בלאגן בראש.

בונבון11

New member
בלאגן בראש.

שלום בנות יקרות. אני בת 43, ולאחר קריאה כאן בפורום, כנראה שכאן אקבל כמה תשובות לשאלות שמטרידות אותי. לפי מה שהבנתי, כל תהליך תרומת הביצית בארץ, מתבצע באסותא ראשון בלבד. נכון?! אני חברת קופ״ח מכבי. יש לי ילד אחד בן 20 מנישואים קודמים. משתוקקת לילד נוסף עם בעלי הנוכחי. אצלו בעיות זרע. מורפולוגיה 1% מבדיקת מ 2010. אני מתעקשת לעשות את כל התהליך עם הזרע שלו! כך שאין טעם לנסות לשכנע אותי אחרת. בתור חברת מכבי מה העלות באסותא ראשון, ומה ההחזר ממכבי? כמה זמן יכול לקחת תהליך כזה עד להחזרת עוברים?? וחשוב גם על איזה רופא מכבי או שזה לא חייב אולי להיות רופא מכבי? לא יודעת, אתן ממליצות? אני גרה באזור נתניה, והייתי רוצה מישהו קרוב וכמובן טוב. תודה רבה רבה מראש על תשובותיכן.

JustG

New member
כמה תשובות:

כנסי לכלים ומידע > שאלות נפוצות שם תמצאי השוואה בין המסלולים
יש כמה מסלולים ואסותא ראשון הוא רק אחד מהם, שתדעי קצת יותר בטח יהיו לך שאלות נוספות.
מבחינת קופ"ח מכבי, הרופא אינו חייב להיות רופא של מכבי. (בכל אופן במסלול פדיוס , לא יודעת לגבי מסלולים אחרים)
ב ה צ ל ח ה ! !

קצת סדר... בוקר טוב וברוכה הבאה
קיימות מספר אפשרויות לתרומת ביצית:
1. תרומת ביצית מתורמת ישראלית, נעשה בבי"ח אסף הרופא והלל יפה, התורים ארוכים. ראי דיונים על האופציה להביא תורמת משלך שנערכו פה בשבועות האחרונים
2. תרומת ביצית מתורמת מחו"ל, שקיימים לא מעט מסלולים. מסלול שמביא עוברים טריים מאוקראינה לארץ (ע"י חברת מנור לאסותא ראשל"צ ועל ידי פרופ' בידר לאסותא רמת החיל), ישנם מסלולים בהם ממליצים על ההחזרה של העוברים במקום המעבדה עצמה לכן נוסעים לחול: נסיעה לקייב אוקראינה בשילוב עם רופאים שעובדים באסותא רמת החיל, חברת אמבריון. מסלול הדסה בו נוסעים לברנו צ'כיה, נסיעה לקפריסין בו את בוחרת רופא שילווה אותך בתהליך וישנם מסלולים שמאפשרים תורמת פתוחה מגיאורגיה.
התחילי לחפש קצת בפורום, כפי שהציעו לך לפני תמצאי מידע על מסלולים נכון ל 2012 בכלים ומידע- הודעות נבחרות וגם כאן
את לא חייבת רופא ממכבי, אולי זה יחסוך מעט את העלויות של ההכנה לתרומה ואם תבחרי לעשות במסלול טריים בארץ אולי יחסוך את עלות ההחזרה.
עבור תרומת ביצית מגיע החזר ממכבי משהו בסביבות 11-12 אלף ש"ח מתוך סכום הקרוב ל 30 אלך ש"ח עלות הביציות והעוברים. ההחזר הוא עד שתי תרומות.
בהצלחה
איילת

עוגי555

New member
בעניין בעלך, מבינה אותך

למיטב ידיעתי, אל תדאגי ואל תלחצי.
אפשר להפיק מספיק עבור הפריה מ1%.

spirt20

New member
מבינה לליבך

אני בת 27 ללא ילדים ויכול להיות שאצטרך תרומת ביצית ומה שמנחם אותי זה שאוכל לשאת את הילד וללדת וגם שזה יהיה ילד מבעלי האהוב. אם אין לבעלך ילדים, אז תעשי מהזרע שלו - זה אפשרי באמצעות ivf שמחדירים זרע ישירות לביצית. יקירתי ב״ה עוד השנה בטן והריון

אשרת 1972

New member
ברוכה הבאה וקצת סדר

ראשית תחליטי באיזה מסלול את בוחרת , האם את רוצה לבצע החזרה בישראל או בחו"ל , אם את רוצה להחזיר עוברים בארץ פתוחים בפניך מסלול אסותא ראשון אליו מנור מביאה עוברים ומסלול אסותא ת"א אליו ד"ר בידר מביא עוברים, אם את מוכנה לטוס לחו"ל פתוחים לפניך מסלול פדיוס בקפריסין , אמבריון ועוד מסלולים שונים בעולם .
לאחר שתחליטי על המסלול נוכל לעזור עם הרופא .
אם תבחרי במסלולי האסותות אוכל להפנות אותך לרופא שלי שהוא רופא הקופה של מכבי ועובד עם שני המסלולים , בהצלחה .

למעלה