דרכים בין אם זה השטן המצרי או בין אם זה לוציפר הרומאי/יווני או הלל בן שחר היהודי. אבל בכלל מה דעתך על הקסמים שלהם על החזון שלהם? לא רק מה החזון ההוא..

neophile

New member
החזון

נראה לי שיש להם הרבה נסיון בעבודה קבוצתית החזון שלהם זה ליצור עוד היטלר שישתלט על העולם אין לי בעיה עם השיטה שלהם, יש לי בעיה עם הגזענות שלהם הם לא באמת סוגדים לשטן , הם סוגדים לאיזה אל..

EvilFlame

New member
הם קוראים ל"אל" שלהם

בשמות של כל האלים ההרסנים. תודה בכל מיקרה על הדיעה,לא צריך עוד היטלר שיביא את גזע ה"ארי" הרי הם עשו את זה בצורה כימעט מושלמת במשך אלפי שנים לא? טוב זה לא שהם היחידים שמשתמשים בשיטיות סאדיסטיות ורצחניות אבל נו מילא. תודה על דעתך :)

imdark

New member
יש שם נקודה בעיתית

שום עולם לא יכול להיתקיים בלי אופל או בלי אור בגלל שמה שקוראים לו חשכה הרס או מה שזה לא יהיה תמיד מתוך ההרס קמים חיים זה הסוד של האבולוציה "ומתוך הלהבות קם הפיניקס" שם הנקודה דרך אגב מי שמכיר את השימוש בקלפי טארוט יודע שהסמל של מוות מסמל גם התחלה או שינוי ולא בהכרך מוות אצמו זו נקודה שאפשר לומר נעלמה מעיני העולם אבל היא נכונה לחלוטין מוך הכאב באה היתפתחות תוך המוות באים חיים וכן אלא אבל ישנה נקודה שהפכה למשמעותית בעולם של היום אנשים מאמינים רק במה שהם רואים קריאה לאלוהיי האופל היא חסרת משמעות בגלל שאין דבר כזה שלטון מוחלט אפילו בעידן של היום אנשים עשירים ככל שהם שחיים במה שקוראים לו "גן עדן" לא משיגים מנוחה וממשיכים לחפש דרך אחרת בלי להבין שהם לא יכולים להגיע ל"טוב מוחלט" אנחנו אלו שמשנים את עולמינו אנחנו אלה שצריכים למצוא את מה שטוב לאצמינו לא לחפש את מה שטוב לעולם

neophile

New member
האדמה

לפי דעתי הדגש בזמן הזה הוא בלכבד את האדמה שאיפשרה ומאפשרת לנו לחוות גם את האור וגם את האופל האדמה הנפלאה שנותנת לנו מזון חומרי ,האדמה שמספקת את כולנו היא הרבה מעבר ל"רק חומר" היא תודעה

imdark

New member
גאיה?

נשמת האדמה? לזה אתה מתקוון? אני מכיר את האמונה הזו במידה מסוימת נשמות המתים נעשים חלק מגאיה לפי מה שאני זוכר לפי דעתי אנחנו אלו שדוחפים את אצמינו לאמונה של טוב או רע הנקודה הסופית היא שלפי דעתי טוב ורע הם אחד שני ה"חלקים" לא קיימים זה בלי זה בלי איבל קין מעולם לא היה רוצח בלי קין איבל מעולם לא הופך ל"קורבן" או במילים אחרות סמל לטוב שני האחים הם אחד הכאב והשמחה הם אחד

EvilFlame

New member
במילים אחרות

בלי שיהיה אחד שיצור את השני אז המושג לא קיים כלומר נגיד אם לא היה ארץ (אדמה ריצפה וכו'...) לא היה מושג כזה שמים..

