בכמה שווה היום?

ןןןןןן

New member
בכמה שווה היום?

בכמה אפשר למכור IBM T40 14.1 אינץ' 1G זיכרון 80G הארד דיסק תודה.

ןןןןןן

New member
כתוב בproperties

intel(R) Pentium(R)M processor 1600 MHz 1.59GHz 1.00GB of RAM זה אומר לכם משהו? יש הבדל מאוד משמעותי בין מחשב כזה לדגמים החדשים יותר של IBM T40/43 ???

OrenA73

New member
אחי

אתה יודע מה, הייתי חזיר. אני שם לך 100 ש"ח , בלי לבדוק את המחשב. ככה חתול בשק

ןןןןןן

New member
יש מישהו שעוד לא הבין

ש OrenA73 מצחיק? יופי, אז עכשיו אפשר לענות ברצינות, תודה.

The Zombie

New member
אני מעריך את המחשב בכ-4000 ש"ח אם

הוא במצב פיסי טוב. תכלס אין הבדל של שמיים וארץ בין המחשב הזה לבין מחשבים חדשים שנמכרים היום. אני חושב שב-buy4less עדיין ניתן למצוא אקזמפלרים של מחשבים כאלו כולל מחירים, תעיף מבט, זה יעזור לך לגבש מחיר. בהצלחה

ןןןןןן

New member
אם ככה...

אז למה ירידת המחירים כל כך דראסטית? למה מחשב חדש בעל מפרט דומה עולה יותר מכפול? האם אחריות שווה 5000-6000 ש"ח?

The Zombie

New member
לא צריך להסחף...

לא אמרתי שאין הבדלים או שאין כמעט הבדלים בין המחשבים. יש בהחלט הבדלים בביצועים, בתמיכה בטכנולוגיות עדכניות ועוד. יתרה מכך, מדובר במחשב שהיה בשימוש, אם היו מציעים לך שני מחשבים חדשים ואחד מהם היה בשימוש (נניח, למרות שהמצב שאני מתאר אינו מציאותי...) במשך תקופה של שנתיים או שלוש, זה לא היה גורר ירידה משמעותית במחיר? כשאמרתי שאין הבדלים של שמיים וארץ התכוונתי לכך שהמחשב בהחלט יכול לתת מענה להרבה אנשים עבור צרכים עכשווים (אופיס, אינטרנט וכו') בקשר למחיר...השאלה "כמה זה שווה" היא סובייקטיבית כמובן והתשובה היא: זה שווה את המחיר המקסימלי שמישהו מוכן לשלם עליו... בהצלחה

ןןןןןן

New member
אם כך אני ינסח שוב

איזה יישומים אני יקבל מT43 חדש שאני לא יקבל מT40 עם מפרט כמו שציינתי. אם הT40 מגיע ממישהו שאני מכיר ואני יודע שמצבו טוב, מה ייתן לי המחשב החדש שלא ייתן לי הישן?

Jan22

New member
אתה לא חזיר חביבי ..

אתה פשוט בור ! במקום לרשום שטויות ,אולי תשים לב לפרטים ותענה לעניין ; אם אין לך מה לרשום - אל תרשום !

למעלה