בלאגן אם החברה

ofir239

New member
בלאגן אם החברה

בבקשה אני צריך את העזרה של כולכם בבקשה תעזרוווו לי ותגידו לי מה לעשות אני וחברה שלי היינו 8 חודשיים ביחד באחד הימים נתתי לה מהעצבים איזה כאפה בטעות והיא אמרה שהיא רוה להיפרד זה לא היה בכוונה למחרת רציתי לדבר איתה והיא לא הסכימה אחרי יומים הלכתי עלייה הביתה הכנתי לה אלבום אם התמונות שלנו ומכתב ואמרתי לה שאני מצטער היא אמרה שהיא תחשוב על זה והיא תגידי אם זה פרידה סופית או לא יום אחרי היא הייתה סגרה בבסיס ובאתי לשם ישבנו דיברנו וכול זה היה כיף ואני נסעתי לבסיס למשפט כי הייתי נפקד מהצבא ידיד שלה מהבסיס וחבר של אח שלה היה אצלה בבית ואחר כך הביא לה דברים מהבית ואני ידעתי מזה היא אמרה לי .... באותו יום שהיא לא רצתה לדבר איתי התברר לי שהיא יצאתה איתו לאיזה פאב. התברר לי שבאותו יום שהוא בא לבסיס שלה הם ישבו בחדר שלה ודיברו על הקשר שלנו ועל הקשר שהיה לו ולפני שהוא הלך הם התנשקווו והתחילו קשר בנתיים אני נשפטתי בבסיס ונכנסתי לכלא 20 יום בכלא הינו נדברים והיא הייתה מדברת אליי מגעיל עכשיו אני מבין למה כי היא התחילה קשר חדש בכלא אחרי10 יום היא הודיעה לי שנגמר סופית יצאתי מהכלא באתי לדבר איתה בסביבות 8 בערב דיברנו היא לא רצתה לחזור ואמרה לי שהיא עייפה אז הלכתי הבייתה אחר כך בשעה לפנות בוקר התברר לי שהיא הלכה למועדון אם חברה נסעתי אלייה הביתה וחיכיתי לה איך שהיא באה לקחתי לה את הטלפון וברחתי היא הזמינה משטרה גילית בטלפון שהיא בקשר אם אותו בנאדם והיא חחיפשה לריב איתי בשביל להיות איתו היית בחקירות במשטרה וכול זה ואסור לי להתקרב אלייה אני אוהב אותך הכי בעולם ולא מוכן לאבד אותה אני כולי בדיכאונות לא מפסיק לבכות ורק חושב אלייה ואני אוהב אותה ורוצה לחור אלייה אבל היא לא מוכנה אני מוכן להשפיל את הכבוד שלי ולחזור אלייה בבקשה תנו לי הצעות בשביל שאני יוכל לחזור אלייה זה מאוד חשוב לי תודה לכולם

chenby

New member
בבקשה

זה מה שאלימות גורמת. עד שלא תלמד לשלוט בעצבים שלך או בידיים שלך - אני מאחלת לך להיות לבד. מיד ללכת לטיפול , אחרת אתה תמצא את עצמך בעל מכה. האם זה מה שאתה רוצה להיות? נראה לי קריטי הרבה יותר מלהחזיר את החברה שלך - שאני מבינה לחלוטין למה היא לא רוצה. אין שום דבר בעולם שמצדיק אלימות. שום דבר. במקום לנסות להחזיר אותה - תראה איך אתה מטפל בעצמך כדי שלא תאיים או תפחיד או תרביץ או תקלל לא נשים ולא גברים. יש דרך אחרת להתנהג- תגלה אותה. ויפה שעה אחת קודם. בהצלחה.

felka

New member
ידידי

שאלה חשובה מאוד: מה אתה רוצה שיקרה? חוץ מזה דבר מאוד חשוב! דחוף ללכת לטפל בגישה אלימה. אני לא צוחק. משפט "זה לא היה בכוונה" אומר שאתה לא רוצה לקחת אחריות על החיים שלך. אתה צעיר אבל לא ילד קטן. זה מסכן אחרים, אותך ואת העתיד שלך.

