בלאגן בדרום

פיטנגו4

New member
הרוגים, כמה נורא

וחלקם חיילים. החייל שלי בדרך הביתה, ממש קרוב. עוד כמה דקות בבית. הוא הודיע לי בטלפון שהם כיתת כוננות, ושאתכונן להפעיל מהר את מכונת הכביסה כי יש סיכוי שיקפיצו אותו.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif עצוב ומדאיג. מקווה שהחייל הנוכחי שלי

לא יחזור על התקופה הסוערת של אחיו שאנחנו עדיין סוחבים. מקווה שכל הבנים והבנות בסדר,ליבי עם הפצועים ומשפחות ההרוגים
ומחזיקה אצבעות שהשקט יחזור מהר לאיזור. ושמעתי שהחיילים שהיו על האוטובוס תפקדו בצורה יוצאת מהכלל,גאווה.

פיטנגו4

New member
תודה. שמעתי עכשיו אמא של חייל

הבן נסע באוטובוס שנפגע. הכדור נכנס ליד שלו ויצא מהצד השני, בנס לא פגע בלב. הוא בסדר. מטופל בסורוקה. הבן שלה, חייל מהנדסה קרבית, שמשרת בד"כ באזור שכם. עכשיו עבר לכמה חודשים לאזור הדרום, והיא אומרת שסוף סוף ישנה טוב בלילה, ודוקא פה זה קרה לו.

פיטנגו4

New member
ואני הרגשתי

שהיא מדבררת אותי. ממש כך. אני כל כך מבינה את ההבדל בין לישון בשקט כשהילד לכאורה במקום בטוח, לבין הדבר האחר. עד לפני שבועיים הבן שלי היה בגבול של שלום. עכשיו הוא במקום אחר. מקום שבו המ"מ אמר להם שהם אמורים להיות בכוננות כאילו בכל שניה יבואו להרוג אותם. יופי, באמת.... ועם זה אני אמורה לישון???

סמדר בנ

New member
חדשות עצובות ביותר

הקו הזה בד"כ עמוס חיילים, אם כי נראה לי שביום חמישי פחות לכוון אילת ויותר לכוון השני. מפחיד כמה שזו היתה מתקפה מסונכרנת, מריח מבית היוצר של אל-קעידה.

Rוני

New member
יום קשה. כבר שמחנו על השקט היחסי

משתתפת בצער ובהלם המשפחות מקווה שלכל חיילנו שלום

Rוני

New member
עוד לפני שידעתי שקרה משהו ,קיבלתי SMS

מהמתוק "אני בסדר, בטלו כוונה לגיע לאזור" רצתי לטלוויזיה ומאז אני בהלם.

49צהוב

New member
או אוי כמה נורא- מרותקת לחדשות מהצהרים

עכשו הבנתי שחיל נהרג
בנוסף לאזרחים
לא יכולה לעכל את גודל הכח שנשלח לבצע את הפיגוע- 20 איש........ כל כך מפחיד שולחת את תנחומי למשפחות

colibri

New member
תנחומים למשפחות ההרוגים ../images/Emo16.gif

ואיחולי החלמה מהירה לפצועים!

מעצימה

New member
הדמעות לא מפסקות לזלוג...

והלב...רועד מפחד...הילדה מהבוקר בשמירה בעמדה מול עמדת השמירה המצרית...מול...המצרי עושה פרצופים..שולח נשיקות באוויר...כמה קרוב זה???? ויצאו עוד מעט לסיורים לתגבור הכוחות....

מעצימה ליבי איתך בדאגה מזדהה לגמרי

גם שלי נמצא באוזר ואני מקווה שהוא שומר על החיילת שלך, נראה לי שהלילה יהיה ארוך תחזיקי מעמד.

49צהוב

New member
מעצימה, גלילאה וכל האמהות שילדיהן נמצאים שם

אני איתכן בפחדים בחששות ובדאגות שרק יהיה שקט הלוואי והלוואי

גם אני ../images/Emo24.gif

שיעבור לילה שקט על כל החיילים החיילות שנמצאים באזור והאמהות החזקות שלנו!. שיעבור כבר ויגמר!!!

מעצימה

New member
רק אתן כאן....

יכולות להבין להיות שותפות לתחושות וכי מי עוד יכול להבין מה עובר בי עכשיו...וטוב שאתן כאן...אני עם הנייד עלי פתוח כאן ושם כל הזמן..לראת עידכונים לשמוע מה אומרים ולהיות כאן עם כל ההורים הדואגים....תודה לכם על התמיכה..

למעלה