בלאנס.

הבוחבוט

New member
בלאנס.

שמעתי שבלאנס נסגרת בסוף החודש. סופית. מישהו מוכן להוסיף פרטים?

davecom

New member
אכן

מקורבים סיפרו לי שאמנם המדרחוב החדש נראה מבטיח והיה יכול לתרום דווקא. עופר, לפי מה שהבנתי, רצה להשאר שם ולהוסיף שם אפילו מקום לשבת ולשתות. משהו בסגנון אוגנדה. העניין הוא שהבעלים של המקום התחלפו, וכמיטב המסורת בעיר הנובו-רישית שלנו, החליטו להעלות את שכר הדירה באופן שלא הופך את זה לכדאי. זה פחות או יותר מה שאני יודע. העניין הוא שעופר גם ככה כבר הרבה זמן מחזיק את החנות לנוי בלבד, ואת עיקר העסקים הוא עושה דרך האינטרנט. כנראה שהוא יעבור להחזיק איזה מחסן רחוק ממרכז העיר ומשם ימשיך לגלגל את העניין דרך האינטרנט. שמעתי שכנראה תהיה מכירת חיסול רצינית בסוף החודש או מתישהו בסביבות. אם תשמע רעש בחוץ פשוט תוציא את הראש ותראה מה קורה ברחוב.

gilgamesh

New member
רבאק

ירושלים פשוט הולכת ומתפרקת מכל נכסי התרבות שלה.

G4rfi3ld

New member
זה נכס תרבות שהתפרק כבר מזמן

ברגע שיורם סיים את חלקו בחנות היא איבדה את כל הייחוד שלה והפכה לחיקוי דהוי של מה שהיא הייתה, חיקוי שהמשיך לרוץ על אדי-דלק שכנראה אזלו עכשיו. לא שזה לא עצוב, אבל זה היה אמור לקרות כבר לפני איזה 5 שנים. רוב אוסף הדיסקים שלי נרכש בבאלאנס, כולל כמה מהאהובים עלי אי-פעם (מיסטר באנגל, פיית' נו מור, פאנטומאס, סיקסטין הורספאוור, וובן האנד, טום וייטס ועוד ועוד. בטח קניתי שם יותר מ-100 דיסקים). בעצם, זה באמת עצוב...עולם הולך ונעלם.

ofluss

New member
מסכים עם כל מה שאמרת

מזמן כבר לא מה שהיה אך עדיין עצוב

davecom

New member
נכס תרבות

נו, כן. אני חושב שזה מבהיר את המגמה של היות חנויות התקליטים לא רלוונטיות כבר, ובמקומן מקומות כמו אוגנדה והסירה תופסות את המשבצת. כלומר, מקום שאתה יכול להגיע אליו, לראות אנשים ולדבר (בין השאר) על מוסיקה. או להקשיב.

G4rfi3ld

New member
חצי שעה אחרי שכתבתי את ההודעה הזו...

הייתי כבר בחנות וקניתי ארבעה דיסקים. נראה לי שזה יקרה עוד כמה פעמים עד סוף החודש והחנות.

נכון.

אפילו שדרנים רדיופוניים של רדיו הר הצופים הולכים להם בלי בושה לחיות בגלות (או שזה גולן?).

למעלה