במבי53

New member
אמנם פנים רבות לאהבה

אך במקרה הזה נדמה לי שזו כבר אובססיה. קודם אתה מעיף לה איזו כאפה אח"כ אתה נשפט ונכלא (גם בצבא אתה לא מלאך מסתבר) ולקינוח אתה גונב לה את הטלפון
ומוצא את עצמך בחדר חקירות... מה נסגר איתך, בן אדם? אז עצתי לך, ידידי הצעיר והחייל: בשלב ראשון - תחזיר לה את הטלפון בשלב שני - רד מהסיפור הזה. היא לא רוצה אותך בשלב שלישי - לך טפל בעצמך. ממליצה לך על טיפול בכעסים ובשליטה עצמית כדי שיהיה סוף להתנהגות הבעייתית שלך, ולבסוף - כשתמלא אחר כל הנכתב לעיל - חפש לך אהבה חדשה עם הכלים החדשים שרכשת ותנסה לעשות תיקון עם החיים שלך.

אייבורי

New member
תשמע

זכית בהודעה ההזויה של השנה. הבעיה שיש כמוך בארץ ןזה עגום לגמרי אלימים וטיפשים או שזה הפוך טיפשים ואלימים. אז הכאב שלך מובן, אבל הדבר הכי טוב שיכול לקרות לה הוא התרחקות ממך. האלימות שלך, העבריינות היא חלק ממך, כדאי לשנות את זה בדחיפות אולי אחרכך תוכל לאהוב.

nate2000

New member
אתה צריך להודות

שהחברה שלך ריחמה עליך ושהמשטרה שלנו אימפוטנטית. אבל לא נראה לי שאתה בכלל מבין את המשמעות של המעשים שלך.

"להשפיל את הכבוד"

אין לי כבוד ברגע שאתה מרים יד על בחורה שאתה אוהב ,נפקד מצבא וגם גונב לה את נייד ולא יודעת מה עוד עשית חוץ מזה שאתה עוד לא חושף כאן. אם לחברה יש שכל היא לא תחזור אליך ותגרום לזה שתכנס לכלא להרבה מאוד שנים ותנמק שם עד מותך

Goopie

New member
סתם הערה קטנונית:

החברה לא יכולה לגרום שהוא ייכנס לכלא להרבה מאוד שנים. זה באחריות המשטרה, הפרקליטות והשופט, וכרגע זה גם לא יכול לקרות (כי הוא לא עשה משהו שמכניסים עליו לכלא להרבה מאוד שנים). הדרך היחידה שהחברה שלו (לשעבר) יכולה לסייע לזה לקרות היא אם הוא ירצח אותי, ונדמה לי שזה לא שווה את זה...

מורנה25

New member
ווהו אתה מאהב רציני חלום של כל אישה.

אבל היא לא אוהבת אותך מותק! ועל הלב אי אפשר לשלוט. העיצה הכי טובה! תכריח את עצמך להכיר עוד בנות ותוך חודש אתה אומר עליה קדיש:)

czar

New member
נתתי לה מהעצבים איזה כאפה

גילגלת אותי מצחוק.... נפקדות ואחכ כלא, אחכ גונב את הטלפון ומקבל צו הרחקה..... תגיד, אתה לא רואה בעיניים שלך? מה צריך לקרות שתבין שמשהו במחשב שלך לא עובד כמו שצריך, או לא עובד נורמטיבי?! 1. אתה אלים 2. אתה עבריין 3. אתה גנב אם היא היתה הבת שלי, הייתי הופך עולמות לא לתת לך להתקרב אליה. עכשו התשובה לשאלה שלך - תתבגר, קח את עצמך בידים, לך לטפל בעצמך כי לאופן שבו אתה חי רק דרך חיים אחת, הרבה אלימות, הרבה משטרה, וכנראה הרבה כלא - זה מה שאתה רוצה?

מורנה25

New member
תגיד אני עיוורת? למה אני לא רואה שהוא היכה?

בס"ה לקח לה את הפלאפון מתוך אימפולסיביות של קינאה יתרה, שבבעיה זו הוא צריך לטפל. כי זה מה שיוביל אותו להכות בעתיד. אבל איפה כתוב שהוא הרביץ לה? למרות שאני משערת שלפי החוצפה שהיא התנהגה זה בא לך מתוך שהיא מענישה אותו על משהו. והוא בעצמו לא יודע על מה (על זה שהוא יותר מידי מנג'ס לה עד ש....חלילה...)

chenby

New member
ציטוט

באחד הימים נתתי לה מהעצבים איזה כאפה בטעות והיא אמרה שהיא רוה להיפרד זה לא היה בכוונה

למעלה