בלאט בלאט

בלאט בלאט

איכס!!! איכס איכס ועוד פעם איכס!!! מזאת הפלצורה הזאתי שהחליפה את קיי?!?!?!?!?! איכס!!! איכס איכס ועוד פעם איכס!!!

היא נראית

צעירה בעיקר ליד סיימון הגדולה...........איזה ביאוס.........צריך להחזיר אותה בכל מצב כי בלי קיי ה"אמיתית" לא יהיה אותו דבר תשוקות.

ChilD SouL

New member
../images/Emo12.gif

מה לא רק אני לא אהבתי את קיי החדשה
היא כזאת לא יפה והיא גם לא משחקת כמו קיי. קיי ידעה לשחק אותה רעה וזאתי אפילו לא יכולה לצעוק או להיות תובענית. פוכסה, לא אהבתי אותה
ממש לא
אני רוצה את קיי הישנה

shirgi

New member
הם ניסו

למצוא מישהי שדומה לה במראה החיצוני (גבוהה, שטוחה, שיער חום ארוך) אבל היא באמת לא יפה! ונוצר מצב שסימון יותר דומיננטית מקיי!!!

Lazy Lady

New member
אוי ואבוי!!!!!

מה נסגר עם האנשים האלה.....? תראו במה הם מחליפים לי את קיי!! ואם כבר אחת שלא דומה לה לפחות שתדע לשחק או ההפך.......

GrandPrix2004

New member
טפוי פיכסה גועל נפש זוועה

[URL='target=_blank']מגעילה כלבה מכוערת שתמות קיי2 הזבלה הזאת[/URL] התלהבתי מהכחול, סו וואט?

darklighter

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif../images/Emo31.gif

לעזאזללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל אניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי רוצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה את קיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה זאת הצנונית הזאת לידה ויטני נראית כמו שחקנית טובה, סימון נראית כמו החברה הדומיננטית וצ'ריטי נראית הרבה יותר שווה ועדיף למיגל להיות איתה מאשר קיי2 וזה הכי גרוע כי אני שונאת לראות אותם יחד!!!!!! עכשיו אני עוזבת את הפורום!!!!!

darklighter

New member
טוב בסדר חזרתי ../images/Emo24.gif

אבל עכשיו אני לא עדי ואני לא בת 21..... עכשיו אני שחקנית אחרת שמי פאלומה ואני בת 16.... מגיע לי שוקו אני חדשה!!!!

python 4

New member
היי, זה הקטע שלי.

לעזוב בעלבון ולחזור אחרי 5 דקות. נו טוב, הנה
. רעות לא פה, אפשר להתפרע עם השוקואים.

darklighter

New member
כן אבל אני לא חזרתי אני התחלפתי

עכשיו אני פלומה ולקחתי את הבגדים של עדי (דארקי1) רק שהם קצת גדולים בחזה.... שיואו אני המומה תודה על השוקו פייטון זה היה נוגע ללב...

למעלה