בכל שנה

בכל שנה

לפני ראש השנה אני יושבת עם עצמי וחושבת. יושבת ומתבוננת במה שהיה ובמה שרוצה שיהיה. ואז,אני פשוט מבקשת,מבקשת מהיקום שיזמן לי את כל אותם דברים שאני רוצה. בכל שנה , אני לוקחת את הדף בו רשמתי את בקשותי לשנה שעברה ומגלה כי רובן התקבלו... ואולי,אולי אבקש בשנה זאת אהבה? אהבה אחת פשוטה,שיש בה שמחה ותשוקה שיש בה הפריה הדדית,נתינה וקבלה אהבה כזאת בדיוק כמו שאני רוצה לא חונקת,כזו שנותנת הרבה מקום לי הרבה מקום לצד השני אהבה כזו שתלווה אותי - אותו עד קץ הימים.

אמן ניצת מאחלת לך רק טוב../images/Emo74.gif

ושבעזרת "איש היקום" יתגשמו כל משאלות ליבך ותבוא גם לך האהבה המיוחלת לך. שתהיה לנו שנה טובה ומתוקה עם המון אושר אור ואהבה.

חשבון

נפש. קשת חיי עוברת זוהרת נרגשת שוחקת צוחקת צבעונית עגמומית עניינית בליינית קטנונית עם משחקים עם אוהבים עם אדישים עם אחרים משונה שכזו. מעניינת ולא. תמיד כשטעמתי נותר טעם לוואי. ובוערות עצמותי. וסמוקות לחיי מקשת חיי. אני הייתי רוצה שנת קשת עם צבע אחד. עגול. שלם.

אביגיל גם לך מאחלת

שנה טובה ויתגשמו כל משאלות ליבך לטובה וברכה וכמובן שמחה לראותך

אביגיל אם רק יכולתי

הייתי מביאה לך את הקשת בעצמי אך כיוון שלא,אאחל לך שבקשתך תתגשם

maxsias

New member
שנה חלפה שנה עברה

אהבה לבקש רצית השנה, כזאת שתעטוף אותך ברוך וחיבה כמו עננה לבנה, יש משאלות שפשוט חייבות להתמלא כשהן באות ממקום אמיתי וכנה... אני מאחל לך שבזאת השנה תתגשם לך אותה המשאלה ותמצאי לידך ממש קרוב לליבך את אותו הבחור שאותך ילווה... באהבה אלייך, ממני...

שנה חדשה

תחילתה של שנה חדשה בפתח ומי ייתן ןתהא זו שנת בשורות לך ולכל בני ביתך שנה בה יתגשמו כל משאלות לבך שנה שבה חלומות יהפכו למציאות שנה שתביא עמה אהבה גדולה אהבה שתלווה אותך גם בשנים הבאות שנה של שגשוג, צמיחה ופריחה ושבכל - תדעי המון הצלחה שלך, בהערכה רבה

*יערית

New member
מה נשאר לומר לתפילה שכזו......

אמן ואמן ואמן ואמן..ואינשאללה אמן ואמן

ophra

New member
לקח לי בערך 24 שעות...

(ומינימום 5 קריאות חוזרות) כדי לעכל את ההודעה הזו ולהיות מסוגלת להגיב... כי הרי אי אפשר שלא... למילים כאלה שכל כך פוגעות שמביעות בצורה כל כך מדויקת שנוגעות בדיוק (אבל בדיוק) במשאלות הלב הכי עמוקות שלפעמים אני אפילו לא מעיזה לאחל לעצמי כי זה נשמע לי טוב מדי מכדי להיות אמיתי.... אבל פרט לכל אלו - אני רוצה להתייחס לעוד עניין שנגעת בו... הזמן הזה, של סיכומים, של חשבונות נפש, של בדיקות... אני בדרך כלל נוהגת לעשות את כל הדברים האלו ביום ההולדת שלי (ואצלך יקירתי זה יוצא השנה כמעט צמוד.... ראש השנה ויום ההולדת
) רק שהסיכום שלי טיפה שונה, את צופה על העתיד על השנה שתגיע מאחלת לעצמך איחולים ובעצם המשאלה גורמת לה (על פי רוב) להתקיים (הרי חכמים מאיתנו אמרו שמשאלות מגשימות את עצמן, זה בוודאי נכון גם לטובות שבהן) אני, מן הצד השני, נוהגת להסתכל על השנה שחלפה לגלות בכמה התקדמתי בשנה הזו כמה צמחתי, גדלתי ולמדתי.... משנה לשנה, תמיד תהיה צמיחה תמיד אהיה במקום אחר, טוב יותר, חכם יותר, מזה שהייתי בו באותה נקודת זמן בשנה שעברה.... בשנתיים האחרונות אפילו קצב הצמיחה גדל ואני יכולה להרגיש אותה כמעט על בסיס יומיומי... (
נזכרת עכשיו בחיוך בגיל 16-17, כשפתאום, מנערה בגובה ממוצע, "צמחתי" להיות "טווילה"
... אוי, כמה כאבו לי הרגליים באותה תקופה... אמא שלי היתה אומרת: "כאבי צמיחה", ואני הרגשתי את עצמי נמתחת ומתארכת בכל רגע ורגע....
) שתהיה לכולנו שנה של צמיחה אהבה והרבה!!!!

מסכימה איתך עפ

אך לי יש תכונה משונה שמכל סיטואציה בה אני נמצאת מנסה להבין לאן היא לקחה אותי,באיזה אופן היא גרמה לי להתקדם. עוד דבר שלמדתי לאחרונה הוא שהמח שלנו יכול לעשות ולחשוב על המון דברים,אבל הם בעצם לא חשובים באמת כיוון שהשכל והמחשבה רק מרחיקים אותנו מהאושר ... כדי להחכים,כדי להיות מאושרת,אני משתדלת להשליך ממני דברים מדי יום, להשליך את כל מה שמרחיק אותי מעצמי,מהאותנטיות שלי.

כלנית 2

New member
ביקשת ..קיבלת...../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

ניצתי שולחת לך המון אהבה לרגל השנה החדשה ומאחלת לך שכל משאלותיך יתגשמו יקירה.... ויתן לך אלוהים בן זוג נכון ואמיתי אור ואהבה לחיים טובים ומאושרים אמן...

למעלה