בכפות ידיך

Mוניk

New member
בכפות ידיך../images/Emo25.gif

העבר את ידך על גופי גע בפיתולי בנשיותי רק בכפות ידיך אהוב אותי חזק בכפות ידיך ככה לאט לאט רוצה אותך לכל האורך מעלה מטה לאט וחזק לאט בכפות ידיך בצוואר בכתף ככה לאט לטף לטף מגע מחשnל זורם בגופי בתוכי במותנתי בירכי בגבי בבטני במשעול שפתי למטה ובשדי ככה לאט עכשיו רעבה בין כפות ידיך קח אותי למסע האהבה התשוקה ככה לאט, לאט בוא אלי אהוב אותי אוהב אותך חזק יותר מהר יותר ושוב לאט לאט תן לי יותר ועוד, ועוד, ועוד רק בכפות ידיך

חן (*_*)

New member
וואוווווווו.... מוניק.............

מניין הגיע הלהט הזה? (והוראות ההפעלה
....) שיר לוהט, ספוג תשוקה וכתוב יפה!

טאKילה

New member
מבטך הרעיף עלי אור..../images/Emo48.gif

מבטך הרעיף עלי אור,, גופך מיוזע כאלי טל,, צרופי התשוקה,, כיין אדום צלול, משתוקקת אליך,, לאטמין גופי בגופך,, בעומק סודי וסודך,, דם התאווה יבלע בחשכה,, שפתייך יסתירו שפתיי,, במחול ריקוד לשונות,, נשק אותי בצינת חלומי,, נצמדת כורעת בצילך,, כף ידך מלטפת כשושן,, חבק אותי אליך לאט לאט,, מאחורי כתפיי שותקת,, כל שאהבנו יחד,, חולף בתוך עיניי הלחות,, ידעתי כי נגעתי בליבך,, אשר נשא את ליבי הנאלם..

Mוניk

New member
כל חושי../images/Emo23.gif

גופי נוהם בערגה כל חושי חדים כמהים למגע לתשוקה המופלאה הכמיהה לגוף בגוף למגע החם לרגע הנפלא הזה לגבריות שלך שממלא אותי מוקסמת מהמבט כשעיניך בוחנות את גופי רואות כל פרט אל תסב את מבטך ממני, הבט בי עוד אני יעצום את עיניי כשתיקח את גופי תחשמל את חושי תחדור אלי כל חושי זועקים לשיתוף פעולה שומעת את גניחותי את גניחותיךךךךך חשה כיצד שריריך בועלים אותי ופועמים בתוכי כשהאקסטזה מתעצמת. כך בטרוף התשוקה עד העונג הבא

חתולון*

New member
מוניק ....../images/Emo24.gif החשמל "מזרים"

חשמל זורם בכפות ידייך שבוע טוב

למעלה