בלאט

נוקא

New member
בלאט../images/Emo4.gif

אני כבר בקושי רואה מרב שהעיניים שלי נעצמות. אני גם חולה וזה לא כיף בכלל. בכלל בכלל! מה שכן כיף זה שקונים לי תמציות באך ויש לי תקווה חדשה... קלושה אבל עדיין:) מישהו ניסה? עוזר...?

דנטל

New member
לא ניסיתי

מה זה בדיוק אמור לעשות? מקודם שרפו לי העיניים. עכשיו לא. כואב הראש במקום. בכל מקרה, עוד לא סיימתי כמה דברים של הניהול ואני לא יכולה להרשות לעצמי לנסות ללכת לישון. מזל שמחר אני יכולה להתעורר מאוחר, כי אני באה מתי שבא לי לעבודה. אני אשמח לדעת איך הלך עם התמציות. עוד יותר אשמח לדעת מה באמת זה אמור לעשות.

נוקא

New member
באך

טוב שולחים לי אותם מחו"ל והן מתעכבות בינתיים
אבל בקיצור נמרץ אלה פשוט תמציות שעשויות מכל מיני תמציות של פרחים, זה בא בבקבוקים קטנים של תמצית, מאוד יקר, אבל לא שותים את זה ככה. שמים נגיד שלוש טיפות מהתמצית לתוך כוס מים גדולה ואז שותים את זה... אם את קונה את ה'מוכן' שמעורבב כבר אז זה דיי זול.. התמציות האלה אמורות לעזור לכל מצב. ל*כל* מצב. זאת אומרת יש תמצית לפחד, ליאוש, גם לנדודי שינה או לשינה עמוקה מידי, יש לתסכול, גם לכאב פיזי, וזה מתחלק לתת סוגים... אני לא מבינה גדולה... אני מסבירה לך מההסבר הקצר שקיבלתי ממישהו אחר. את יכולה לקרוא על זה באינטרנט, חיפוש בגוגל יניב מליוני אתרים... עד עכשיו אני לא שמעתי מישהו שאמר לי שהוא ניסה וזה שטויות. אני מאוד סקפטית מטבעי ובטוחה שאיפשהו יש
אבל בכל זאת זה טוב לנסות. מי יודע, אולי זה סתם פלציבו, ואז- למי אכפת

New member
נדמה לי שזה נקרא גם "רסקיו רמדי"

(rescue remedy) בכל מקרה, פלסיבו או לא, אפשר לקרוא קצת על הנושא פה, שם ואפילו כאן.

דנטל

New member
אי אפשר להשיג בארץ?

כי זה לא ממש הגיוני לי. יש פה המון בתי ספר לרפואה טבעית שמעבירים גם קורס של פרחי באך, לכן אני נוטה להאמין שיש תמציות להשיג גם בארץ.

נוקא

New member
אפשר גם אפשר...

אצלי פשוט זאת מתנה, מדוד שלי- שחי בארצות הברית:)

New member
אממ..

בנושא הזה נוגעים (בין היתר) הלינקים שנתתי..

דנטל

New member
קראתי את הלינק הראשון

את השני והשלישי פשוט שכחתי. מצטערת.

למעלה