neophile

New member
פנינה בחלל

"נשמת האדמה? לזה אתה מתקוון? אני מכיר את האמונה הזו במידה מסוימת נשמות המתים נעשים חלק מגאיה לפי מה שאני זוכר" זאת אמונה מאוד פשוטה האדמה שאתה הולך עליה , האוכל שאתה אוכל , האוויר שאתה נושם העננים ,הים ,הרי הגעש כל אלה באים מהאדמה נאמר "בזיעת אפיך תאכל לחם" מי אמר שזה רע? בזכות זה אנחנו מסוגלים לחוות וללמוד האדמה היא ספריה חיה , פנינה בחלל

EvilFlame

New member
נכון אי רוע מוחלט או הרס מוחלט

אבל רוע הוא עדין רוע. כל עוד יש רוע לא יוכל להיות אור מוחלט וכל עוד יש אור לא יכול להיות רוע מוחלט. ובטארוט זה ידוע (לי בכל אופן) שמוות הוא בדרך כלל נועד לאמר שמצב מסוים מסתיים בחיים ודבר חדש נפתח. אבל עדין כל אחד תומך בצד שלו אם הוא בצד ה"טוב" הוא ירצה שיהיה רק אור וטוב בעולם והצד ה"רע" ירצה אופל והרס. הבעיה היחידה לפי דעתי שהם רוצים הרס ואופל,יכול להיות שיש כאן אנשים שאולי מסכימים איתם וזה זכותם האישית. כמובן כמו שאני חוזר על עצמי אלף פעם אני נגד זה,מה לעשות.

neophile

New member
התעלות

"לאמר שמצב מסוים מסתיים בחיים ודבר חדש נפתח. אבל עדין כל אחד תומך בצד שלו אם הוא בצד ה"טוב" הוא ירצה שיהיה רק אור וטוב בעולם והצד ה"רע" ירצה אופל והרס." לדעתי שני האופציות שתיארת הן רעות, כי הן מתארות מצב של התקעות בדואליות אי אפשר להיות טוב בלי להיות רע אי אפשר להיות רע בלי להיות טוב זה מצב תקוע...אנרגיה תקועה סופה להתפרץ באלימות שמזיקה גם לטוב וגם לרע שהם חלק מאותו שלם הבעיה הכי גדולה היא להגדיר דואליות בתור "רע" שזה ממש לא נכון אם אתה באמת מסתכל על זה מנקודת מבט של התעלות.

EvilFlame

New member
במילים אחרות?

אם דואליות אתה מתכוון גם לקיום של טוב וגם רע.. אז. העולם הזה נחשב לרע כי אם יש בו קצת טוב העולם הזה נחשב לטוב אם יש בו לפחות קצת רע. עכשיו תסביר לי האם לזה אתה מתכוון? עם לא בבקשה אמור לי במילים פשוטות יותר למה אתה מתכוון..

neophile

New member
אווסטה

לפי סיפור הבריאה האווסטי(של דת זרתוסטרא) הבורא יצר שתי רוחות הרוח הטובה והרוח הרעה כל אחת מהן יצרה קיום משלה , בשלב מסויים הרוח הרעה החליטה להתערב בקיום של הרוח הטובה ולכן כדי להגן על היצירה הטובה , הרוח הטובה הסכימה לשלטון משותף עם הרוח הרעה מה זה אומר? שהטוב והרע מעורבבים http://www.avesta.org/avesta.html

RainBird

New member
או שהטוב והרע קיימים בשפה האנושית בלבד ולא מתייחסים לטבע או לבריאה אלא רק למה שאנשים חושבים שטוב או רע. אריסטו אמר: "זהב טוב לאדם, רע לחמור" "קש רע לאדם, טוב לחמור" מה טוב ומה רע? ההגדרות שלנו, המושגים שלנו אבל טוב ורע משתנים מאדם לאדם ולפי התפיסות השונות. אצל יהודי קניבליזם זה רע, אצל שאמן בשבט הזולו זו שיטת הכבוד הגבוהה ביותר לתת כבוד למת. ארדן.

neophile

New member
החזון

נראה לי שיש להם הרבה נסיון בעבודה קבוצתית החזון שלהם זה ליצור עוד היטלר שישתלט על העולם אין לי בעיה עם השיטה שלהם, יש לי בעיה עם הגזענות שלהם

למעלה