בכרם השועלים

סיטרון

New member
תנו להנות

אני לא מבין את עצמת הרגשות הזורמת מן התגובות (אני מכיר חלק מן הכותבים). מי שמגדיר את עצמו אריה כנראה שאינו כזה ובכלל אין מקום לסיווגים מעין אלה. כל אחד רוקד היכן שנוח לו אם בגלל היום בשבוע (פס מאיש/אשת ריעו) או בגלל המרקיד. לא כל כך מוצא חן בעיני הסטיגמות שמדביקים למרקידים שונים רק בגלל סירובם להענות לבקשות מסויימות. לכל מרקיד יש רפרטואר שהוא מעדיף וסדר השמעה שנראה לו ומי שלא רוצה שלא ירקוד את אותו הריקוד. אני עוקב אחרי תכתובות הפורום בעשרת החדשים האחרונים ורק לאחרונה החלטתי להצטרף ולהביע את דעותי. שנה טובה. סיטרון

בראנדון

New member
אליק, למה את מעליב את האנשים

שאוכלים בנצר סירני. למה אתה כותב: בולסים, טוחנים, מכרסמים, בולעים וכד' זה לא מעליב?

הכל דבש5

New member
ורק זה?? מקריאת הרישא חשבתי לרגע...

שהבחור משתף אותנו בביקורו בקפיטריה שבספארי....

אליק 31

New member
בראנדון ידידי, אילו הרוקדים היו

צועדים בנחת אל שלחן האוכל, בהליכה ולא בריצה - דיינו אילו הגיעו לשלחן ונתנו זכות קדימה לבנות - LADIES FIRST - דיינו אילו הגיעו לשלחן ולא דחפו במרפקים - דיינו אילו הגיעו עד השלחן, לקחו צלחת ומילאו אותה עד מחציתה ולא עד/על גדותיה - דיינו אילו העלו לצלחתם אוכל ולא שפכו חלק על נעלי השכן מימין וחלק על חולצת השכנה משמאל - דיינו אילו אכלו את מנתם כפי שערמו על הצלחת ולא השאירו לכלבים 3/4 ממה שערמו על הצלחת - דיינו אחר כך אתה עוד מתפלא מדוע הם נראים כבולסים, טוחנים, מכרסמים, בולעים והכל דבש הנחמדה תמהה אם זה לא הקפטריה בספארי. לרגע התבלבל לי חג כיפור עם חג הפסח וההגדה.

למעלה