בכל המילים

בוני101

New member
סודית . אני בסערה .מה חשבת ?

נתן אלתרמן פגישה לאין קץ (בית ראשון) כי סערת עלי ,לנצח אנגנך. שוא חומה אצור לך,שוא אציב דלתיים! תשוקתי אלייך ואלי גנך ואלי גופי סחרחר,אובד ידיים !

Sודית

New member
לא חשבתי...סערתי....

לספרים רק את החטא והשופטת. פיתאומית לעד! עיני בך הלומות, עת ברחוב לוחם, שותת שקיעות של פטל, תאלמי אותי לאלומות. סודית בסערת אלתרמן.

magy

New member
../images/Emo79.gifאיך הוא הסתערב עליה?../images/Emo79.gif

כִי סָעַרְתְ עָלַי, לָנֶצַח אֲנַגְנֵךְ שָוְא חומָה אֶצור לָךְ, שָוְא אַצִיב דְלָתַיִם! תְשוקָתִי אֵלַיִךְ וְאֵלַי גַנֵךְ וְאֵלַי גופִי סְחַרְחַר, אובֵד יָדַיִם! לַסְפָרִים רַק אַתְ הַחֵטְא וְהַשופֶטֶת. פִתְאמִית לָעַד! עֵינַי בָךְ הֲלומות, עֵת בִרְחוב לוחֵם, שותֵת שְקִיעות שֶל פֶטֶל, תְאַלְמִי אותִי לַאֻלומות. אַל תִתְחַנְנִי אֶל הַנְסוגִים מִגֶשֶת. לְבַדִי אֶהְיֶה בְאַרְצותַיִךְ הֵלֶךְ. תְפִילָתִי דָבָר אֵינֶנָה מְבַקֶשֶת, תְפִילָתִי אַחַת וְהִיא אומֶרֶת – הֵא לָךְ! עַד קַצְוֵי הָעֶצֶב, עַד עֵינות הַלַיִל, בִרְחובות בַרְזֶל רֵיקִים וַאֲרֻכִים, אֱלהַי צִוַנִי שֵאת לְעולָלַיִך, מֵעָנְיִי הָרַב, שְקֵדִים וְצִימוקִים. טוב שֶאֶת לִבֵנו עוד יָדֵךְ לוכֶדֶת, אַל תְרַחֲמִיהו בְעָיְפו לָרוץ, אַל תַנִיחִי לוׁ שֶיַאֲפִיל כְחֶדֶר, בְלִי הַכוכָבִים שֶנִשְאֲרו בַחוץ. שָם לוהֵט יָרֵח כִנְשִיקַת טַבַחַת, שָם רָקִיע לַה אֶת שִיעולוׁ מַרְעִים, שָם שִקְמָה תַפִיל עָנָף לִי כְמִטְפַחַת וַאֲנִי אֶקד לָה וְאָרִים. וַאֲנִי יודֵע כִי לְקול הַתוף בְעָרֵי מִסְחָר חֵרְשות וְכואֲבות, יום אֶחָד אֶפול עוד פְצועַ ראש לִקְטף אֶת חִיוכֵנו זֶה מִבֵין הַמֶרְכָבות. נתן אלתרמן.

Sודית

New member
מגי...כל הכבוד.....

התלבטתי אם לנקד...רק בית אחד... והנה באת וניקדת הכל....אחלה. איזה מילים...איזה מילים???? אתם חושבים שזהבה בן או שרית יוכלו לשיר שיר כזה???....ת´אמת. אגב, מגי...אהבתי את הסיומת שלך.... לא שמעתי קודם את המשפט הזה....גדולללל. מי באמת כתב...אמר אותו??? סודית בודקת את המצפון.... את בכלל בקטע של נקיונות הא???

magy

New member
1. העתקתי.....את הקטע מנוקד

2.איזה מילים, איזה משורר........אי אפשר עליו. 3. זהבית או שרית.......בטוח ישירו, הן כבר עשו כמה תרגילים כאלה... אני מנסה להתרגל לביצועים החדשים...של שירים ישנים.... 4. את הסיומת אמר הבוקר מר פררה.....ברשת גימל.... מיד גנבתי אותו.....כי הכרתי אותו מין מזמן....... לא יודעת למי הבעלות על המשפט. 5. הלואי הייתי בקטע של נקיונות......אני כל הזמן פה במקום לנקות קצת...על אמת... 6. שישבת...מבטיחה לנקות את הבית....ולא לכבוד אף אחד.... רק לכבודי..........

maxima

New member
מילים.............

במשחקי המחבואים שלך ושלי אין מנצח שנינו מפסידים מחשבותיך וריגשותיך נחבאות מאחורי תילי מילים........ כשאני נחשפת בפניך אתה ממאן לפקוח עיניך נחבא מאחורי תילי מילים.......

למקסימה - שקט ארוך ../images/Emo12.gif

במשחק השתיקה משחקים שניים ואין תוצאות בינתיים הוא שותק - היא כועסת הוא שותק - היא רוגזת הוא שותק - היא שופכת הוא שותק - היא לוחצת הרבה אותיות שמתחברות למילים והרבה מילים המתחברות למשפטים חשוף מחשבותיך והצג רגשותיך מחכה לתשובה מחכה לתגובה שקט ועוד שקט......... למחרת...... היא שקטה - הוא צועק היא שקטה - הוא נוזף היא שקטה - הוא מקטר היא שקטה - הוא מתוח מתי ניפגש ??? מתי נתאושש ??? מתי תגיד והיא תגיד ונתפייס?????

אסוציאציה שהעלו בי הכועסת והרוגזת

אברהם שלונסקי, במחזהו "עלילות מיקי מהו" שואל איך אפשר להבחין בין אווזת לאווז: "אם רואים שהוא נרגז אז יודעים שהוא אווז אם רואים שהיא נרגזת אז יודעים שהיא אווזת" מתה על ספרות ילדים

למעלה