בכל זאת באסו

בכל זאת באסו

באופן עקרוני כמעט בלתי אפשרי לנצח ג'ירו וטור. האחרון שניצח, פנטאני היה מכוכב אחר
. באסו גם ניצח קטעים שעדיף שבהם היה נח. אבל באסו ניצח בקלי קלות ונסע טוב בנגד השעון. נקוה שבג'ירו רק התאמן. הרי הניצחון היה בכיס. אולריך לעומתו ניצח בנגד השעון בג'ירו ואת טור דה סוויס (בו סיימתי לפני "כמה" שנים במקום ה 60). בעליות אולריך התקשה אני חושב. הוא גם בן 33 וניצח לפני 10 שנים. אני חושב שבעליות הוא יתפרק. מי עוד? ולוורדה, לייפהימר, לנדיס, וינו.

רגע רגע, HOLD IT!!! אתה גרשוני?

יהודה גרשוני? THE יהודה גרשוני? זה שרכב עם שון קלי ב SKILL? זה שהשתתף בשנת 1984 בקלאסיקה סאן סבאסטיאן? חזרת להתחרות בארץ או שאתה בחו"ל?

bike3

New member
איפה הראיון בערוץ האופנים עם גרשוני

? (למה אין?) שלא לדבר על אירוח בפורום...

Mont Ventoux

New member
בג'ירו, באסו היה טוב נגד השעון

ומצוין בעליות. נק' התורפה: ירידות. אבל בשביל זה יש דילים
. על פניו, הירידה הבולטת ביותר במסלול הטור היא זו בסופו של קטע 17. אז מי שיחזיק עם באסו לפסגת ה-Col de Joux-Plane יכול אולי לתקוף אותו בירידה. אבל אם באסו יהיה בצהוב, אז csc וודאי ידאגו שתצא בריחה מוקדמת שתכסה את הבונוסים של סוף היום, כדי לצמצם נזקים אפשריים. או לא. ממ.. יש עוד כמה ירידות. אבל בסופו של דבר, בעליה טובה פותחים יותר זמן ממה שאפשר להרוויח בדסנט טוב. בטור של שוויץ, 64 שנה אחרי
, גם אם הוא התקשה, התרשמתי שאולריך טיפס יותר טוב מבשנה שעברה (אז הפסיד יותר זמן למתחריו בהרי שוויץ). אבל מה זה אומר? גם כך נראה לי ששדה המטפסים בטור השווייצי השנה היה נחות מהשדה שהופיע בדופינה. אבל אולי זה רק נדמה. אם באסו לא יטפס מספיק חזק, הוא לא ינער מעליו מטפסים עם ספרינט ויפסיד שניות בונוס. לרוכבים כמו וינו וואלוורדה יש סיכוי גם לאסוף שניות בונוס בקטעים המתגלגלים/קטעי הרים פחות סלקטיבים (לוינו בכל קטע
). זה לא טור הררי במיוחד; אין מאסיף סנטרל, הפירנאים באופן יחסי פחות סלקטיבים, ועיקר העליות מנוקז לשלושה ימים ברצף באלפים - בשבוע האחרון. נראה שיש סיכוי לדו-קרב או (עדיף) רב-קרב, לפחות, צריך לקוות. בוא נאמר, גם אם באסו בסופו של דבר יקח, לא נראה לי שהוא יכניס 9 דק' למס' 2.

יכול להיות שזו אחת הסיבות להרכב CSC

כמו שנכתב פה בהודעה קודמת של אייבי גילת, שלא זכתה להמשך, על אכזבתו של קנצ'לרה מאי הכללתו בסגל של CSC לטור. לכאורה, קנצ'לרה דווקא יכול להשתלב טוב בקבוצה של ביארן ריס כי יש חלק גדול מהקטעים שהם מישוריים או גבעייים מתונים ודווקא בקטעים האלו הוא חזק ויכול להיות אחד הרוכבים המשמעותיים בקבוצה. אלא שאולי, ריס מעדיף שני רוכבים כמו פויגט ואוגריידי שמנוסים בבריחות. אם הרוכבים האלו יכולים להיות הכח המניע ליצירת בריחה, אז בעיית שניות הבונוס, לפחות במיאוצי הביניים, תפתר.

