בלאדות מטאל

Alexi Laiho

New member
בלאדות מטאל

מממ מה הבלדות מטאל שהכי אהבתם ? אני הייתי אומר annihilator - sounds good to me (פוסי !!! נשמע כמו MTV אבל עדיין טוב) man o war - master of the wind (חביב) skid row - 18 & life (החברה האלו פריקים) iced earth - a question of heaven (נשמע מדהים במיוחד בהופעה) ממ יש עוד הרבה ..אין לי כח לכתוב .. זה פוסי אחושרמוטה ... אבל אלו שירים חביבים למי שלא מכיר את השיר של אייסד ארת´ שיוריד את השיר בגרסה של ההופעה .. זה דבר מדהים ... ממ בכל מקרה מה הבלדות האהובות עליכם?

*Dark Of Night*

New member
Cemetery Gates- Pantera

בלדה יפייפה שווה שמיעה- אגב הבלדה ממש לא נשמעת כמו שאר השירים של פנתרה... Dark *זאת הבלדה היחידה שיכולתי לחשוב עליה כרגע

Wyld stallyn

New member
iced earth + manowar

חצי מהשירים של איסד ארת´ מתחילים כמו בלדה... אז תכניס את כל אלה במיוחד כל אלה מ something wicked this way comes manowar - master of the wind manowar - the crown and the ring והכי גדול: manowar - defender שיר כל כך אגדי שזה מפחיד למרות שרק בהתחלה הוא בלדה

ed547

New member
אממ... למה לא?

נכון שרוב השירים שלהם סימפונים כאלה אבל דווקא בו מצאתי בלדה.. לא יודע למה..

ed547

New member
אהה בגלל שכמעט ואין ליריקה...

אבל בכל זאת האווירה שבשיר מתאימה בול לבלדה.. אולי אפשר לשים אותו איפשהו באמצע?

Metal_F

New member
ממש אין לי רעיונות עכשיו...

אבל נדבקתי בזמן האחרון לחלק הראשון של Suicide Note של פנתרה. ועוד שיר שאני מאד אוהבת..Sanitarium של מטאליקהה.

אממ...

metallica-one metallica-fade to black metallica-sanatrium metallica unforgiven 1 & 2 pantera-cemetery gates pantera-this love ויש שתי נעימות..אבל יש בהם משהו "בלאדי" metallica-orion metallica-to live is to die וזה באמת שווה הורדה, גם אם לא אוהבים את מטאליקה, הנעימה הזו הורסת

לא כ"כ נראה לי..

בבלאדה הדגש הוא על הליריקה (רשמתי ל-V.W בהודעה למטה) ובמטאליקה, ממה שרשמת, זה לא כ"כ מתאים.. אוריון במיוחד.

אבל עדיין

האווירה שמה היא יותר רגועה וב to live is to die אתה לא יכול להגיד שאין שמה אווריה עצובה, תחטף ממני מכות
חוצמזה זה נעימה ששוה הורדה דחוף!!

V.W

New member
או קי..

איך שזה נראה הבנתי משיעורי ספרות לא נכון את המושג בלדה בצורה לא נכונה אולי תסבירו לי אז?

משהו כזה בערך:

שיר-סיפור ארוך יחסית שמתאר חיים של אדם אחד (או אולי יותר
)- בד"כ התמודדות במוות, מלחמות, אהבה, מסעות ובלה בלה בלה.. זה מה שאני זוכרת משיעור ספרות.. את הרוב מה שאמרו כאן אני לא מכירה, אז אין לי מושג אם אתה טועה או הם טועים

Bodom-child

New member
ההגדרה של בלאדה

כמו שמתכוונים אליה במוזיקה שונה מהבלדות של שיעורי ספרות. במקור הכוונה היתה לאותו הדבר אך במשך הזמן ההגדרה נטשטשה.

למעלה