בכל זאת צריך עזרה

בכל זאת צריך עזרה

שמעו הוא ממש כל הלילה מילל!!! ושמנו אותו בתוך ביתן כזה שיש לנו בחצר שיש שם המווון חום ונעים שם! אבל הוא בכל זאת מילל ורוצה לצאת משם אף על פי שיש לו אוכל ומים ומשחקים וקצת אור וגם אנו דואגים שעד הלילה הוא יאכל כמות מוצרכת ומותאמת אליו להזכיר הוא בן חודש!!! מתי זה הולך להיפסק שבוע שבועיים לפחות תגידו בערך זמן...

kestrel

New member
תשמע, הכלב שלך ממש פצפון

ולצפות ממנו שלא יבכה זה כמו לצפות מתינוק בן חודש שישן לילה רצוף בלי לבכות. מה עוד שהוא ישן בחוץ ובטח לבד לו, קר לו אולי (זה שלך נראה שחם בחוץ זה לא אומר שגם הוא מרגיש אותו דבר), או שסתם קשה לו לבד. בדרך כלל נהוג להשאיר גורים עם האמא והשגר לפחות עד גיל חודשיים, וגם בגיל כזה סביר שהגור יבכה בתקופה הראשונה. אם אתה לא יכול להכניס אותו הביתה תנסה לשים במלונה לו בקבוק מים חמים עטוף בשמיכה

kees

New member
תשמע נראה כי אתה אינך בשל לגדל

כלב. לקחת גור קטן שמת אותו לבד בחוץ ואינך מסוגל אפילו להיות סבלן שיעבור את תקופת ההסתגלות לפרידה מאימו ואחיו לשגר ולמקום החדש. הגור באנלוגיה הוא תינוק קטן ומחפש לא רק "קורת גג" אלא בעיקר יחס חם ואוהב ומבין, מילה טובה וחיבוק וזו אחת הסיבות שהוא בוכה. זה שיש לו מלונה ושמיכה עוד לא אומר שהוא לא יבכה. אם אתה לא מסוגל להיות קשוב לצרכי הגור ולהיות סובלן אליו אז תשקול שוב את התאמתך לגידול כלב

אוקיי תיקון קטן

היום הייתי אצל הווטרינר והוא אמר שהוא בן חודשיים בערך... הוא כן ישן תחת כורת גג ומסביבו קירות כי זה ביתן קטן בחצר שלנו ששם הוא חיי... ואני יודע שחם לו כיוון שאני יורד ורואה שגם כשאני שם עליו שמיחה הוא לא רוצה ונעים לו כי אני מרגיש אותו והוא חמים... הווטרינר אמר לי לא לבוא אליו בפרוש מתוך הנחה שהוא אכל כמות מספקת לגופו ושתה מספיק ויש לו מים ואוכל ללילה וסה"כ רציתי לדעת מתי זהה יפסק אני כמובן שבא אליו מידי פעם בלילה אם הוא ממש מילל...

Oogi

New member
נסיון לעזור:

נסה לסדר לגור שלך מאורה בצורה של מזרון מגולגל, או מלונת בד קטנה וממולאת בספוג שניתן לקנות בחנות לצרכי חיות מחמד. הדגש הוא על מקום קטן צפוף ורך שהגור יוכל להיכנס אליו (להידחק ממש) ולהרגיש בו מוגן מכל הכיוונים. שים לב שגורים בגיל זה רגילים לישון אחד על השני ולהרגיש מוקפים וצפופים, תחושה שמשרה בהם ביטחון. לי זה עזר עם הגורה שלי (שאגב גרה בחוץ מיום שהבאנו אותה בגיל חודשיים) שבכתה קצת בלילה הראשון וזהו.

שאלה בהקשר...

מסתומרת מזרון מגולגל תפרט בבקשה!!... לוקחים מזרון ואיך בדיוק מגלגלים...??? איך זה תמיד מגולגל??? {ותודה על העצה רק בבקשה בבקשה תפרט מעט...............}

למעלה