אני עדיין מתקשה להבין את ההקרבה

של ססטרה, אני לא מצליח להבין למה הוא עשה גם את הג'ירו וגם את הטור, כשברור לרוב האנשים, שהוא אחד משני המועמדים הבכירים לניצחון בוואלטה. זו לא פעם ראשונה שרוכב מוותר על תהילה אישית בשביל המוביל שלו, אבל לדעתי זה קצת מוגזם הפעם. אלא אם כן ססטרה יוכל לנצח את הוואלטה אחרי שהוא רכב כבר שני גרנד טור. כרגע עם צייד המכשפות בספרד, לדעתי ניצחון כזה יהפוך את CSC ואת הישגיה השנה, לחשודים בדברים אסורים.

חלושעס

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי את המשפט: "לדעתי ניצחון כזה יהפוך את CSC ואת הישגיה השנה, לחשודים בדברים אסורים" ! בועז, אם החתימה שלי לא היתה טריה, למשפט הזה היה סיכוי גדול להחליף אותה!

natibergman

New member
בקצב הזה בועז יהפוך לא. מזרחי

החדש... אני מציע שיהיה פה מישהו אחראי בפורום שיאסוף את הפנינים שכדי שיהיה מספיק חומר נקבץ אותו לספר עב כרס...

חלושעס

New member
מה שכתבתי לא היה בזלזול

זה היה בהומור. אני מעריך את העמדה שלו גם אם אני לא מסכים איתה.

natibergman

New member
גמני רק בהומור. הייתי אומר לבועז

שיעשה לי ילד אבל הוא מהמין הלא נכון...
אני בטוח שאבי עארס היה נהנה לראות את הדודה הפולניה צובטת לו בלחי ואומרת איזה ילד חמוד הוא. ובאותה הזדמנות שואלת את אמא שלו למה הוא כזה רזה ואם אין אוכל בבית...

Mont Ventoux

New member
קנצ'לרה, csc ובונוסים

לדעתי קנצ'לרה היה, באופן יחסי, מאכזב בשוויץ, ולא הראה שם כושר יוצא דופן. מי שהראה שם כושר טוב הוא ואנדוולדה. ואנדוולדה הראה גם יכולת טיפוס טובה וגם יכולת טובה נגד השעון והוא קיבל מקום בטור. ריס טען שהוא העדיף מישהו עם יכולת טיפוס טובה (או משהו בסגנון). יכול להיות שיש פה גם שיקולים של אופי - עד כמה הרוכב יתן הכל עבור הקבוצה ועד כמה יש לו אגו... אין לי מושג. אבל ברור, שכדי לשלוט בטור, עדיף שכל הרוכבים בהרכב תהיה להם יכולת טיפוס טובה - כזו שתבוא לידי ביטוי בקטעים המתגלגלים ובעליות הראשונות של יום הררי. וויגט ואוגריידי הראו גם את היכולות האלו (למרות שלא נראה לי שהם אלו שדחקו את קאנס החוצה, אלא ואנדוולדה). מעבר לזה, לא נראה לי שרוכבי הדירוג הכללי ירצו לבזבז כוחם על שנ' הבונוס במיאוצי הבניים. יש להניח שהם יעדיפו להשאיר אותם לספרינטרים, ורק אם הדברים יהיו מאד קרובים או 'קלים' להשגה אז יהיה שווה להם לטרוח (דוג' וינו-לייפהיימר בקטע לפריז אשתקד). כוונתי היתה להתיחס לשנ' הבונוס שבסוף קטע - שם יש כמות משמעותית יותר - ואם אין בריחה, אז מעבר לפרחי הנצחון, השניות האלו עשויות להיות מאד חשובות לדירוג הכללי (בין אם אתה מוסיף לעצמך זמן או מונע מאחרים לצמצם אליך).

spinner5

New member
לאנדיס מרגיש כאמריקאי הבא האמיתי

לדעתי הוא יפתיע רבים ויגלה קצת מהתכונות הארמסטרונוגיות שלו בטור הקרוב... הוא המעומד שלי לפחות.

אודי כתבת יפה.. קראתי כתבה + ..

ראיון עם הבחור הזה לא מזמן ואכן אני בדעה די דומה לשלך אם כי אני קצת בספק אם הוא יגיע לפודדיום. אבל אני מעריך שהוא יהיה בין השישה - שבעה ראשונים.

למעלה