בכל אדם יש

moran.l

New member
בכל אדם יש

סיפור. זה מה שלמדתי אתמול... בכל אדם יש סיפור, שאוהב, וכואב, מייאש ומעודד, כל כך שונה, כל כך אינדבידואלי, ועם זאת - כה דומה. אלוהים, כה דומה. כה חד פעמי אבל נשנה שוב ושוב. ותמיד, כשחושבים - its cant get any lower - החיים מפתיעים... ואני יודעת, כולם, בשלב מסוים, חשים כי אין עוד כאב כשלהם, ואין עוד סבל כשלהם - ולא משנה מה- אני, אני שונה. ואתמול, אתמול למדתי משהו שגורם לי להסתכל על החיים בצורה הרבה יותר כנה - זה לא רק אני. חייבים להבין - זה כולם. ולא, ח ס ו ח ל י ל ה שצרת רבים הינה חצי נחמה. נהפוך הוא, הרבה יותר כואב לי לדעת שאחרים סובלים כמוני. כי, אני חושבת, הרי מגיע לפחות למישהו אחד להיות מאושר. ואתם יודעים מה, לכשתפסתי כי בכל אדם סיפור (ולא סתם הכרה, שיש לכל אחת ואחד מאיתנו כאשר מגיעים אנו לגיל הנעורים והכאב, אלא תפיסה ממשית, הסתכלות על האחר מתוך ה ב נ ה, ידיעה) אז, כבר אני באמת מודה. לא שמחה לאיד - אלא הבנה ממלאת ששוטפת אותי פתאום, מגיעה אל כל חוש בגופי - ואושר על הבנה זו. בלבד. אוהבת, מורן

tairon

New member
בהקשר למה שכתבת

לכל אדם יש את הסיפור הפרטי שלו הכאבים שלו השמחות שלו לכל אדם יש סיפור אישי מיוחד רק לו ואולי דומה אך עדין יחודי לאותו אחד /ת כי לכל אדם יש צורת קבלה אחרת של דברים כולנו דומים אחד לשני אבל שונים בצורת התמודדות אבל הגדולה היא שאנחנו מנסים לשרוד בין כל תחנות החיים

אם אפשר להוסיף......

אין גיל לבעיות אין גיל לאהבות תמיד יש מה ללמוד בכל גיל ובכל מצב ולמורן--כל שנה קדימה יש יותר ידע כל נפילה היא לצורך עליה מכל דבר אנחנו למדים וככה זה כל החיים!!!

למעלה